Juoksumatto hölkkäilyyn

Kevyeen hölkkäkäyttöön soveltuvia juoksumattoja löytyy kattavasti valikoimasta. Moottorin tehoksi soveltuvat hyvin laitteet 2-3 hevosvoiman (DC) tehoalueelta.

Laitteen koko kannattaa huomioida oman koon mukaan. Isommalle juoksijalle massiivisempi juoksumatto antaa paremman tuntuman ja pienemälle juoksijalle kevyempikin juoksumatto riittää. Juoksumatot on pääsääntöisesti suunniteltu normaalipituisille 165 – 185 cm käyttäjille, joten tätä lyhempien ja pidempien on hyvä huomioida juoksualustan koko ja käsikahvojen korkeus maton valinnassa. Isoille jaloille suurempi juoksuala sopii paremmin, kun taas lyhyt juoksija pärjää pienemmälläkin juoksualalla.

Tunturin Go Run-malliston juoksumatot tarjoavat napakkaa juoksualustaa, Tunturi Pure-juoksumatot pehmeämpää ja Titan ST690 ja ST650 juoksumatot kaikkein pehmeimmän iskunvaimennuksen. Pehmeä ja joustava juoksualusta löytyy myös FitNord Sprint 200 -juoksumatosta, joka on muutenkin hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta hölkkään ja kevyeen juoksuun. 

Katso alla juoksumattosuosituksiamme tämän hetken valikoimasta. Voit myös kysyä lisätietoja asiakaspalvelustamme chatissä, sähköpostilla tai puhelimitse.

Järjestys: