FitNord Diamond Dash Juoksumatto

FitNord Diamond Dash Juoksumatto

4999,00 €

Svea -erämaksu alk.  196,51 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:

FitNord Diamond Dash on markkinoiden parhaita juoksumattoja. Juoksumatossa on 4,5 hv jatkuvatehoinen AC-moottori, yli 200-kiloinen runko ja poikkeuksellinen 25 km/h maksiminopeus. FitNord Diamond Dash on loistava valinta yhteisön tai yrityksen kuntosalille.

Kestävä ja huoltovapaa juoksumatto suurella juoksualalla

Diamond Dash -juoksumaton automaattinen voitelujärjestelmä tekee väärin voidelluista matoista historiaa. Voitelujärjestelmä huolehtii siitä, että matto on aina täydellisessä kunnossa juoksua varten. Tämä ominaisuus on omiaan saleille, joissa käyttäjiä on useita ja voitelua ei ole mahdollista tarkastaa jokaisen käyttäjän jälkeen erikseen. Nämä ominaisuudet tekevät Diamond Dash -juoksumatosta käytännössä huoltovapaan ja pitkäikäisen juoksumaton.

FitNord Diamond Dash -juoksumatolla juokseminen on vakaata sekä turvallista eri kokoisilla käyttäjillä. Juoksumaton erikoisiskunvaimennus huolehtii sopivasta juoksutuntumasta niin kevyillä kuin raskaammillakin juoksijoilla eikä erillisiä mattoja näin ollen tarvita. Diamond Dash on erittäin turvallinen juosta, sillä siinä on suuri 58 * 166 cm juoksuala, joka vähentää ohiastumisen riskiä. Näin ollen Diamond Dash soveltuu hyvin myös kuntoutuskäyttöön. Juoksumaton runko on tarkkaan viimeistelty ja se jaksaa kantaa jopa 180 kilon käyttäjiä turvallisesti.

Selkeä ja helppokäyttöinen näyttöpaneeli

Diamond Dash -juoksumaton näyttöpaneeli on luotu ammatti- ja yhteisökäyttöön. Näyttöpaneelin numerot ovat selkeät ja painikkeet todella yksinkertaiset käyttää. Käytössäsi on monipuoliset pikanäppäimet sekä vauhdille että kulmalle. Kummallekin ominaisuudelle on varattu jopa 9 painiketta, jolloin käyttäjä saa varmasti mieluisan tason pikapainikkeista. Näyttöpaneelista näet yhdellä vilkaisulla kaiken tarpeellisen: ajan, matkan, nopeuden, nousukulman, kalorit sekä käytössä olevan ohjelman.

Diamond Dash -juoksumatolla on markkinoiden pisin 36 kk takuu kotikäytössä ja 24 kk takuu yhteisökäytössä. FitNord-huoltoverkosto palvelee koko Suomen laajuisesti vuosien kokemuksella.

Huom! Juoksumatto on suurikokoinen, joten toimitusvaihtoehtoihin ei oletuksena kuulu sisäänkanto. Mikäli haluat tuotteen kannettavan sisälle, ota yhteys asiakaspalveluumme.

Katso videolta, kuinka FitNord Diamond Dash pärjää Tommi Evilän testissä! Lue blogistamme lisää Tommin käyttökokemuksista ja siitä, mihin heidän tiloissaan Diamond Dash -juoksumattoa käytetään.

FitNord Diamond Dash on loistava juoksumatto ammattimaiseen käyttöön sen yksinkertaisten ominaisuuksien ja kestävien osien myötä. Nosta salin juoksumatot uudelle aikakaudelle ja tilaa välittömästi oma FitNord Diamond Dash -juoksumatto!

Tekniset tiedot:
- Näyttö: LED-näyttö
- Hallinta: Painikkeet näytössä, pikavalitsimet näytössä (9 kpl nopeudelle sekä kaltevuudelle) sekä käsituissa
- Käyttökieli: Englanti
Näytöltä näet helposti mm. matkan, ajan, sykkeen, kaltevuuskulman, nopeuden, kalorit ja käynnissä olevan ohjelman.
- Erikoisiskunvaimennus
- Automaattinen maton voitelujärjestelmä
- USB ja SD-kortti lukijat
- Audio ulostulo

- Harjoitusohjelmat yhteensä: 22
- Valmiit ohjelmat: 18
- Omat ohjelmat: 3
- Manuaalinen ohjelma
- Bodyfat

- AC-moottori 4,5 hv jatkuva ja 7 hv hetkellinen teho
- Nopeus: 1 - 25 km/h
- Ilmoitettu nousukulma: 0 - 15 % (todellinen max. 16 % — 15 tasoa)
- Juoksuhihnan pinta-ala: 58 x 166 cm
- Käyttäjäpaino max. 180 kg
- Juoksumaton paino: 230 kg
- Vaatii maadoitetun pistorasian
- Pohjalevymateriaali: MDF
- Laitteen mitat: 232 cm * 103 cm * 175 cm (P * L * K)
- Pakkauslaatikon mitat: 269.4 cm * 114.8 cm * 75 cm (P * L * K), 320 kg

Ergonomia:
- Sykevyön vastaanotin: analoginen 5 kHz
- Sykemittaus kädestä: Kyllä

Perustakuu:
Kotikäytössä 36 kk*
Yhteisökäytössä 24 kk*

* Takuu alkaa ostopäivästä, se ei koske virheellisestä kasauksesta tai käytöstä johtuvia vikoja, eikä kuluvia osia. Juoksumattoa tulee huoltaa säännöllisesti, tai takuu raukeaa. Katso huolto-ohjeet käyttöoppaasta.

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta:
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: