FitNord Sprint 500 Touch Juoksumatto **TOIMITUS 20.12. SAAPUVASTA ERÄSTÄ**

2799,00 €

Tai erämaksulla alk. 103,95 €/kk

Osta myös

HUOM! Toimitus 20.12.2023 saapuvasta erästä

Ostettavissa myymälästä

Vantaa, Tammisto

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Tampere, Tesoma

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Kouvola

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Kosketusnäytöllä varustettu FitNord Sprint 500 Touch on moderni, helppokäyttöinen, huoltovapaa ja monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu juoksumatto aktiivisille juoksijoille raskaaseen kotikäyttöön tai esimerkiksi yrityksille kevyeen yhteisökäyttöön.

FitNord Sprint 500 Touch jatkaa edeltäjänsä, tavallisella ohjauspaneelilla varustetun Sprint 500:n linjaa; erittäin kohtuullisen hintainen juoksumatto, jonka ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Huoltovapaus, helppokäyttöisyys, AC-moottorin pitkäikäisyys sekä kompakti säilytettävyys (kokoontaitettavuus tässä kokoluokassa) ovat asioita, jotka tekevät Sprint 500 Touch:sta hintaluokassaan ylivertaisen!

Kosketusnäytöltä viihdettä sekä motivoivat juoksuohjelmat

Nimensä mukaisesti FitNord Sprint 500 Touch sisältää helppokäyttöisen, Android-käyttöjärjestelmällä toimivan kosketusnäytön. Näyttöpaneeli on jouhevasti ja tarkasti toimiva 10 tuuman TFT – kosketusnäyttö, johon on ladattu valmiiksi juoksunopeuden mukaan eteneviä maisemareittejä ja monipuolisia harjoitusohjelmia. Lisäksi näytöllä on käytettävissä useita valmiiksi asennettuja viihdesovelluksia, kuten Youtube, Netflix ja Spotify.

Kuten FitNord -juoksumattojen filosofiaan kuuluu, laitteen käyttäminen on erittäin sujuvaa. Kosketusnäytöltä näet yhdellä vilkaisulla kaiken tarpeellisen treenistäsi (aika, matka, nopeus, kulma, kalorit, kuluva ohjelma). Kosketusnäytön sivuilla on tuttuun tyyliin tärkeät pikapainikkeet nopeuden ja nousukulman säädöille.

2,5 hevosvoimainen AC-moottori ja huoltovapaa matto

FitNord Sprint 500 Touch juoksumaton sydän on sen erityisen vahva 2,5 hevosvoimainen AC-moottori, joka kestää pitkäaikaista rasitusta huomattavasti DC-moottoreita paremmin. Moottorin lisäksi Sprint 500 Touch -juoksumatto hellii käyttäjää kestovahatulla juoksumatolla, joten voitelusta ei tarvitse huolehtia. Juoksumaton runko on taattua laatua ja kestää jopa 150 kilon käyttäjäpainon.

Erinomainen iskunvaimennus ja juoksutuntuma

FitNord Sprint 500 Touch -juoksumatolla juokseminen vastaa tuntumaltaan hyvin paljon radalla juoksua. Iskunvaimennus huolehtii sopivan kimmoisasta juoksutuntumasta alustan ollessa silti jämäkkä, jolloin myös vetoharjoitukset onnistuvat erittäin hyvin. Juoksu Sprint 500 Touch:lla on erityisen turvallista sen suuren 52 x 141 cm juoksualan vuoksi.

Sprint 500 Touch:ssa on kotikäyttöön tarkoitetuista juoksumatoista tuttu taittomahdollisuus. Juoksualusta on helppo ja nopea nostaa ylös, jolloin juoksumattoa voi säilyttää pienemässä tilassa. Sprint 500 juoksumatossa on myös neljä siirtopyörää, joten juoksumaton siirto on kevyttä ja helppo tehdä.

FitNord Sprint 500 Touch on upea yhdistelmä tyylikkyyttä, hyvää kävely- ja juoksutuntumaa, kestävää moottoria, elämyksellistä käyttöliittymää sekä huoltovapautta.

Valitse FitNord Sprint 500 -juoksumatto, mikäli arvostat seuraavia ominaisuuksia:

  1. Vahva pitkäikäinen AC-moottori
  2. Joustava, mutta erittäin vakaa juoksualusta
  3. Huoltovapaa matto
  4. Lyömätön hinta ominaisuuksiin nähden
  5. Helppokäyttöinen ja monipuolinen kosketusnäyttöTilaa nyt mahtavilla ominaisuuksilla sekä voittamattomalla juoksutuntumalla varustettu FitNord Sprint 500 Touch -juoksumatto edulliseen hintaan!

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot:
- Näyttö: 10 tuuman TFT-näyttö
- Hallinta: Painikkeet näytössä, pikavalitsimet näytössä sekä käsituissa
- Käyttökieli: Englanti
- Käyttöjärjestelmä: Android
Näytöltä näet helposti mm. matkan, ajan, sykkeen, kaltevuuskulman, nopeuden kalorit ja käynnissä olevan ohjelman.
- Tuplaiskunvaimennus
- USB-portti
- Audio ulostulo
- 4 siirtopyörää
- Tablet-teline

- Harjoitusohjelmat yhteensä: 9
- aikalaskuri, kalorilaskuri, matkalaskuri, askellaskuri, sykeohjelma, juoksurataohjelma, video-ohjelma, workout-ohjelma sekä custom-ohjelma (muokattava harjoitusohjelma)

- Tuuletettu AC-moottori 2,5 hv jatkuva ja 4,5 hv hetkellinen teho
- Nopeus: 1 - 20 km/h
- Nousukulma: 0 - 15 %
- Juoksuhihnan pinta-ala: 52 x 141 cm
- Käyttäjäpaino max. 150 kg
- Juoksumaton paino: 110 kg
- Vaatii maadoitetun pistorasian
- Pohjalevymateriaali: MDF
- Vetohihnan paksuus 2,0 mm
- Pohjalevyn korkeus lattiasta 18,8 cm
- Mitat käyttökunnossa: pituus 189,5 cm, leveys 94 cm, korkeus 148 cm
- Mitat säilytysasennossa (kokoontaitettuna): pituus 141 cm, leveys 96 cm, korkeus 151 cm
- Pakkauksen mitat: 228,5 x 98 x 43 cm (paino 128 kg)
- Käsikahvojen korkeus maasta: 107,5 cm
- Käsikahvojen korkeus juoksualustasta: 87 cm
- Luokka: SB (EN957)


Ergonomia:
- Sykevyön vastaanotin: analoginen 5 kHz
- Sykemittaus kädestä: Kyllä

Perustakuu:
Kotikäytössä 24 kk
Kevyessä yhteisökäytössä 12 kk
Ammattikäytössä 6 kk

Takuu alkaa ostopäivästä. FitNord-juoksumatoilla on koko valtakunnan laajuinen huoltoverkosto vuosien kokemuksella.
 

Asennusohjeet:


Katso videolta vinkit FitNord Sprint 500 Touch -juoksumaton asentamiseen ja käyttöönottoon. Samat ohjeet toimivat myös FitNord Sprint 500 ja 300 -juoksumattojen asennuksessa.

Kokoamisen ja käyttöönoton vaiheet

Pura juoksumatto laatikosta, jätä kuitenkin kiinnitysremmi vielä katkaisematta. Remmi kannattaa katkaista vasta, kun juoksumatto on paikallaan. Vie juoksumatto sijoituspaikalle ja asettele ruuvit sekä kiinnitettävät osat järjestykseen.

Vaihe 1. Pystytolppien asennus
Aloita laittamalla vasen (L) tolppa paikalleen. Oikeanpuoleisessa tolpassa (R) on johto, joka tulee yhdistää rungon johtoon. Laita myös se paikalleen. Ruuvaa tolpat kiinni.

Vaihe 2.Pystytolppien muovisuojien asennus
Ruuvaa muovisuojan alle jäävät ruuvit irti ja aseta suojat paikoilleen. Avaa etupuolella olevaa ruuvia sen verran, että suoja menee väliin. Aseta yläpuolelta tuleva ruuvi takaisin ja ruuvaa kaikki kiinni.

Vaihe 3.Näytön asennus
Nosta näyttö pystytolppien varaan niin, että saat oikealla puolella olevat johdot yhdistettyä. Tässä työvaiheessa kannattaa pyytää toista henkilöä pitämään näyttöä paikoillaan. Kun johdot on kiinnitetty, aseta näyttö paikoilleen pystytolppiin ja ruuvaa kiinni.

Vaihe 4. Suojamuovit kiinni näytön alle
Näytön ja pystypalkkien väliin tulee kahdella ruuvilla kiinni muovisuojat. Näytön alla on pienet kaulukset, joihin suojat menevät kiinni. Aseta suojat paikoilleen ja ruuvaa kiinni.

Vaihe 5. Käyttöönotto
Juoksumatto on nyt koottu, eli on käyttöönoton aika. Laita juoksumatto verkkovirtaan ja virrat päälle katkaisimesta. Aseta hätäkatkaisin paikalleen ja laita matto pyörimään. Testaa kaikki näppäimet ja toiminnot varmistaaksesi, että juoksumatto toimii varmasti. Jos kaikki on kunnossa, voit aloittaa harjoittelun!

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 2799,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: