Ristitalja, Tunturi Platinum Cable Cross Unit

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
3700,00 €

Tai Klarna osamaksulla alk 154,17 €/kk

Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Ristitalja, Tunturi Platinum Cable Cross Unit taipuu nopeasti käytettäväksi eri liikesarjoissa. Taljalla pystyy harjoittelemaan kaksikin henkilöä kerrallaan vapaasti ja tilavasti. Mikään muu taljayksikkö ei ole yhtä monikäyttöinen harjoittelitpa ammatti tai kuntoutustarkoituksella.

Ristitalja Tunturi Platinum Cross Cable Unit sisltää kaksi suljettua painotornia, jotka on  liitetään Tunturi Platinum-sarjan ala- ja ylävartalokeskuksiin.

Kosteutta hylkivät kädensijat antavat pitävän otteen kahvoista ilman lipsumisia. Laitteessa on myös kädensijat leuanvetoon ja selkälihasliikkeille.

Ristitaljaa voidaan käyttää vain yhdessä Tunturi Platinum-sarjan Yla- ja Alavartalokeskusten kanssa tai yhdessä Tunturi Platinum Cable Cross Stand Alone-yksikön kanssa

Takuu:
- Perustakuu: 36 kk (tuotteen ostopäivästä)
- Yhteisö- perustakuu: 18 kk (tuotteen ostopäivästä)

Takuut eivät koske käytössä normaalisti kuluvia osia - kuten: juoksumattojen matot, vetohihnat, pohjalevyt kädensijat, istuimet, polkimet ja jalkaremmit, liukulaakerit ja akselit - joissa takuuaika on 24 kuukautta.

Kotikäyttäjänä saat 12kk extra-takuun, kun rekisteröit tuotteesi Tunturin verkkosivuilla kuukauden sisällä ostopäivästä!

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: