Juoksumatto, FitNord Diamond Dash 1000

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
5999,00 €

Tai Klarna osamaksulla alk 249,96 €/kk

Varastossa, toimitusaika 1-3 työpäivää

Juoksumatto, FitNord Diamond Dash 1000 on täysverinen ammattilainen. FitNord Diamond Dash 1000 -juoksumatto on juoksumattojen aatelia 4,5 hevosvoiman jatkuvatehoisen AC-moottorin, hurjan 25 km/h maksimijuoksuvauhdin ja yli 200 kiloisen runkonsa avulla. Näin ollen se on ykkösvalinta jokaiselle kaupalliselle tai erittäin kovan käytön kuntosalille.

FitNord Diamond Dash juoksumatossa on erittäin suorituskykyinen 4,5 hevosvoiman jatkuvatehoinen AC-moottori, joka kestää pitkäaikaista rasitusta huoletta. Moottorin lisäksi Diamond Dash 1000 -juoksumatto tarjoaa käyttöön täysin automaattisen voitelujärjestelmän joka tekee historiaa väärin voidelluista matoista. Voitelujärjestelmä huolehtii siitä, että matto on aina täydellisessä kunnossa juoksua varten. Tämä ominaisuus onkin omiaan saleille jossa käyttäjiä on useita ja voitelua ei ole mahdollista tarkastaa jokaisen käyttäjän jälkeen erikseen. Nämä ominaisuudet tekevät Diamond Dash 1000 -juoksumatosta käytännössä huoltovapaan ja pitkäikäisen juoksumaton myös kaupalliseen käyttöön.

FitNord Diamond Dash 1000 -juoksumatolla juokseminen on vakaata sekä turvallista eri kokoisilla käyttäjillä. Juoksumaton erikoisiskunvaimennus huolehtii siis sopivasta juoksutuntumasta, niin kevyillä kuin painavemmillakin juoksijoilla eikä erillisiä mattoja näin ollen tarvita. Diamond Dash 1000:n on erittäin turvallinen juosta sillä siinä on suuri 58 * 166 cm juoksuala, joka vähentää riskejä ohi astumisilta. Näin ollen Diamond Dash 1000 soveltuu hyvin myös kuntoutuskäyttöön. Juoksumaton runko on tarkkaan viimeistelty ja se jaksaa kantaa jopa 180 kilon käyttäjiä turvallisesti.

Diamond Dash 1000 -juoksumaton näyttöpaneeli on luotu ammatti- ja yhteisökäyttöön. Näyttöpaneelin numerot ovat selkeät ja painikkeet todella yksinkertaiset käyttää. Käytössäsi on monipuoliset pikanäppäimet sekä vauhdille että kulmalle. Kummallekin ominaisuudelle on varattu jopa 9 painiketta, jolloin käyttäjä saa varmasti mieluisan tason pikapainikkeista. Näyttöpaneelista näet yhdellä vilkaisulla kaiken tarpeellisen (aika, matka, nopeus, kulma, kalorit, kuluva ohjelma) treenistäsi.

Katso alta kuinka FitNord Diamond Dash 1000 pärjää Tommi Evilän testissä! Lue lisää Tommin käyttökokemuksista ja siitä mihin heidän tiloissa Diamond Dash 1000 -juoksumattoa käytetään blogistamme.


FitNord Diamond Dash 1000 on loistava juoksumatto ammattimaiseen tai ammattikäyttöön sen yksinkertaisten ominaisuuksien ja kestävien osien myötä. Laita salin matot uudelle aikakaudelle ja tilaa välittömästi oma FitNord Diamond Dash 1000 -juoksumatto!


 
Tekniset tiedot:
- Näyttö: LED-näyttö
- Hallinta: Painikkeet näytössä, pikavalitsimet näytössä (9 kpl nopeudelle sekä kaltevuudelle) sekä käsituissa
- Käyttökieli: Englanti
Näytöltä näet helposti mm. matkan, ajan, sykkeen, kaltevuuskulman, nopeuden, kalorit ja käynnissä olevan ohjelman.
- Erikoisiskunvaimennus
- Automaattinen maton voitelujärjestelmä
- USB ja SD-kortti lukijat
- Audio ulostulo

- Harjoitusohjelmat yhteensä: 22
- Valmiit ohjelmat: 18
- Omat ohjelmat: 3
- Manuaalinen ohjelma
- Bodyfat

- AC-moottori 4,5 hv jatkuva ja 7 hv hetkellinen teho
- Nopeus: 1 - 25 km/h
- Nousukulma: 0 - 15 %
- Juoksuhihnan pinta-ala: 58 x 166 cm
- Käyttäjäpaino max. 180 kg
- Juoksumaton paino: 230 kg
- Pohjalevymateriaali: MDF
- Laitteen mitat: 232 cm * 103 cm * 175 cm (P * L * K)
- Pakkauslaatikon mitat: 269.4 cm * 114.8 cm * 75 cm (P * L * K), 320 kg

Ergonomia:
- Sykevyön vastaanotin: analoginen 5 kHz (ensimmäisellä käyttöönottokerralla vastaanotin vaatii 3,5 km kalibroinnin, jonka jälkeen sykkeenmittaus on toiminnassa vyön avulla)
- Sykemittaus kädestä: Kyllä

Perustakuu:
Kotikäytössä 36 kk
Yhteisökäytössä 24 kk
Ammattikäytössä 24 kk

Takuu alkaa ostopäivästä. FitNord-juoksumatoilla on koko valtakunnan laajuinen huoltoverkosto vuosien kokemuksella.

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: