VAIHTEETTOMAT SÄHKÖPYÖRÄT

ARVOSTELUT: VAIHTEETTOMAT SÄHKÖPYÖRÄT

4.47311828     / 5
4,5
97 % Suosittelee
31 arvostelua kategoriassa vaihteettomat sähköpyörät

Vaihteeton sähköpyörä on huoleton ja tyylikäs valinta kaupunkiliikkujalle niin arjen kulkuvälineeksi kuin vapaa-ajan kruisailuun. Myös yksivaihteiseksi kutsuttu vaihteeton sähköpyörä on jo maailmalla noussut trendiksi kiistattomien etujen ansiosta:

 • Vähemmän huollettavia ja rikkoutuvia osia: Vaihteisto on yleensä eniten huoltoa ja säätöä vaativa osa sähkö- ja polkupyörissä. Vaihteettomassa sähköpyörässä perushuolloksi riittää ketjun sekä rattaiden puhdistus ja voitelu. Vaihteettomuus säästää myös varaosien hinnassa.
 • Helppoa ja vaivatonta pyöräilyä: Vaihteettomalla sähköpyörällä ajaminen on pyöräilyä helpoimmillaan. Poljinvoima välittyy suoraan rattaille, eikä sopivan vaihteen valitsemisesta tarvitse huolehtia. Sähkömoottori avustaa jyrkimmätkin mäet ja tekee pyöräilystä kevyttä. Kevyen painon ansiosta meno on vauhdikasta ja vaihteettomalla sähköpyörällä jaksaa polkea myös ilman moottorin avustusta.
 • Tyylikäs ulkonäkö: Yksinkertainen on kaunista. Vaihteettomat sähköpyörät ovat usein hyvin pelkistettyjä ja tyylikkäitä ulkonäöltään. Esimerkiksi FitNord Flow ja Agile -mallien akku on piilotettu rungon sisään, joten pyörät eivät ulkoisesti näytä sähköpyöriltä möhkälemäisine akkuineen.  
 • Edullinen hinta vaihteelliseen sähköpyörään verrattuna: Vaihteiston komponentit ovat arvokkaita, joten ne nostavat pyörän hintaa. Muilta osiltaan saman tasoinen vaihteeton sähköpyörä tulee siis halvemmaksi vaihteelliseen verrattuna.
Katso tästä Fitnord Agile Singlespeed -sähköpyörien esittelyvideo:

Tilaa nyt huoleton, tyylikäs ja vauhdikas vaihteeton sähköpyörä Kuntokaupan valikoimasta!
Järjestys:
 • OUTLET
  FitNord Agile Sähköpyörä (vaihteeton)
  4.3 / 5

  FitNord Agile Sähköpyörä (vaihteeton)

  899,00 € 1499,00 €

  Tai alk. 33,39 €/kk

 • ALE 500 €
  Fitnord Flow Vaihteeton Sähköpyörä
  4.0 / 5

  FitNord Flow Sähköpyörä (vaihteeton)

  999,00 € 1499,00 €

  Tai alk. 37,10 €/kk

 • FitNord Agile+ Sähköpyörä (vaihteeton)
  4.4 / 5

  FitNord Agile+ Sähköpyörä (vaihteeton)

  1799,00 €

  Tai alk. 51,96 €/kk