Kickbike Potkupyörät

Kickbike Potkupyörät
Kickbike Potkupyörät

ARVOSTELUT: Kickbike Potkupyörät

0         / 5
Ei tuotearvosteluja.
Kickbike-potkupyörä yhdistää hauskalla ja vauhdikkaalla tavalla polkupyörän ja potkulaudan parhaat ominaisuudet. Suuret renkaat rullaavat vauhdilla ja etenevät hyvin epätasaisillakin pinnoilla. Kickbikeista löytyy sopivat mallit kaikkeen ajoon; kaupunkiin, maantielle, maastoon, sorateille ja jopa alamäkilaskuun. Potkupyörät ovat erittäin suosittuja myös koirien kanssa ulkoiluun ja vetoharjoitteluun. Sopivilla varusteilla, kuten tavarakori, kickbike toimii erinomaisesti myös työmatka- ja kauppakulkineena.

Kickbikellä ajaminen on helppoa ja sopii lähes kaikille. Tasapainossa on helppo pysyä ja potkupyörältä on vaivaton astua pois pysähdyttäessä. Kyytiin on helppo nousta, sillä jalkoja ei tarvitse nostaa juurikaan kävelyaskelta enempää. Ajoasento on mukavan pysty, mikä tekee liikenteen seuraamisesta ja havainnoimisesta helppoa. Potkupyörällä potkiminen ei rasita polvia, alaselkää tai niveliä samalla tavalla kuin esimerkiksi juokseminen, hölkkääminen ja pyöräily. Kickbike on erittäin ketterä ohjata vilkkaassakin liikenteessä.

Kickbikella potkiminen on hauskaa, nopeasti opittavissa ja erittäin tehokasta liikuntaa. Kunto kasvaa lähes huomaamatta ja matkat taittuvat nopeasti! Kuntokaupalta löydät laadukkaat kickbiket monipuoliseen käyttöön. Tilaa nyt omasi!
Järjestys: