Vinopunnerruslaite painopakalla, FitNord Diamond

1990,00 €

Tai osamaksulla alk 82,92 €/kk

Varastossa, lähetetään 1-2 arkipäivässä

Painopakkalaite, FitNord Diamond vinopunnerruslaite on erityisen jämerä ammattikäyttöön suunniteltu painopakallinen vinopunnerrusprässi. Diamond vinopunnerruslaite soveltuu erityisen hyvin kaupallisen käytön saleille, mutta myös yhteisöille/yrityksille.

Pakkalaite Diamond vinopunnerruslaitteessa on 100 kilon painopakka, mutta mikäli salinne kaipaa suurempaa pakkaa, niin sellainenkin saadaan järjestettyä. Olethan tässä tapauksessa yhteydessä myyntiimme.

Diamond-sarjan pakkalaitteista löytyy käyttäjäystävällinen toistojen laskuri sekä ajanotto, jolloin on helppoa pysyä treenin mukana ja keskittyä esimerkiksi hengitykseen tarkemmin kun ei tarvitse laskea toistoja. Diamond-sarjan viimestely ja tuotteiden linjassa oleva muotoilu on ajaton ja näin ollen sali kalustettuna Diamond-sarjan laitteilla on viihtyisä ja toiminnallinen vuosia! Musta-harmaa väritys sopii kaikenlaisiin sisustustyyleihin.

Diamond-sarjan arvojen mukaisesti tuotekehityksessä on pidetty silmällä puhtaita suorituslinjoja sekä katseen ja käytönkestävää kokonaisuutta. Vastusta voi helposti säätää nousematta laitteesta, joka on hyödyksi niin treenin sujuvuuden kuin turvallisuudenkin kannalta.

Tilaa heti tyylikkäät painopakkalaitteet tai ole yhteydessä suunnitelman tekemiseksi!

Tekniset tiedot

Arvostelut


Yhteenveto

5.00000000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0

100 % (1 / 1)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

5     / 5
5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0
Hyvä peruslaite. Sopii kelle tahansa. Liikerata hyvä, nousee suoraan ylöspäin. Voidaan käyttää myös leveämpää oteleveyttä, laskuri toimii hyvin. Helpposäätöinen.
Suosittelen!
Outi 15.1.2019 , Pohjois-Suomi
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: