Urheilukello, Polar V800

399,90 €

Tai osamaksulla alk 16,66 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Urheilukello, Polar V800 on laadukas ja vesitiivis harjoitustietokone, joka on suunniteltu huippu-urheiluun tukemaan useita eri lajeja.

Polar V800 sisältää sykkeen mittauksen (vaatii sykesensorin) lisäksi integroidun GPS:n ja ympärivuorokautisen aktiivisuuden mittauksen. V800 antaa tietoa harjoituksen kuormittavuudesta ja näet palautumiseen tarvittavan ajan suoraan rannelaitteesta. Älykäs ohjaus sekä tavoitteen suunnittelun ja seurannan työkalut auttavat valmistautumaan urheilusuorituksiin.

Sisäänrakennettu GPS kertoo nopeuden, etäisyyden ja reitin. Lisäksi V800:sta löydät lukuisia kehon seurantaan ja suoritukseen liittyviä ominaisuuksia. Näytölle saat halutessasi ilmoitukset sosiaalisesta mediasta, ajankohtaisista kalenterimerkinnöistä sekä saapuvista puheluista ja viesteistä.

Laite on yhteensopiva lisävarusteena myytävän Polar H7 -sykesensorin kanssa. Saatavilla mustana ja sykesensorin kanssa myös punaisena. 

Tilaa heti laadukas urheilukello ja harjoitustietokone Polar V800, joka kulkee mukana ranteessa ja auttaa sinut huippusuorituksiin!
 

Ominaisuudet

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.