SportVida Pilatesrulla, korkki

17,90 €

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Myymäläsaatavuus

Vantaa, Tammisto

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-15
Su: 11-15

Tampere, Tesoma

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Kouvola

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

SportVida Pilatesrulla on tehokas, kestävä ja ympäristötietoisen kuntoilijan valinta. Hierontarulla on loistava väline lihashuoltoon, kuntoiluun ja kehonhallintaharjoitteluun. Rulla hoitaa lihaksia ja parantaa verenkiertoa. Putkirullaa käytetään usein apuna lihaskalvojen venyttelyssä, ja niillä on helppo käsitellä myös sellaisia paikkoja, joiden venyttely on vaikeaa. Rulla on valmistettu ympäristöystävällisestä luonnonkorkista.

SportVida Pilatesrulla auttaa valmistamaan kehon harjoittelua varten sekä rentouttamaan lihakset myös kovan harjoittelun jälkeen. Rulla vähentää lihasten arkuutta, lisää niiden verenkiertoa ja joustavuutta sekä auttaa lievittämään lihasjännitystä. SportVida Pilatesrullan avulla saat siis kehosi palautumaan nopeammin lepotilaan harjoittelun jälkeen ja se jopa parantaa harjoittelun vaikutuksia. Rullan ansiosta voit myös tehdä monia vartaloa venyttäviä ja muotoilevia harjoituksia. 

SportVida Pilatesrulla on myös hyvä apu laihtumiseen, selluliitin vähentämiseen ja vartalon kiinteyttämiseen. Pilatesrulla soveltuu joogaamiseen ja sitä voi halutessaan käyttää jopa crossfit-harjoitustyökaluna. Rulla sopii myös kuntoutukseen sekä ryhdin parantamiseen. Putkirullasta saa hyvin otteen eikä se korkkipintansa ansiosta lipsu. Lisäksi siinä on pyöristetyt reunat lisäämään käyttömukavuutta. 

SportVida Pilatesrulla on valmistettu korkealaatuisesta uusiutuvasta ja kestävästä luonnonkorkista, joka ei murene. Korkki on luonnollinen materiaali, jonka kovuutta ei löydy vaahtomuovisista kuntoiluvälineistä. Pilatesrulla tarjoaa siis kunnollisen tuen, joten sen avulla harjoittelet turvallisesti.

Korkkipinta hylkii luonnollisesti mikrobeja sekä bakteereja ja pysyy raikkaana. SportVida Pilatesrulla on myrkytön ja ympäristöystävällinen eikä sisällä voimakkaita kemikaaleja. Tuote on myös hypoallergeeninen ja hajuton. 

Pituus: 33,5 cm
Halkaisija: 10 cm
Paino: 0,93 kg

SportVida Pilatesrulla on korvaamaton työkalu kotikuntoilijalle! Tilaa heti omasi Kuntokaupasta!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 17,90 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: