Säädettävä ristikkäistalja painopakalla, FitNord Classic

Säädettävä ristikkäistalja painopakalla, FitNord Classic

1999,00 €

Svea -erämaksu alk.  76,78 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
FitNord Classic-sarjan säädettävä ristikkäistalja on jämerä pakkalaite yhteisö- ja ammattikäyttöön. Erinomaisella hinta-laatusuhteellaan, tyylikkyydellään ja puhtailla suorituslinjoillaan laite sopii erityisen hyvin yhteisökäyttöön, kuten esimerkiksi hotellien ja työpaikkojen kuntosaleille sekä pienemmille kaupallisille saleille.

Laitteen kummastakin päästä löytyy 70 kilon painopakka, mutta mikäli salinne kaipaa suurempia paikkoja, niin sellaisetkin saadaan järjestettyä. Olethan tässä tapauksessa yhteydessä myyntiimme.

Kuntosalin viihtyvyys on asiakkaille tärkeää. Classic-sarja on FitNordin laitteiden tapaan tyylikästä mattamustaa viimeistelyä, jonka ansiosta sarja sopii kaikenlaisiin sisustustyyleihin ja jättää suunnittelijalle vapaat kädet muiden värien käyttöön. 

Tuotekehityksessä on pidetty silmällä puhtaita suorituslinjoja sekä katseen- ja käytönkestävää kokonaisuutta. Vastusta voi helposti säätää nousematta laitteesta, joka on hyödyksi niin treenin sujuvuuden kuin turvallisuudenkin kannalta.
  • Mitat kasattuna: 450,3 cm (pituus) x 108,4 cm (syvyys) x 231,2 cm (korkeus)
  • Paino kasattuna: 400 kg
  • 2 x 70 kg painopakat


Tilaa nyt tyylikkäät painopakkalaitteet kuntosalillesi tai ole yhteydessä suunnitelman tekemiseksi!

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta:
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: