FitNord Ranger 700FS Sähkömaastopyörä, musta (720 Wh tehoakku) + VUODEN LISÄTAKUU

3499,00 € 3999,00 €

Svea -erämaksu alk.  138,15 €/kk

ALE 500 € ma 22.4.2024 asti

Lisätarvikkeet

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

FitNord Ranger 700FS on täysjoustosähkömaastopyörä huippuominaisuuksilla!
Lukittavalla etu- ja takajousituksella varustettu FitNord Ranger 700FS täysjoustosähköpyörä kulkee ketterästi mäkisessä ja kuoppaisessa maastossa. Ranger 700FS:n voimakas keskimoottori momenttitunnistuksella ja runkoon integroitu tehoakku tekevät Ranger 700FS:sta loistavan pyörän monipuoliseen ja pitkään ajoon. Ranger 700FS tarjoaa sähköpyöräharrastajalle vahvaa suorituskykyä joustavassa paketissa.

Tämän takia kannattaa valita juuri Ranger 700FS uudeksi sähköpyöräksesi:

 • Suomessa koottu ja suunniteltu
 • Täysjousitettu sähkömaastopyörä
 • Suuri 720 Wh (36 V, 20 Ah) tehoakku
 • Toimintamatka optimioloissa jopa 160 km
 • Tehokas 80 Nm keskimoottori

Tiesitkö, että Kuntokaupan pyöräammattilaiset ovat myyneet jo yli 30 000 sähköpyörää? FitNord Ranger 700FS on ajomukavuudellaan parhaiten varusteltu sähköavusteinen maastopyörämme. Valitse siis sopiva runkokoko ja tilaa omasi heti Kuntokaupalta, niin pääset nopeasti iloisten Ranger 700FS-kuskien joukkoon!

Ranger 700FS sähköpyörän löydät myös mintun värisenä.

Lue lisätietoja Ranger 700FS sähkömaastopyörästä:

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • 720 Wh (36 V, 20 Ah) akku, jopa 160 km range
 • 80 Nm TechDrive -keskimoottori momenttitunnistimella
 • 10-vaihteinen Shimano Deore -vaihteisto
 • Shimanon hydrauliset levyjarrut
 • Lukittava RST Blade -joustokeula
 • Lukittava DNM-ilmajousitus takana
 • Suunniteltu ja koottu Suomessa

Ranger 700FS on tyylikäs sähköavusteinen maastopyörä kaikilla herkuilla!

Ketterässä sähkömaasturissa riittää vääntö jyrkimpiin nousuihin, se sopii kelille kuin kelille ja on vaivaton ajaa myös kaupungissa. Ranger 700FS on omiaan taittamaan tiukimmatkin kulmat sulavasti ja selkääsi säästäen - RST Blade ilmajousikeulua ja DNM takailmajousitus maksimoivat ajomukavuuden! Nopeasti reagoiva 80 Nm keskimoottori avustaa tehokkaasti polkemista ja tekee pyöräilystä kevyttä mäissä ja vastatuulessa. Ranger 700FS:n 720 Wh akku on yksi suurimpia tässä hintaluokassa.

Akun toimintamatka jopa 160 km

Laadukkailla LG-kennoilla varustetussa 720 Wh tehoakussa riittää virtaa avustustasosta, maastosta ja käyttäjän koosta riippuen jopa 160 km matkalle. Suurikapasiteettisen akun voimin polkee pidemmänkin metsäretken leikiten, eikä arkiajossa akkua tarvitse ladata joka päivä. Suuri akku on huoleton valinta myös talvipyöräilyyn. Runkoon integroitu akku on avaimella irrotettavissa lataamista varten. Lisätietoa akun toimintamatkasta löydät tuotesivun teknisistä tiedoista.

Tehokas moottori momenttitunnistimella ja viisi avustustasoa

Voimakas 80 Nm TechDrive-keskimoottori tekee polkemisesta kevyttä maastosta riippumatta. Momenttitunnistin tunnistaa polkemisvoiman ja optimoi moottorin tehoa sen mukaan. Sähkömoottorissa on viisi eri avustustasoa, joista voi itse valita, kuinka paljon moottori polkemista avustaa. Sopiva avustustaso valitaan helppokäyttöisen ohjausyksikön painikkeilla. Ohjausyksikön selkeä LCD-värinäyttö kertoo muun muassa vauhdin, ajetun matkan sekä akun tason. Ohjausyksiköstä on lisäksi mahdollista ladata puhelin USB-lisäkaapelin avulla. Lisäkaapeli toimitetaan pyörän mukana.

Huippuluokan ajotuntuma lukittavilla jousituksilla

FitNord Ranger 700FS -sähköpyörä on ns. Mullet-pyörä. Pyörässä on edessä 29” ja takana 27,5” rengas, mikä tekee Ranger 700FS:stä todella ketterän maastopyörän. 29” rengas kestää tunnetusti paremmin iskuja, mikä osaltaan tekee ajosta hellävaraisemman, kun taas pienempi 27,5” takarengas antaa paljon enemmän hallintaa hankalissa maastoissa. Ranger 700FS:ssä on madallettu vaakaputki sekä luokassaan erinomainen maavara, joiden ansiosta sähkömaastopyörällä pärjää hyvin haastavammassakin juurakossa. RST Blade -ilmajoustokeula on helppo lukita esimerkiksi maantieajoa varten. DNM:n takailmajousitus on niin ikään lukittavissa ja sen jousitus on myös säädettävissä. Vinkki: Ilmajousitusten säätämiseen suosittelemme tähän tarkoitukseen suunniteltua erityistä ilmapumppua. Ajomukavuutta lisäävät leveät Maxxis Rekon -renkaat, jotka tarjoavat pitoa maastossa, mutta rullaavat erinomaisesti myös asfaltilla. Ranger 700FS sähköpyörä on ehdoton valinta sähköpyöräharrastajalle, joka haluaa sähköpyörältään pehmeän ajotuntuman lisäksi myös vahvaa suorituskykyä.

Varmatoiminen Shimano 1x10 -vaihteisto ja tehokkaat levyjarrut

Yksinkertaisesta ja varmatoimisesta Shimano Deore 1x10 -vaihteistosta löytyy sopiva välitys niin jyrkkien mäkien nousemiseen kuin vauhdikkaaseen menoon tasaisella. Tehokkaat Shimanon hydrauliset levyjarrut pysäyttävät sähköpyörän varmasti niin kylmällä kuin märälläkin kelillä.

Suomalaista suunnittelua

FitNord-sähköpyörien suunnittelu toteutetaan meillä Suomessa osaavan henkilökuntamme toimesta. Huolelliseen suunnitteluprosessiin kuuluu monia vaiheita, kuten rungon valinta, runkogeometrian säätäminen käyttäjien ja käyttötarkoituksen mukaan, sopivien komponenttien valinta sekä testaus käyttäjät ja ilmasto huomioiden, pyörän visuaalinen suunnittelu sekä tietysti EU-määräysten noudattaminen CE-merkinnän saamiseksi.

TechDrive -moottorit

FitNordin Techdrive -moottorit valmistetaan maailman suurimpiin kuuluvien moottorivalmistajien toimesta. Olemme yhdistäneet voimamme alan johtavien valmistajien, Anandan, MXUS:n ja Vinkan, kanssa luodaksemme sähköpyörillemme hintaluokassaan tehokkaimpia voimanlähteitä. Techdrive-moottorin vahva vääntökyky on tehnyt siitä suositun vaihtoehdon, ja se kilpailee Shimanon, Boschin ja Bafangin kanssa markkinoiden parhaiten myydyn moottorimerkin tittelistä Suomessa.

Etsitkö työsuhdepyörää? Onnistuu! Lisää haluamasi pyörä ostoskoriin tarvitsemiesi lisätarvikkeiden kera ja mene kassalle. Kassalla valitse maksutapa “Työsuhdepyörä” ja tee ostos loppuun. Me hoidamme loput! Lue lisää tästä.

FitNord Ranger 700FS on huipputason sähkömaastopyörä erinomaisilla maasto-ominaisuuksilla, lukittavalla täysjoustolla, vahvalla keskimoottorilla ja suurella akulla. Tilaa nyt Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Yleistiedot

Tuotenimi: FitNord Ranger 700FS Sähkömaastopyörä, musta (720 Wh tehoakku) + VUODEN LISÄTAKUU

Malli: Ranger 700FS

Väri: Minttu

Käyttötarkoitus: Kaupunkiajo, Työmatka-ajo, Maastoajo

Rungon materiaali: Alumiini

Tuotteen paino: 26.5 kg

Käyttäjän paino enintään: 120 kg

Akku ja moottori

Akun kapasiteetti: 720 Wh

Akun kennojen valmistaja: LG

Akun sijainti: Viistoputki, integroitu

Akun jännite: 36 V

Akun varauskyky: 20 Ah

Moottorityyppi: Keskimoottori

Tunnistintyyppi: Momenttisensori

Teho: 250 W

Maksimivääntö: 80 Nm

Maksiminopeus: 25 km/h

Vaihteet ja voimansiirto

Vaihteiden määrä: 10

Vaihteiston tyyppi: Shimano Deore 10

Ketjumalli: KMC

Näyttö

Avustustasot: 5

Talutusavustus: Kyllä

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka

Jarrut: Shimano MT 200

Jarrutyyppi: Hydraulinen levyjarru

Jarrulevyn koko: 180 mm

Renkaan malli: Maxxis Rekon

Renkaan leveys: 2.4"

Etuhaarukan jousto: 140 mm

Takajousitus: Kyllä

Etuhaarukan tyyppi: Joustokeula, ilmajousi

Etuhaarukan malli: RST Blade TNL 140

Etuhaarukan lukitus: Lukitus haarukasta

Akselityyppi, etu: Läpiakseli

Akselityyppi, taka: Läpiakseli

Varusteet

Ajovalot: Kyllä

Satula: Selle Royal

Tavarateline: Ei

Lokasuojat: Asennettavissa oleva lisävaruste

Ohjainkannatin: Kiinteä 60 mm

Laturi, ampeerit: 2 A

Runkolukko: Asennettavissa oleva lisävaruste

Koko-opas

Runkokoko 43 cm = Ajajan pituus 170-185 cm
Runkokoko 48 cm = Ajajan pituus 180-195 cm
Huomioi, että käyttäjäkoot ovat ohjeellisia. Sopivan runkokoon valinta riippuu niin ajajan vartalon mittasuhteista, ruumiinrakenteesta kuin tavoitellusta ajoasennosta. Mikäli tarvitset apua sopivan runkokoon valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Akkukapasiteetti ja toimintamatka

*Huomaathan, että akun enimmäistoimintamatka toteutuu vain ideaaleissa olosuhteissa pienellä avustustasolla ja minimaalisella kuormituksella. Todellista toimintamatkaa on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttavat useat eri seikat kuten lämpötila, kuskin paino, ajotapa sekä ajo-olosuhteet. Lue lisää täältä. 

Takuu

Takuu yksityiskäytössä
Rungon takuu 5 vuotta
Akun takuu 12 kk Takuu kattaa akun tehon olevan vuoden käytön jälkeen vähintään 70 %
Muut osat 24 kk (tai 10 000 kilometriä)
Muiden osien takuu kattaa sähkömoottorin, moottorinohjausyksikön, laturin, näytön, vaihdevivut ja jarrukahvat.
Takuu ei kata ulkoisien tekijöiden aiheuttamia vahinkoja eikä kulutusosia, kuten renkaat, vanteet, ketjut, jarrupalat ja laakerit.

1 vuoden maksullinen lisätakuu
Voit ostaa pyörällesi 1 vuoden lisätakuun, jolloin:
Rungon takuu: 6 vuotta tai 15 000 km
Muut osat: 3 vuotta tai 15 000 km
Lisätakuu ei koske akkua.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Huoltoverkosto ja asennusohjeet

FitNord Ranger 700FS, Ranger 900 sekä Rumble 1000S on varustettu ilmajousituksella, varmista että jousituksen ilmanpaine vastaa jousituksen valmistajan suosituksia. Kyseisellä haarukka ja jousituspumpulla pidät huolen ilmajousituksen ilmanpaineesta. Linkki

FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 3499,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: