Maltodekstriini, Sportlife Malto Energy 1000g

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
6,50 €
Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Maltodekstriini MALTO ENERGY on hiilihydraattijuomajauhe, joka antaa energiaa kaikille urheilijoille edullisimmassa ja parhaiten soveltuvassa muodossaan. Maltodekstriini on urheilijoiden ja kuntoilijoiden eniten käyttämä hiilihydraatin lähde. MALTO ENERGY on valmistettu maissitärkkelyksestä ja se sisältää oikeassa suhteessa pitkäketjuisia polysakkarideja sekä lyhytketjuisia mono-, di- ja trisakkarideja.
Maltodekstriini MALTO ENERGY sopii kaikkiin urheilulajeihin, varsinkin voimaharjoitteluun, kestävyysurheiluun ja joukkuelajeihin. MALTO ENERGY jauhetta käytetään ennen harjoitusta tapahtuvaan energiatankkaukseen, palautusjuomiin tai energialisäksi. MALTO ENERGY sekoittuu todella hyvin nesteisiin ja on neutraalin makuinen. MALTO ENERGYn DE-luku on 6. Tuote on pakattu kätevään minigrip -sulkijalla varustettuun pussiin.

Jos et ole ennen koittanut sali- tai kestävyystreenin ohessa hiilihydraattilisää, suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan. Et pety!

Käyttöohje: Sekoita 30-50 g jauhetta nesteeseen ja sekoita hyvin. Juo ennen treeniä, treenin aikana tai palautusjuomassa esimerkiksi heraproteiinin mukana.

Ravintosisältö 
- 1590 kJ / 380 kcal energiaa 
- 95 g hiilihydraatteja, josta laktoosia 0 g 
- 0 g proteiinia
- 0 g rasvaa 

​​​​​​​Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
Användningsändamål: Som energidryck för idrottare.

Bruskanvisning: Blanda 50 g pulver i 3-4 dl vatten eller saft. Drycker före eller under sports.

Ingredienser: 100 % majsmaltodekstrin, DE-6

 Näringsinnehåll / 100 g:
- 1590 kJ / 380 kcal energi
- 95 g  kolhydrat, varav laktos 0 g
- 0 g protein
- 0 g fett

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista:
  • Tuotearvostelut:

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.