Winora Sinus N8 Wave i500Wh 8-G NexusRT Sähköpyörä

Winora Sinus N8 Wave i500Wh 8-G NexusRT Sähköpyörä

2990,00 € 3490,00 €

Svea -erämaksu alk.  116,36 €/kk

ALE 500 € ma 27.5.2024 asti

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Loistava valinta sinulle, joka etsit tehokasta ja turvallista sähköpyörää laadukkailla lisävarusteilla!

Winora Sinus N8 Wave i500Wh 8-G NexusRT on erinomainen valinta niin päivittäisiin työmatkoihin kuin rentoihin viikonloppuretkiinkin. Tämä sähköpyörä on syntynyt Euroopan suurimman pyörävalmistajan Accellin käsissä, joka on tunnettu korkeasta laadustaan ja innovatiivisesta lähestymistavastaan kaupunkipyöräilyn maailmassa.

Accell, joka valmistaa myös Tunturin, Haibiken, Ghostin ja Nishikin pyörät, tuo markkinoille Winora-brändin kautta vuosikymmenten kokemuksen ja erikoisosaamisen kaupunkipyörien suunnittelussa.

Tämän takia sinun kannattaa valita Winora Sinus N8 uudeksi sähköpyöräksesi:

1. Suunniteltu turvallisuutta ja kestävyyttä silmällä pitäen - Runko tukee jopa 130 kg kuormaa

Winora Sinus N8 tarjoaa huippuluokan ajomukavuutta ja kestävyyttä. Runkosuunnittelu perustuu pitkään historiaan kaupunkipyörissä, mikä näkyy erinomaisena viimeistelynä ja kestävänä rakenteena. Runko tukee jopa 130 kg kuormaa, mikä osoittaa sen vahvuuden ja luotettavuuden. Pyörässä on myös AVS-yhteensopivat tarakat, jotka mahdollistavat helpon ja turvallisen tavaroiden kuljetuksen, sekä häikäisemättömät valot edessä ja takana, jotka parantavat näkyvyyttä ja turvallisuutta liikenteessä.

2. Tehokas voimanlähde ja huippuluokan jarrut - Jalkajarru ehdoton etu

Voimakas Bosch Active Plus -keskimoottori, jossa on 75 Nm vääntömomentti, tarjoaa kiihtyvyyttä ja voimaa, jotta jyrkät mäet ja pidemmät matkat taittuvat vaivatta. Keskimoottorin ja vaihteiston yhdistelmä antaa laajan välitysskaalan ja napavaihteisen pyörän etuna on mahdollisuus vaihtaa valoissa oikealle kiihdytysvaihteelle.

Älykkään 500 Wh akun avulla, Winora Sinus N8 takaa pitkät matkat yhdellä latauksella, tehden siitä ihanteellisen kumppanin pitkille retkille. Boschin akku tallentaa ajetut kilometrit ja voit analysoida niitä myöhemmin eBike Connect appista.

Shimano Nexus 8 -napavaihde ja Shimano MT200 -levyjarrut takaavat sujuvat vaihdot ja erinomaisen pysäytysvoiman, mikä lisää pyörän käytännöllisyyttä ja turvallisuutta. Pyörän ehdoton etu on käytännöllinen jalkajarru.

3. Laadukkaat lisävarusteet - Käytännöllinen kaupunki- ja retkeilypyöräilyyn

Pyörä on varustettu myös Schwalbe Marathon Almotion -renkailla, jotka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista pitoa ja mukavuutta monenlaisilla pinnoilla, aina kaupungin sileistä kaduista karkeampiin maastoreitteihin. Renkaiden leveä profiili ja optimoitu kumisekoitus vähentävät tehokkaasti tärinää ja iskuja, parantaen näin ajokokemusta. Kaikki lisävarusteet yhdessä tekevät Winora Sinus N8:sta erittäin käytännöllisen ja luotettavan valinnan kaupunki- ja retkipyöräilyyn.

4. Älykästä lähestymistä

Boschin uudet Smart moottorit mahdollistavat heidän applikaation käytön sekä navigointiin, että matkan analysointiin. Boschin eBike Flow appin kautta voit suunnitella reitit ja näet suoraan kuinka pitkälle pääset kyseisellä avustustavalla. Voit myös säätää avustusten profiileja sinulle soveltuvimmiksi ja siten räätälöidä pyörä enemmän omaan käyttöön . Myös päivitykset onnistuvat kotikorjaamolla tai mahdolliset huollon diagnostiikat.

Kenelle ja miksi?

Winora Sinus N8:ssa yhdistyvät sujuva ajokokemus ja huoltovapaus, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kiireisille ihmisille, jotka haluavat luotettavan ja huolettoman pyörän arkeen. Tehokas Bosch-moottori ja suuri akkukapasiteetti takaavat, että käyttäjät voivat saavuttaa määränpäänsä vaivattomasti ja energiatehokkaasti, jopa jyrkimmissäkin mäissä tai pitkillä matkoilla. Matala runko ja ergonominen muotoilu mahdollistavat helpon kyytiin nousemisen ja poistumisen, mikä on erityisen arvokasta kaupunkiympäristössä, jossa liikkuminen voi olla haastavaa.

Tilaa laadukas Winora Sinus N8 sähköpyörä Kuntokaupalta! Valitse sopiva runkokoko ja tilaa heti omasi Kuntokaupalta! =>Tarkista toimitusvaihtoehdot ja siirry tilaamaan runko 46 cm tästä, runko 50 cm tästä tai runko 54 cm tästä!

Etsitkö työsuhdepyörää? Onnistuu! Lisää haluamasi pyörä ostoskoriin tarvitsemiesi lisätarvikkeiden kera ja mene kassalle. Kassalla valitse maksutapa “Työsuhdepyörä” ja tee ostos loppuun. Me hoidamme loput! Lue lisää tästä.

Tekniset tiedot

  • Moottori: Bosch Performance Line Smart System, 250 W, 75 Nm
  • Akku: Bosch PowerTube 500 Wh
  • Vaihteisto: Shimano Nexus, 8
  • Jarrut: Shimano MT200 levyjarrut
  • Runko: Winora, Aluminium 6061, hydroformattu
  • Valot: Herrmans H-Black MR-GO, 30lm etuvalo; AXA Juno Ebike takavalo
  • Renkaat: Schwalbe Marathon Almotion, 55-584, 27,5 x 2,15 tuumaa
  • Maksimipaino: 130 kg

Huolto

Winoran kanssa pyöräsi on aina turvattu huoltojen suhteen, koska sen voit huollattaa sekä Tunturin, että Kuntokaupan huoltoverkoston kautta. Lisäksi moottorit on katettu Boschin ja vaihteisto Shimanon Service center huoltoverkoston avulla, joten kattavuus voi olla jopa maan laajin. Sanoisimme jopa melko stressitöntä huoltotarpeen iskiessä.

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 3490,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: