Ristitalja, Tunturi Platinum Cable Cross Unit

4509,00 €

Tai erämaksulla alk. 167,46 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Ristitalja, Tunturi Platinum Cable Cross Unit taipuu nopeasti käytettäväksi eri liikesarjoissa. Taljalla pystyy harjoittelemaan kaksikin henkilöä kerrallaan vapaasti ja tilavasti. Usein taljalaitteet eivät ole yhtä monikäyttöisiä harjoittelitpa ammatti- tai kuntoutustarkoituksella.

On hyvä tietää, että Tunturin Platinum Cable Cross unit on osa 4in1 kuntokeskusta, joka koostuu neljästä moduulista. Ristitalja Tunturi Platinum Cross Cable Unit sisältää kaksi suljettua painotornia, jotka on  liitetään Tunturi Platinum-sarjan ala- ja ylävartalokeskuksiin. Kaikki neljä kuntolaitetta yhdistämällä saat kaikenkattavan kuntokeskuksen, jota voi käyttää jopa neljä henkilöä samanaikaisesti, ja jolla voit tehdä jopa 100 erilaista lihasharjoitusta.

Voit ostaa 4 in 1 Strength Stationin joko kerralla kokonaisuutena tai seuraavissa osissa:
Huomioithan, että Tunturi Platinum Cable Cross Unit -ristitaljaa voidaan käyttää vain yhdessä Tunturi Platinum-sarjan Yla- ja Alavartalokeskusten kanssa tai yhdessä Tunturi Platinum Cable Cross Stand Alone -yksikön kanssa. Toisin sanoen mikäli ostat ristitaljan yksittäisenä, tulee hankkia myös Cable Cross Stand Alone -lisälaite.

Kosteutta hylkivät kädensijat antavat pitävän otteen kahvoista ilman lipsumisia. Laitteessa on myös kädensijat leuanvetoon ja selkälihasliikkeille.

Tilaa korkealaatuinen Tunturi Cable Cross -ristitalja heti!

Tekniset tiedot, mitat ja takuu

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: