Kuntolaitteet: Arvostelut

Takaisin kategoriaan
Järjestys:

Arvostelut

4.6 / 5
4,6
 • 06.02.2023
  5 / 5
  Huippuratkaisu kunnon kohottamiseen!
  Kestovahaus oli tärkeä valintakriteeri meille vaimoni kanssa. Laadukas juoksumatto hölkkään ja juoksuun. Oiva ratkaisu pienten lasten vanhemmille! Oli helppo koota ja osista ja kokoomisohjeista näki ja tunsi korkean laadun! Lämpimästi suosittelen! Maratoonari ystävänikin oli hankkinut samanlaisen maton.
  Kimmo
 • 31.01.2023
  5 / 5
  kerrassaan mainio kampe
  Pitkään pitkään ja vielä pidempään emmittyäni ostin lopulta tämän juoksumaton, eikä ole kaduttanut hetkeäkään. Se on exodus läskeille nyt. Kuljetus oli erittäin nopea ja vaivaton. Paketin koko ja paino arvelutti hieman, mutta kahdestaan emännän kanssa kiskastiin juoksumatto sisään kyljellään kuljetuslaatikossaan. Purettiin ensin pienet osat erilleen pala palalta laatikkoa samalla purkaen ja sitten varsinainen matto kulman ohi paikalleen loppulaatikkoa hyväksi käyttäen. Että onnistuu pienemmälläkin porukalla siirto, kun miettii asian valmiiksi. Kasaamiseen meni puolisen tuntia ja siinä se. Suosittelen erittäin lämpimästi tätä juoksumattoa. On tukeva ja käytännöllinen.
  jel
 • 21.07.2022
  5 / 5
  Meidän pelastus
  Tuonut paljon iloa ja laatua liikkumiseen. Sateinen kesä, kuumuus, liukkaus, pakkaset, pimeys ym. eivät haittaa, kun voi kotona ilmastoidussa tilassa treenata ja silloin kun itseä huvittaa. Kävellen tai juosten oman mieltymyksensä mukaan. Vähän liikkunut voi aloittaa rauhallisilla käelylenkeillä ja lisätä haastetta, esim. nopeutta ajan kanssa. Enempi treenannut saa haastetta juoksemalla ja vaikkapa nousujen lisäyksellä. Aivan loistava, suosttelen!
  kotikuntoilija
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.6 / 5
4,6
 • 21.09.2021
  5 / 5
  Käypä peli
  Minun käytölleni erittäin sopivan tuntuinen
  Jukkapoika
 • 08.09.2021
  5 / 5
  FitNord Sprint 150 juoksumatto
  Laadukkaan tuntuinen ja näköinen,helppo käyttää,sopii ainakin minulle.Suosittelen.
  Liselott
 • 08.09.2021
  5 / 5
  Tuote helppo laittaa käyttökuntoon. Hyvä ostos!
  Kuntoilija
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.5 / 5
4,5
 • 15.01.2023
  5 / 5
  Mahtavaa!!
  Erittäin hyvä juoksumatto kotiin.
  Miro
 • 04.08.2021
  5 / 5
  Hyvin pelittää :)
  Oltu vaimon kanssa tyytyväisia parin viikon käytön jälkeen ja kissatkin tykkää välillä pyörähtää siinä :D Laite oli yllätykseksemme hieman hiljaisempi kun luultiin. Kasaaminen oli tosi helppoa. Laitteen saa nostettua siivouksen ajaksi kevyesti ja kätevästi pystyyn. Ollaan tyytyväisiä oltu.
  Pekka
 • 03.08.2021
  5 / 5
  Erittäin hyvä laite
  Isollekkin äijälle erittäin sopiva laite. Enemmänkin kävelylaitteeksi tuli kylläkin. Todella tukeva ja mukava tallustaa , ylämäet mainioita. Mukavan äänetön laite..
  Korben Dallas
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

5.0 / 5
5,0
 • 30.05.2023
  5 / 5
  Erittäin vakaa ja hiljainen laite. Toimii myös isommallekin miehelle (noin 100kg). Painavana laitteena voi olla hankala siirrellä yksin, mutta paino tuo vakauden kovemmassakin treenissä.
  Eero
 • 23.08.2023
  5 / 5
  Asiansa ajava kuntolaite
  Kokonaisuudesta pyörä saa viisi tähteä. Laite on painavuutensa vuoksi vakaa (ei heilu ollenkaan polkiessa) ja erittäin hiljainen. Sopii hyvin myös kerrostaloasuntoon hiljaisuutensa vuoksi. Vastuksen säätö on helppoa, ja vastusta riittää kovempaakin treeniä varten. Lisäksi pyörä on tyylikäs, sitä kelpaa pitää esillä. Kokoaminen oli osittain haastavaa yhden henkilön voimin, etu- ja takapalojen ruuvaamisessa kiinni on toisen henkilön avusta hyötyä. Lisäksi laitteen siirtely siirtopyöristä huolimatta on haastavaa (ainakin keskikokoiselle naishenkilölle) sen painavuuden vuoksi. Tämä kannattaa huomioida laitteen sijoittelussa. Kaiken kaikkiaan toimiva ja laadukkaan oloinen kuntolaite, jolla saa halutessaan tehtyä kovemmankin treenin.
  Elina M.
 • 30.09.2023
  5 / 5
  Extremt robust. I princip ljudlös. Enkel att montera ihop, kom i 7 delar. Ram, stag för styre och sadel. Stag för stöd och trampor. Lätt att justera till bekväm position samt skön sadel. Ett superval av cykel om du prioterar hållbarhet och komfort före displayer och andra digitala utrustningar.
  Petri C.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.5 / 5
4,5
 • 31.12.2022
  5 / 5
  Laadukas ja edullinen
  Todella hyvin pakattu tuote. Hyvät ohjeet ja laadukas pyörä. Vaikka on ns. hinnat alkaen malli niin silti erinomainen ostos.
  TheNightDiver
 • 28.11.2022
  5 / 5
  Cyclo 200
  Erittäin hyvä ja tukeva kuntopyörä. Ei huoju tai heilu 100kg:n alla. Hyvät säädöt ja helppo koota vaimon kanssa. Riittävästi säätöjä, selvä iso näyttö. Hyvä ostos, suosittelen. JJ
  JJ Halikko
 • 12.02.2022
  5 / 5
  FitNord Cyclo 200 on suhteellisen helppo koota ja tuntuu tukevalta. Pidän siitä, että siinä on tasainen, hiljainen ajotuntuma ja vakio 22 mm:n satulakiinnitys- ja säätömahdollisuudet. Näyttö on erittäin helppolukuinen ja helppokäyttöinen (ei valaistu, mutta helppo nähdä). Eriväriset pidemmät liitäntäkaapelit olisivat helpottaneet näytön asentamista. Olen toistaiseksi erittäin tyytyväinen pyörään kuntoutukseen ja liikuntaan.
  Mats
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.0 / 5
4,0
 • 15.01.2023
  5 / 5
  CYCLO 500E vauhtipyörän laakeri vika
  Aiemmin kerroin laakeri viasta ja otin yhteyttä huoltokaavakkeella. Sain erinomaista, asiallista ja nopeaa palvelua naishenkilön taholta asiakaspalvelusta.
  Tapio
 • 20.04.2022
  5 / 5
  Erittäin hyvä pyörä. Helppokäyttöinen ja siinä on kaikki ominaisuudet, joita jokapäiväinen kuntoilija tarvitsee.
  Lars Braun
 • 09.03.2022
  5 / 5
  Kelpo peli
  Ensikertalainen päätti hankkia tämän omaan ja puolison käyttöön. Hankinnassa vertailtiin monia muitakin malleja, mutta tämä tuntui olevan edukseen toiminnallisuuksien osalta. Hankittiin pyörä pienellä riskillä tiedostaen että mallin säädöt saattavat loppua kesken puolisolleni, joka alle 160cm pitkä. Ennen hankintaa mittailtiin oikeasta polkupyörästä etäisyyksiä ja vertailtiin ilmoituksessa mainittuihin mittoihin. Säädöt riittivät nippa nappa puolisolleni ja sopivilla varustuksilla selvitään. Havaintona sellainen että tee-se-itse mies kyllä löytää mekanismit tarvittaessa pieneen modifiointiin, mutta onneksi ei tarvinnut siihen ryhtyä. Kasaaminen oli helppoa ilman mitään ongelmia. Vakiosatula vähän turhan leveä ja se vaihdettiin kapeampaan. Kahden päivän käyttökokemuksella ei voi vielä käytöstä paljon sanoa, mutta tukevalta tuntuu ja appikset ja muut sai liitettyä.
  Puolikuntoinen
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.4 / 5
4,4
 • 16.09.2021
  5 / 5
  Fitnord racer 200
  Hyvä hinta-laatusuhde. Vaikuttaa jämäkältä muutaman treenin käyttökokemuksella. Sopivan kokoinen kotiin ja miellyttävä ulkonäkö. Kasausvideo oli tosi hyvä. Yksin kasatessa painava joten tukijalasten kiinnitykseen suosittelen pyörän alle puupalikoita tms helpottamaan muttereiden asentamista.
  Tanja
 • 01.09.2021
  5 / 5
  Erittäin hyvä ostos!
  Tukeva, hieno ja todella hyvä hinta-laatu suhteeltaan. Helppo kasata, muutama osa kiinnitetään runkoon. Vertailin ja pähkäilin pitkään, tähän päädyin ja tuskin olisin voinut valita kotikäyttöön parempaa! Erittäin tyytyväinen ostokseen, suosittelen!
  Miiami
 • 26.08.2021
  5 / 5
  Helppo koota paketissa olevilla ohjeilla. Laadukkaan oloinen ja tukeva tuote, ollut nyt pari viikkoa säännöllisessä käytössä. Toimitus oli myös erittäin nopea.
  Kimmo
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.4 / 5
4,4
 • 30.12.2022
  5 / 5
  tukeva peruslaite
  Helppo kasata ohjeiden mukaan ja vaikka ilmankin. Tukeva, riittävät säädöt ainakin meidän pituisille 162-182 cm.
  Pertti
 • 30.10.2022
  5 / 5
  Hyvä ja tehokas valinta
  Vanhan kuntopyörän vaihto tähän pyörään oli hyvä valinta. Treenaan myös kotona koko kropalla ja yhdistän tähän harjoitteluun kuntopyörätreenin. Joskus treenaan pelkällä kuntopyörällä. Pyörä on äänetön ja vastukset vaihtuvat sulavasti. Ajaminen on tasaista ja itselleni pyörän leveä satula sopii. Ohjelmia on aivan riittävästi ja mielikuvituksella voi tehdä esimerkiksi oman ylämäkitreenin. Pyörä on vakaa, täyttää loistavasti vaatimustasoni ja ajamisen fiilikset nousevat treenatessa. En näe mitään huomautettavaa. Kiitos.
  Janne Aho
 • 08.04.2021
  5 / 5
  Cyclo 300
  Tukeva , hiljainen ja laadukas kuntopyörä. Juuri niin hyvä kuin esitteissä kerrottiin. Satula on erinomainen. Tyylikäs ulkonäkö. Ainoa parannusehdotus olisi juomapullotelineen lisäys varusteisiin.
  Jorre
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.7 / 5
4,7
 • 18.01.2023
  5 / 5
  Hyvä ostos
  Helppo kasata, hiljainen ja vie vähän tilaa. Ainoa miinus tulee satulasta, mutta sen voi vaihtaa. Ja kai tuohonkin takapuoli tottuu? .Magneetti astua riittää minulle ja pyörän sai säädettyä 189cm ukolleki .
  Jambo
 • 15.04.2022
  5 / 5
  Jämäkkä pyörä kuntoilijalle
  Päätin viimein panostaa ja ostaa tarkan harkinnan jälkeen UUDEN spinningpyörän. Kolme edellistä pyörääni olivat käytettyjä ja minulle eri tavoin sopimattomia. Vuosien myötä olen todennut, että spinningpyörä ei minulla jää pölyttymään, vaan sillä tulee poljettua vähintään kerran viikossa, talvella toki useammin. Vertailin alle tonnin pyöriä nyt huolella. Itselleni tärkeimmät speksit olivat magneettivastus, hiljaisuus, tukevuus, riittävä vastus (>15kg vauhtipyörä), tasainen polkutuntuma ja teline puhelimelle/tabletille. Tässä pyörässä oli nämä kaikki. Yllätyin, miten vähän oli pyöriä, joihin saa ruudun tai kirjan kivasti näytille (polkiessa on mukava katsoa ohjattua spinningtuntia tai ohjelmia tai lukea kirjaa ;) ). Pyörä on tosi jämäkkä. Kokoaminen oli helppoa, ohjevideo oli tod hyvä. Itselleni säädöt ovat erittäin hyvät (olen 170cm), joten hyvä ajoasento löytyy kivutta. Olen ajanut pyörällä nyt 4kk vähintään 2 x viikossa. Vastuksen säätö vaati hieman opettelua mutta nyt on tuntuma siihen. Säätöhän toimii portaattomasti, joten et näe mikä vastus on valittuna. Lämmitellessä lähden nollasta ja siitä asteittain pyöräytys kerrallaan löydän sopivan työvastuksen. Ja hiki virtaa! Vaihdoin omat lukkopolkimet alkuperäisten tilalle; eivät oikein pitäneet klossia napakasti vaan kenkä heilui polkaistessa. Samoin penkki menee vaihtoon kohta, on hieman vääränmallinen omalle peffalleni. Mutta nää on pieniä säätöjä, en valita. Rahoille sain vastinetta ja nyt oon todella tyytyväinen tuliterän spinningpyörän polkija. Tätä tuotetta on helppo suositella. Olisko halvemmalla saanut yhtä hyvää - en tiiä. Mut nytpä ei tarvi heti vaihtaa. On olo että tää pyörä kestää vuosikausia.
  Mimmu
 • 09.04.2022
  5 / 5
  100% tyytyväinen!
  Vakaa ja hiljainen, erinomainen spinningpyörä kotikäyttöön.
  H. Speedy
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.5 / 5
4,5
 • 23.08.2023
  5 / 5
  Kaikki ok, entinen laite oli vastaavanlainen
  Olen tyytyväinen laitteeseen
  Marja-Leena J.
 • 19.02.2024
  5 / 5
  Julia A.
 • 06.02.2024
  4 / 5
  Vähän lisää infoa käyttöohjeeseen
  Hiukan harmitti kun tarjoushinnasta oli tippunut vielä lisää 50€ ennenkuin paketti saapui minulle, mutta en sitä sitten takaisinkaan lähettänyt. Sykeanturit ovat turhan ylhäällä tällaiselle vanhemmalle, huonokuntoiselle henkilölle, nuorelle ja hyväkuntoiselle ehkä sopivat. Jalustimille on kolme eri asennusmahdollisuutta: käyttöohjeessa olisi voinut olla ohje, mikä asento on huonokuntoiselle, mikä vaativammalle.Onneksi vaimolla oli tietoa. Muutoin tekee sen, mikä crosstrainerille kuuluu. Tukeva. Liukuosissa on vaseliinia, joten ei ole äänekäs. Ehkä pitää välillä tehdä xx käyttötunnin voiteluhuolto, kun joku kirjoitti, että pitää ääntä? Käyttöohjeessa voisi tästäkin mainita. Säätövaijerin sain suht helposti liitettyä, kun olin aikaisemmin kaivanut netistä ohjeen FitnordCyclo 100 kuntopyörää kootessa.
  Heikki E.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta