Body-Solid Powerline PFT100 Ristikkäistalja

3499,00 €

Tai erämaksulla alk. 129,94 €/kk

Tilaustuote: Toimitusaika 2-4 viikkoa
Tällä laadukkaalla ristikkäistaljalla treenaat kaikkia lihaksia monipuolisesti!

Body-Solid Powerline PFT100 ristikkäistalja sopii kaikentasoisille kuntoilijoille. Talja mahdollistaa useita eri liikevariaatioita ja se sopii erinomaisesti niin kuntosalikäyttöön kuin kotiharjoitteluunkin.

Laitteesta löytyy kaksi helpposäätöistä 72,5 kg painopakkaa. Painopakan päällä on lisäksi paikka levypainoille, joiden avulla vastusta voi lisätä 95 kiloon asti per puoli.

Riskittäistaljassa on 20 eri aloitusasentoa 81 mm reikävälillä. Taljat liikkuvat pystysuunnassa ja kääntyvät 180 astetta mahdollistaen laajan liikealueen. Laitteen mukana tulee kaksi harjoituskahvaa, joilla onnistuvat esimerkiksi hauis- ja ojentajaliikkeet, pakarapotkut sekä vartalon kierrot. Voimaharjoittelun lisäksi taljalla on helppo tehdä liikkuvuutta ja lihaskuntoa parantavia liikkeitä.

Taljalla treenaat myös kätevästi kaverin kanssa, sillä kaksi kuntoilijaa mahtuu treenaamaan taljalla samanaikaisesti. Lisäksi rungon keskiosasta löytyy esimerkiksi leuanvetoon sopiva tanko, jonka uurrettu pinta takaa hyvän otteen.

Body-Solid tarjoaa laitteen rungolle 10 vuoden takuun ja muille osille vuoden takuun.

Tuotetiedot:
  • Kaksi 72,5 kg painopakkaa
  • Pystysuunnassa liikkuva taljan pidike
  • Taljojen liikkuvuus 180 astetta
  • Sisältää leuanvetotangon ja kaksi harjoituskahvaa
  • Mitat: 107,5 x 159 x 210,8 cm (Pituus x Leveys x Korkeus)
Tilaa monikäyttöinen ristikkäistalja nyt Kuntokaupalta!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.