FitWood M-ROLL 35, Hierontarulla

47,00 € 59,00 €
ALE 20 % Voimassa 6.12. saakka

Varastossa, lähetetään 1-4 arkipäivässä

FitWood M-ROLL 35 on upea hierontarulla, joka sopii sisustukseen! Lisäksi tuote sopii myös pilates-rullaksi ja se on valmistettu Suomessa lähes kokonaan kotimaisista materiaaleista! Pinta on varsin kova, joten sopii ahkeraan käyttöön.

FitWood M-ROLL on skandinaavisen luonnon inspiroimana kehitetty ja valmistettu hierontarulla omatoimiseen hierontaan. Hierontarulla on hyvien käyttöominaisuuksien lisäksi tyylikäs muotoilultaan eikä sitä tarvitse piilottaa kaappiin käytön jälkeen.

Hierontarulla on valmistettu napakoista ja kokoon painumattomista grafiitinharmaista polyteenisolumuovikiekoista, jotka antavat rullalle kestävän ja kovaan käyttöön soveltuvan rakenteen. 35 cm pitkä hierontarulla mahtuu pienenä ja kohtalaisen kevyenä mukaan myös treenikassiin.

M-ROLL 35 – Hierontarulla on valmistettu ja suunniteltu kokonaan Suomessa. Vuosien ajan suosituimpaan pilates-rullaamme (punamusta 94 cm) verrattuna FitWood M-ROLL 35 on:
- tuplasti kovempi (tuplatiheys = materiaalia tuplasti enemmän)
- halkaisijaltaan hieman pienempi (12 cm vs. 14 cm, hieronta kohdistuu paremmin)
- lyhyempi (kulkee helposti mukana)
- rakenteeltaan kestävämpi (huom. ammattikäyttäjät)
- ulkonäöltään paremmin sisustukseen sopiva

Testien perusteella olemme vakuuttuneita ja suosittelemme FitWood M-ROLL hierontarullaa lämpimästi. Saatavilla on myös FitWood M-ROLL 85 Hierontarulla.

Tilaa nyt sisutukseen sopiva hierontarulla, jota ei tarvitse piilottaa kaappiin!

Lisätiedot

Arvostelut


Yhteenveto

4.66666667     / 5
4,7
5.0000     / 5
5,0
4.0000     / 5
4,0
5.0000     / 5
5,0

100 % (1 / 1)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

4.6666666666667     / 5
4,7
 • 5,0
 • 4,0
 • 5,0
Sain rullan joululahjaksi ja se oli ensimmäiset pari viikkoa nurkassa. Kun selkäni venähti ja oli jo muutaman päivän ehtinyt pahimmasta parantua, selässäni oli jomotusta ja kauttaaltaan epämääräistä epämukavuutta. Vasta tuolloin tajusin kokeilla rullaa selkäni hieromiseen ja tässä vaiheessa alkavat ylistyssanat. Olo oli tuon jälkeen aivan taivaallinen, kaikki epämukavuus katosi selästä. Nyt rullailen jossain vaiheessa päivää selkääni päivittäin, joka kerta kuuluu pienet rutinat ja ai että!! Tämä on aivan pelastus. :) Kun saa omalla painollaan selkähieronnan niin kyllä kelpaa. Suosittelen tätä lahjaideaksi esim. mieheltä naiselle, joka tarvitsee hierontaa vähän väliä. ;) Ajaa minulla ainakin saman asian. Siis todella lämpimät suositteluni.
Suosittelen!
Maria Kettunen 21.1.2016 , Karkkila
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: