**2-LAATU** FitNord Cyclo 50X Kokoontaitettava kuntopyörä selkänojalla

159,00 € 299,00 €

Tai erämaksulla alk. 5,90 €/kk

SÄÄSTÄ 140 € Voimassa ma 23.5. saakka

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä

Asiakaspalautus. Kasattu, testattu ja toimivaksi todettu.

FitNord Cyclo 50X kokoontaitettava kuntopyörä on helppokäyttöinen kuntolaite lihasten aktivoimiseen, kevyeen kuntoiluun ja esimerkiksi työpaikkaliikuntaan.


FitNord Cyclo 50X -kuntopyörä on varustettu selkänojalla, joka tukee alaselkää ja auttaa ryhdikkään polkuasennon pitämisessä. Istuimelle on helppo nousta ja käsikahvat antavat lisätukea. Ulkoisesti siro runko on kestävä ja tukeva. Cyclo 50X -kuntopyörällä voikin harjoitella turvallisesti jopa 136 kiloinen käyttäjä.

Kompakti laite ei tarvitse verkkovirtaa

FitNord Cyclo 50X -kuntopyörä ei tarvitse verkkovirtaa, joten se voidaan sijoittaa minne tahansa huoneessa. Paristokäyttöinen näyttö kertoo nopeuden, matkan, poljinnopeuden sekä keskinopeuden. Vastusta säädetään kätevästi kuntopyörän etuosaan sijoitetulla vastuksensäätörullalla.

Cyclo 50X -kuntopyörän käyttöönotto ja kokoon taittaminen käy käden käänteessä, joten pikaisetkin treenit onnistuvat vaivatta. Kokoontaitettuna FitNord Cyclo 50X ei vie juurikaan tilaa ja siirtäminen onnistuu laitetta nostamatta edessä olevien siirtopyörien avulla.

Valitse FitNord Cyclo 50X, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

  1. Helppokäyttöinen ja edullinen kuntopyörä kevyeen kuntoiluun ja lihasten aktivoimiseen
  2. Kompakti kokoontaitettava kuntopyörä, joka mahtuu säilytettäväksi kaappiin, vaatehuoneeseen tai muuhun pieneen tilaan
  3. Erittäin nopea ottaa käyttöön harjoittelua varten
  4. Ei vaadi verkkovirtaa, joten voidaan käyttää lähes missä vain
Jos etsit astetta tukevampaa kuntopyörää hieman kovempaan treeniin, suosittelemme tutustumaan FitNord Cyclo 200 ja Tunturi Competence F20 malleihin. Mikäli kaipaat tukevuuden lisäksi kuntopyörääsi ohjelmia ja toiminnallisuutta, niin FitNord Cyclo 300 sekä Tunturi Competence F40 ovat erinomaiset vaihtoehdot.


Tilaa nyt kompakti ja kokoontaitettava kuntopyörä erittäin edulliseen hintaan Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Kokoamisohjeet

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: