**2-LAATU** FitNord Racer 200 Spinningpyörä

259,00 € 699,00 €

Tai erämaksulla alk. 9,61 €/kk

ALE 62 % Voimassa ma 23.5. saakka
Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:

Pyörän kitkavastus pitää normaalia kovempaa ääntä mutta ei vaikuta käyttöön. Toimitetaan kasattuna. Saattaa sisältää pieniä käytön jälkiä. 

Pyörää on mahdollista kokeilla Tammiston myymälässämme.
 
FitNord Racer 200 Spinningpyörä on täydellinen valinta sinulle, joka haluat itsellesi laadukkaan, turvallisen ja toimintavarman spinningpyörän! Tukeva runko, painava vauhtipyörä sekä lyömätön hinta-laatusuhde takaavat, että Racer 200 pärjää hyvin vertailussa kalliimpienkin spinningpyörien kanssa. 


Tällä spinningpyörällä saat kunnon treenin aikaan, sillä FitNord Racer 200:ssa on jämerä 18 kilon hihnavetoinen vauhtipyörä, joka tarjoilee kunnon vastuksen kokeneellekin polkijalle. Ja mitä painavampi vauhtipyörä on, sitä tasaisempaa ja sujuvampaa sen liikekin on. Näin ollen polkutuntuma on miellyttävä ja tasainen.

Racer 200:ssa on manuaalisesti vastusrullalla säädettävä kitkavastus (vaatii ajoittain voitelua) sekä turvallisuutta lisäävä hätäjarru. Penkin etäisyyttä ja korkeutta sekä kädensijojen korkeutta on helppo säätää säätövivuista. Perinteisiin säätörulliin verrattuna vivut ovat L-muotoisia, joten niistä saa paremman otteen.

Racer 200:n etuosassa on tablettiteline, jonka avulla voi katsella treenivideoita tai vaikkapa omaa suosikkiohjelmaa polkutreenin aikana. Pyörässä on myös kätevä juomapulloteline.

Racer 200:n maksimikuormitus on 110kg. Tätä kookkammille polkijoille suosittelemme mallia suuremmalla maksimikuormituksella.

Katso FitNord Racer 200 -spinningpyörän esittelyvideo tästä:

Valitse FitNord Racer 200, jos arvostat näitä ominaisuuksia:

  • Jämäkkä ja tukeva runko
  • Jykevä vauhtipyörä tehokkaaseen treeniin
  • Loistava hinta-laatusuhde
Tilaa nyt FitNord Racer 200 Spinningpyörä kovaan treeniin Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Asennusohjeet

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: