FitNord Ava 300 Sähköpyörä, punainen (720Wh tehoakku)

FitNord Ava 300 Sähköpyörä, punainen (720Wh tehoakku)

1799,00 € 2499,00 €

Svea -erämaksu alk.  69,40 €/kk

ALE 28 % ma 27.5.2024 asti

Lisätarvikkeet

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Ei saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Suomessa suunniteltu FitNord Ava 300 on täydellinen valinta sinulle, joka vaadit sähköpyörältäsi pitkän toimintamatkan tehokasta akkua, voimakasta moottoria, joustokeulan sekä viiden eri avustustason takaamaa ajomukavuutta.

Järkevähintainen asiakkaidemme suosikki on huoleton pitkillä lenkeillä ja ketterä kaupunkiajossa. Yhdellä latauksella pääset jopa huikeat 150 kilometriä. Matalarunkoinen sähköpyörä sopii kaikille.

Katso videolta FitNord Ava 300 -sähköpyörän esittely.

Tutustu FitNord Ava 300 -sähköpyörään ja siirry helpon ja huolettoman polkupyöräilyn maailmaan!

1. Keskimääräistä tehokkaampi akku – yhdellä latauksella jopa 150 kilometriä

Ava 300:n akku on luokassansa normaalia tehokkaampi. Laadukkailla Samsung-kennoilla varustetusta 720 Wh akusta riittää virtaa avustustasosta, maastosta ja käyttäjän koosta riippuen jopa 150 kilometrin matkalle. Suurikapasiteettinen akku on huoleton pitkillä lenkeillä eikä sitä välttämättä tarvitse ladata joka päivä. Suurikapasiteettinen akku myös sietää suomalaisia talviolosuhteita paremmin kuin pienemmät akut. Lukittava akku on integroitu tyylikkäästi runkoon, josta se on helppo irrottaa lataamista varten. Lisätietoa akun toimintamatkasta löydät tuotesivun teknisistä tiedoista.

2. Joustokeula takaa ajomukavuuden – matala runko sopii kaikille

Ava 300 on varustettu Suntourin lukittavalla joustokeulalla. Lukitusta säätämällä voit itse päättää, haluatko jämäkämmän vai pehmeämmän ajotuntuman. Matala runko tekee pyörän selkään nousemisesta ja kyydistä poistumisesta helppoa ja turvallista. Muotoilun ansiosta Ava 300 sopii kaikille polkijoille. Ajomukavuutta lisäävät leveät CST Control Viva Eco -renkaat, jotka rullaavat erinomaisesti asfaltilla ja tarjoavat luotettavaa pitoa myös hiekkateillä. Sähköpyörässä on lisäksi kätevä tavarateline, laadukkaat ja kirkkaat Spanning-ajovalot edessä ja takana sekä roiskeilta suojaavat lokasuojat.

3. Polkeminen on kevyttä – valitse avustustaso tilanteen mukaan

45 Nm TechDrive -takamoottori tekee polkemisesta kevyttä – oli edessä sitten ylämäki tai vastatuuli. Moottorissa on viisi eri avustustasoa, joista voit itse valita, kuinka paljon moottori polkemistasi avustaa. Sopiva avustustaso valitaan helppokäyttöisen ohjausyksikön painikkeilla. Ohjausyksikön selkeä LCD-näyttö kertoo muun muassa vauhdin, ajetun matkan sekä akun tason. FitNordin Techdrive-moottorit on valmistettu yhdessä alan johtavien valmistajien kanssa (Ananda, MXU ja Vinka), jotta voimme luoda sähköpyörillemme hintaluokassaan tehokkaimpia voimanlähteitä. Ajomukavuutta lisää yksinkertainen ja varmatoiminen Shimano Altus 1x8 -vaihteisto, josta löytyy sopiva välitys niin jyrkkien mäkien nousemiseen kuin vauhdikkaaseen menoon tasaisella. Tehokkaat ja toimintavarmat Shimano-levyjarrut pysäyttävät sähköpyörän turvallisesti joka kelillä.

4. Suunniteltu Suomessa ja Suomen olosuhteisiin

FitNord-sähköpyörien suunnittelu toteutetaan meillä Suomessa osaavan henkilökuntamme toimesta. Huolelliseen suunnitteluprosessiin kuuluu monia vaiheita, kuten rungon valinta, runkogeometrian säätäminen käyttäjien ja käyttötarkoituksen mukaan, sopivien komponenttien valinta sekä testaus käyttäjät ja ilmasto huomioiden, pyörän visuaalinen suunnittelu sekä tietysti EU-määräysten noudattaminen CE-merkinnän saamiseksi. Pyörät kasataan Euroopassa.

Kenelle ja miksi?

FitNord Ava 300 -sähköpyörä on järkivalinta pyöräilijälle, joka arvostaa kulkupelissään pitkää akunkestoa, huolettomuutta ja helppokäyttöisyyttä. Matalarunkoinen unisex-malli on ergonominen ja sopii kaikille. Ava 300 on erinomainen kulkupeli kaupunkiajoon ja pidemmille lenkeille taajamassa. Ylämäet ja vastatuuli eivät enää jatkossa tunnu raskailta, sillä Ava 300 -pyörän ominaisuudet tekevät ajamisesta huoletonta ja helppoa. Koko maan kattava FitNord-palveluverkosto tekee pyörän huoltamisesta helppoa.

Pirteän punaisen lisäksi löydät Ava 300 -pyörän myös valkoisena ja mustana.

Tiesitkö, että Kuntokaupan pyöräammattilaiset ovat myyneet jo yli 30 000 sähköpyörää? Siirry sinäkin vaivattoman pyöräilyn maailmaan, valitse sopiva runkokoko ja tilaa heti omasi Kuntokaupalta! =>Tarkista toimitusvaihtoehdot ja siirry tilaamaan runko 41 cm tästärunko 46 cm tästä tai runko 51 cm tästä!

Etsitkö työsuhdepyörää? Onnistuu! Lisää haluamasi pyörä ostoskoriin tarvitsemiesi lisätarvikkeiden kera ja mene kassalle. Kassalla valitse maksutapa “Työsuhdepyörä” ja tee ostos loppuun. Me hoidamme loput! Lue lisää tästä.

Tekniset tiedot

Yleistiedot

Tuotenimi: FitNord Ava 300 Sähköpyörä, punainen (720Wh tehoakku)

Malli: Ava 300

Väri: Punainen

Käyttötarkoitus: Kaupunkiajo, Työmatka-ajo, Maantieajo, Retkiajo

Rungon materiaali: Alumiini

Tuotteen paino: 26 kg

Käyttäjän paino enintään: 120 kg

Akku ja moottori

Akun kapasiteetti: 720 Wh

Akun kennojen valmistaja: Samsung

Akun sijainti: Viistoputki, integroitu

Akun jännite: 36 V

Akun varauskyky: 20 Ah

Moottorityyppi: Takamoottori

Tunnistintyyppi: Kadenssianturi

Teho: 250 W

Maksimivääntö: 45 Nm

Maksiminopeus: 25 km/h

Vaihteet ja voimansiirto

Vaihteiden määrä: 8

Vaihteiston tyyppi: Shimano Altus

Ketjumalli: KMC

Näyttö

Avustustasot: 5

Talutusavustus: Ei

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka

Jarrutyyppi: Hydraulinen levyjarru

Renkaan malli: CST Control Viva Eco

Renkaan leveys: 38 mm

Etuhaarukan jousto: 63 mm

Takajousitus: Ei

Etuhaarukan tyyppi: Lukittava joustokeula

Etuhaarukan malli: Suntour Nex

Etuhaarukan lukitus: Lukitus haarukasta

Akselityyppi, etu: Pikalinkku

Varusteet

Ajovalot: Kyllä

Satula: Vader

Tavarateline: Kyllä

Lokasuojat: Kyllä

Ohjainkannatin: Säädettävä

Runkolukko: Asennettavissa oleva lisävaruste

Koko-opas

Runkokoko 42 cm = Ajajan pituus 150-170 cm
Runkokoko 46 cm = Ajajan pituus 155-175 cm
Runkokoko 51 cm = Ajajan pituus 168-185 cm
Huomioi, että käyttäjäkoot ovat ohjeellisia. Sopivan runkokoon valinta riippuu niin ajajan vartalon mittasuhteista, ruumiinrakenteesta kuin tavoitellusta ajoasennosta. Mikäli tarvitset apua sopivan runkokoon valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Pakkauksen koko: 159 x 25 x 90,5 cm

Akkukapasiteetti ja toimintamatka

*Huomaathan, että akun enimmäistoimintamatka toteutuu vain ideaaleissa olosuhteissa pienellä avustustasolla ja minimaalisella kuormituksella. Todellista toimintamatkaa on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttavat useat eri seikat kuten lämpötila, kuskin paino, ajotapa sekä ajo-olosuhteet. Lue lisää täältä. 

Takuu

Takuu yksityiskäytössä
Rungon takuu 5 vuotta
Akun takuu 12 kk Takuu kattaa akun tehon olevan vuoden käytön jälkeen vähintään 70 %
Muut osat 24 kk (tai 10 000 kilometriä)
Muiden osien takuu kattaa sähkömoottorin, moottorinohjausyksikön, laturin, näytön, vaihdevivut ja jarrukahvat.
Takuu ei kata ulkoisien tekijöiden aiheuttamia vahinkoja eikä kulutusosia, kuten renkaat, vanteet, ketjut, jarrupalat ja laakerit.

1 vuoden maksullinen lisätakuu
Voit ostaa pyörällesi 1 vuoden lisätakuun, jolloin:
Rungon takuu: 6 vuotta tai 15 000 km
Muut osat: 3 vuotta tai 15 000 km
Lisätakuu ei koske akkua.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Huoltoverkosto ja asennusohjeet

FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Sähköpyörät toimitetaan 90% koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Kokoamisohjeet toimitetaan pyörän mukana ja kokoaminen onnistuu mukana toimitettavilla työkaluilla.

Huom! Sähköpyörän kokoaminen tulee aina tehdä mukana toimitettavaa ohjekirjaa noudattaen. Videota voit käyttää kokoamisen tukena, mutta tarkista ajantasaiset ohjeet ohjekirjasta.

Tee sähköpyörälle vielä tarkistus ennen ensilenkkiä (katso ohjeet tästä linkistä).
 

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 1799,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: