**VALMIIKSI KASATTU** FitNord Ava 200 Sähköpyörä (520 Wh akku)

1699,00 € 1999,00 €

Tai erämaksulla alk. 63,10 €/kk

SÄÄSTÄ 300 € Voimassa ma 23.5. saakka

Myyntipakkaus puuttuu. Myydään valmiiksi kasattuna ja testattuna.

FitNord Ava 200 Sähköpyörä on täydellinen valinta tyylikästä, edullista, varmatoimista ja mukavaa sähköpyörää etsivälle kaupunkiliikkujalle ja retkeilijälle. Ava 200 sopii erinomaisesti työmatkapyöräilyyn, puistoretkille ja rentouttaville pyörätielenkeille. 250 watin moottori avustaa ylämäessä ja vauhdittaa menoa tasaisella. Suomessa pohjoismaisiin oloihin suunnitellussa FitNord Ava 200 sähköpyörässä on kaikki, mitä miellyttävään ja turvalliseen kaupunkipyöräilyyn tarvitaan.

 • Suomessa suunniteltu
 • Takamoottori
 • 520 Wh akku / kantama 110 km
 • Levyjarrut
 • Kiinteä keula
 • 8 vaihdetta

Akkukesto jopa 110 kilometriä yhdellä latauksella

Sähköpyörän hintaluokkaan nähden poikkeuksellisen suuri Samsung-kennoilla varustettu 520 Wh akku kestää avustustasosta ja maastosta riippuen jopa 110 kilometriä yhdellä latauksella. FitNord Ava 200:lla on siis huoletonta ajaa pitkääkin matkaa eikä akkua tarvitse välttämättä ladata joka päivä. Akun irrottaminen lataamista varten käy nopeasti avaimella.

Tehokas sähkömoottori viidellä avustustasolla

FitNord Ava 200 Sähköpyörä on varustettu 250 W TechDrive-takamoottorilla, joka avustaa polkemista enintään 25 km/h asti. Sähkömoottorissa on 5 avustustasoa, joista voidaan valita sopiva maaston, kunnon tai matkan tarkoituksen mukaan. Pyörälenkeillä voidaan käyttää matalaa avustustasoa ja polkea itse voimakkaammin, kun taas työmatkat kuljetaan mukavasti ja hikoilematta korkealla avustustasolla. Helppolukuinen FitNord Techdrive -näyttö näyttää mm. vauhdin, kilometrimäärän ja akun tason. 8-vaihteisesta vaihteistosta löytyy sopiva poljinvälitys niin ylämäkeen kuin tasaiselle. MotionShift-vaihdevipu on helppokäyttöinen ja Shimano Altus-takavaihtaja toimii tarkasti ja nopeasti.

Turvallinen ja mukava ajaa

FitNord Ava 200 Sähköpyörän ajomukavuus on hintaluokkansa huippua. Matalan rungon ansiosta kyytiin ja siitä pois nouseminen on vaivatonta. Ohjaustangon asentoa voidaan säätää säädettävän ohjainkannattimen avulla, joten miellyttävä ajoasento on helppo löytää. CST Traveller Cross -renkaat tarjoavat tasaisen ja pehmeän menon vauhdista tinkimättä. Tektro-levyjarrut pysäyttävät sähköpyörän hallitusti ja tarvittaessa nopeasti. Ava 200 on varustettu myös lakisääteisillä etu- ja takavaloilla sekä heijastimilla. Pyörässä on valmiina myös lokasuojat ja tavarateline. Etu- ja takavalot saavat virtansa akusta. 

Katso FitNord Ava 200 -sähköpyörän esittelyvideo:

Valitse FitNord Ava 200 Sähköpyörä, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

 • Tyylikkyys ja erinomainen ajomukavuus
 • Rutkasti akkutehoa pidemmälle työmatkalle tai pyörälenkille (110 kilometriä yhdellä latauksella)
 • Varmatoimisuus ja helppokäyttöisyys
 • Hintaluokkaansa huomattavasti laadukkaammat osat ja viimeistely
 • Tarvittavat varusteet turvalliseen ja monipuoliseen ajoon

FitNord sähköpyörien varaosat ja huollot Tampereella ja Vantaalla sekä kattavasti ympäri Suomen virallisilta huoltokumppaneilta. Lisätietoja Takuu -välilehdellä.

Tilaa nyt laadukas FitNord Ava 200 Sähköpyörä työmatka-ajoon ja pyörälenkeille uskomattoman edulliseen hintaan Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Takuu

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: