FitNord Diamond Dash Juoksumatto

4999,00 €

Tai osamaksulla alk 208,29 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Saapuu arviolta: 21.12.2021

FitNord Diamond Dash on markkinoiden paras juoksumatto. Juoksumatossa on 4,5 hv jatkuvatehoinen AC-moottori, yli 200-kiloinen runko ja poikkeuksellinen 25 km/h maksiminopeus. FitNord Diamond Dash on loistava valinta kaupalliselle tai erittäin kovan käytön kuntosalille.

Diamond Dash -juoksumaton automaattinen voitelujärjestelmä tekee väärin voidelluista matoista historiaa. Voitelujärjestelmä huolehtii siitä, että matto on aina täydellisessä kunnossa juoksua varten. Tämä ominaisuus on omiaan saleille, joissa käyttäjiä on useita ja voitelua ei ole mahdollista tarkastaa jokaisen käyttäjän jälkeen erikseen. Nämä ominaisuudet tekevät Diamond Dash -juoksumatosta käytännössä huoltovapaan ja pitkäikäisen juoksumaton myös kaupalliseen käyttöön.

FitNord Diamond Dash -juoksumatolla juokseminen on vakaata sekä turvallista eri kokoisilla käyttäjillä. Juoksumaton erikoisiskunvaimennus huolehtii sopivasta juoksutuntumasta niin kevyillä kuin raskaammillakin juoksijoilla eikä erillisiä mattoja näin ollen tarvita. Diamond Dash on erittäin turvallinen juosta, sillä siinä on suuri 58 * 166 cm juoksuala, joka vähentää ohiastumisen riskiä. Näin ollen Diamond Dash soveltuu hyvin myös kuntoutuskäyttöön. Juoksumaton runko on tarkkaan viimeistelty ja se jaksaa kantaa jopa 180 kilon käyttäjiä turvallisesti.

Diamond Dash -juoksumaton näyttöpaneeli on luotu ammatti- ja yhteisökäyttöön. Näyttöpaneelin numerot ovat selkeät ja painikkeet todella yksinkertaiset käyttää. Käytössäsi on monipuoliset pikanäppäimet sekä vauhdille että kulmalle. Kummallekin ominaisuudelle on varattu jopa 9 painiketta, jolloin käyttäjä saa varmasti mieluisan tason pikapainikkeista. Näyttöpaneelista näet yhdellä vilkaisulla kaiken tarpeellisen: ajan, matkan, nopeuden, nousukulman, kalorit sekä käytössä olevan ohjelman.

Katso alta kuinka FitNord Diamond Dash pärjää Tommi Evilän testissä! Lue blogistamme lisää Tommin käyttökokemuksista ja siitä, mihin heidän tiloissaan Diamond Dash -juoksumattoa käytetään.

Diamond Dash -juoksumatolla on markkinoiden pisin 36 kk takuu kotikäytössä ja 24 kk takuu ammatti- ja yhteisökäytössä. FitNord-huoltoverkosto palvelee koko Suomen laajuisesti vuosien kokemuksella.

Huom! Juoksumatto on suurikokoinen, joten toimitusvaihtoehtoihin ei oletuksena kuulu sisäänkanto. Mikäli haluat tuotteen kannettavan sisälle, ota yhteys asiakaspalveluumme.

FitNord Diamond Dash on loistava juoksumatto ammattimaiseen tai ammattikäyttöön sen yksinkertaisten ominaisuuksien ja kestävien osien myötä. Nosta salin juoksumatot uudelle aikakaudelle ja tilaa välittömästi oma FitNord Diamond Dash -juoksumatto!

Tekniset tiedot

Arvostelut


Yhteenveto

5.00000000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0

100 % (1 / 1)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

5     / 5
5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Hyvä ostos

Vähän vaati lihasvoimaa ja neljä äijää saada härveli sisälle taloon, mutta onhan joka lantin arvoinen kapistus. Helppo oli kasata, koska vain pari osaa piti kiinnittää. Raskas, mutta valmis paletti. Iso kuin mikä näin kotikäytössä, mutta onhan hyvä juosta ja kävellä. Ja ajan oloon on tyhjiä huoneita jäänyt - miksipä ei siis oma pieni kuntosali olisi paikallaan? Uskallan suositella tätä. Hyvää matto tulee käytettyä näemmä joka päivä. Toimii istumatyöläisen taukojumppana
Suosittelen!
Kirsi-Marja 20.8.2020 , Pohjois-Pohjanmaa
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: