**2-LAATU** Reebok JET300 Juoksumatto

1399,00 € 1999,00 €

Tai osamaksulla alk 58,29 €/kk

ALE 30 % 21.6.2021 saakka
Huom! Toimitusaika 5-7 työpäivää tilauksesta
Asiakkaalta palautunut laite. Laite testattu ja toimivaksi todettu. Saattaa sisältää pieniä käytön jälkiä. Kotiin toimituksen mahdollisuutta voi tiedustella asiakaspalvelusta. Myydään kasattuna. 

Reebok Jet 300 on aktiivisen kotijuoksijan juoksumatto. Reebok Jet 300:n 150 x 51 cm suuruinen juoksualusta toimii ilmajousituksella. Iskunvaimentavat ilmatyynyt mukautuvat juoksijan tyylin mukaan ja liikkuvat ilmakanavat vähentävät kovia iskuja ja loukkaantumisriskiä. Jokaisen juoksijan toivelistalla on toive pysyä terveenä ja Reebok Jet 300 on erinomainen valinta siinä suhteessa.

Juoksumatto toimii 2,5 hevosvoiman DC-moottorilla, joka tarjoaa jopa 20 km/t huippunopeuden. Nopeutta on helppo säätää pikapainikkeiden kautta. Juoksupintaa voi säädellä 15 eri kaltevuustason mukaan ja tietokone tarjoaa ruhtinaalliset 27 ohjelmaa ja jokaista treenisessiota voi helposti seurata näytöltä.

Juoksumatto on 95-prosenttisesti valmiiksi koottu, joten viimeiset 5% on helppo koota ohjeiden mukaisesti. Jet 300 voidaan taittaa säilytyksessä ja turvallinen Safe Drop-toiminto säästää sinulle tilaa kodissasi. Reebok Jet 300 on kätevä ja turvallinen vaihtoehto kuntosalireissuille tai pimeiden ja liukkaiden polkujen juoksuun.
Voit vielä kuunnella lempimusiikkiasi MP3-soittimestasi kaiuttimien kautta nostaaksesi treenifiilistä.

Maksimikäyttäjäpaino: 140 kg

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: