Aminohappovalmiste, Bodylab BCAA Instant 500 g

26,90 €

Tai erämaksulla alk. 1,00 €/kk

(53,80 € / kg)

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Aminohappovalmiste, Bodylab BCAA Instant 500 g on laadukas BCAA:n lähde. BCAA Instant -jauheessa on kolme eri makua, neutraali, persikka-vadelma sekä appelsiini-sitruuna, joten jokainen löytää varmasti suosikkinsa.

Haaraketjuiset aminohapot (leusiini, valiini ja isoleusiini) oikeassa keskinäisessä suhteessa. Kaiken fyysisen rasituksen aikana elimistö käyttää runsaasti haaraketjuisia aminohappoja. Harjoittelun yhteydessä haaraketjuiset aminohapot parantavat sekä voimaa että kestävyyttä, vähentävät harjoittelun aiheuttamaa lihaskipua, nopeuttavat palautumista sekä myös suoraan stimuloivat lihaskasvua. Haarakatjuisilla aminohapoilla on myös antikatabolinen vaikutus, josta on selvä hyöty erityisesti dieetin aikana samoin kuin myös niiden painonpudotusta tehostavalla vaikutuksella.

Ravintosisältö

Ainekset:
- L-leusiini 50 %
- L-valiini 25 %
- L-isoleusiini 25 %

- Pakkauskoko: 500 g

- Vuorokausiannos: 2 g
- Paras käyttöajankohta:
Ennen ja jälkeen harjoittelun ja tarvittaessa aterioiden yhteydessä

- Maku: Neutraali, persikka-vadelma, appelsiini-sitruuna

Ainesosat:
L-leusiini, L-valiini, L-isoleusiinia, maltodekstriini, fruktoosi, aromit, suola, pH: n säätelyaineet: sitruunahappo, makeutusaineet: asesulfaami K, sukraloosi, väriaine: karmiinit (vain persikka-vadelma), kurkumiini (vain appelsiini-sitruuna)

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 26,90 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: