FitNord Hiker 100R Crosstrainer takavetoinen

399,00 € 499,00 €

Tai osamaksulla alk 16,62 €/kk

ALE 20 % 25.10.2021 saakka

Varastossa, lähetetään 1-2 arkipäivässä

FitNord Hiker 100R on sirokokoinen ja helppokäyttöinen crosstrainer rasvan polttamiseen ja kunnon kohottamiseen kotona.

Hiker 100R -crosstrainerin miellyttävä ja nivelystävällinen liikerata aktivoi koko kehoa tehokkaasti ja turvallisesti, joten laite sopii erinomaisesti kuntoilun aloittamiseen.  8-portaisesta vastuksensäädöstä löytyy haastetta vielä pitkälle kunnon kohotessa. Pieni koko ja tyylikäs ulkonäkö tekevät Hiker 100R -crosstrainerista sopivan kotiin kuin kotiin.  

FitNord Hiker 100R -crosstrainerin tukevarakenteinen teräsrunko tekee laitteesta vakaan ja turvallisen käyttää. Jämäkästä rungosta huolimatta Hiker 100R on näppärän pienikokoinen. Crosstrainer vie lattiatilaa pituussuunnassa vain 125 cm, joten se mahtuu helposti pieneenkin tilaan. Liikutteleminen on helppoa edessä olevien siirtopyörien avulla.  

Vastusta säädetään manuaalisesti vastuksensäätörullasta kääntämällä. Vastustasoja on valittavana kahdeksan, joten crosstrainer tarjoaa sopivasti haastetta niin aloittelijalle kuin pidemmälle ehtineelle kuntoilijalle. Suurikokoiset jalansijat antavat hyvän pidon ja ergonomisesti muotoillut käsikahvat mahdollistavat sopivan otteen eripituisille käyttäjille. Selkeältä ja helppokäyttöiseltä näytöltä voidaan seurata aikaa, matkaa, nopeutta, kulutettuja kaloreita sekä sykettä, jonka laite mittaa käsikahvojen sensoreilla.

FitNord Hiker 100R tarjoaa kotikuntoilijan peruskäyttöön erinomaiset ominaisuudet edulliseen hintaan. Kovaa treeniä kaipaaville aktiivikuntoilijoille suosittelemme esimerkiksi FitNord Hiker 300F -malliin, joka tarjoaa enemmän vastusta ja monipuoliset harjoitusohjelmat intensiiviseen harjoitteluun.

Katso FitNord Hiker 100R esittelyvideo:

Valitse FitNord Hiker 100R -crosstrainer, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

  • Tukeva, turvallinen ja varmatoiminen crosstrainer peruskäyttöön kotikuntoilijalle
  • Miellyttävä harjoittelutuntuma ja helppokäyttöisyys (manuaalinen vastuksensäätö ja selkeä näyttö)
  • Kompakti koko, mahtuu pieneenkin kotiin
  • Tyylikäs ulkonäkö
  • Erinomainen hinta-laatusuhde
Tilaa nyt laadukas ja kompakti FitNord Hiker 100R Crosstrainer sopivaan hintaan Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Asennusohjeet

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: