Juoksumatto hölkkäilyyn

Kevyeen hölkkäkäyttöön soveltuvia juoksumattoja löytyy kattavasti valikoimasta. Moottorin tehoksi soveltuvat hyvin laitteet 2-3 hevosvoiman (DC) tehoalueelta.

Laitteen koko kannattaa huomioida oman koon mukaan. Isommalle juoksijalle massiivisempi juoksumatto antaa paremman tuntuman ja pienemälle juoksijalle kevyempikin juoksumatto riittää. Juoksumatot on pääsääntöisesti suunniteltu normaalipituisille 165 – 185 cm käyttäjille, joten tätä lyhempien ja pidempien on hyvä huomioida juoksualustan koko ja käsikahvojen korkeus maton valinnassa. Isoille jaloille suurempi juoksuala sopii paremmin, kun taas lyhyt juoksija pärjää pienemmälläkin juoksualalla.

Tunturin Run-malliston juoksumatot tarjoavat napakkaa juoksualustaa. Tunturi Pure-juoksumatot ja Reebok ZR ja ONE juoksumatot pehmeämpää ja Titan ST690 ja ST650 juoksumatot kaikkein pehmeimmän iskunvaimennuksen. Reebokin Titanium ja Titanin ST875 ja ST885 juoksumatoissa alusta on jaettu kolmeen alueeseen eri askelvaiheille, jolloin alusta pyrkii antamaan parhaat mahdolliset ominaisuudet juoksun kululle.

Katso alla juoksumatto suosituksiamme tämän hetken valikoimasta. Voit myös kysyä lisätietoja asiakaspalvelustamme chatissä, sähköpostilla tai puhelimitse.

Järjestys: