Reebok FR30 Floatride Juoksumatto

1399,00 € 1999,00 €

Tai erämaksulla alk. 51,96 €/kk

ALE 30 % Voimassa ma 23.5. saakka

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä

FR30 Floatride on uusinta juoksumattoteknologiaa, joka vie kotona urheilemisen ja juoksukokemuksen täysin eri tasolle!

Reebok FR30 Floatride Juoksumatto on suunniteltu kokonaan kotikuntoilua ajatellen. Floatride Juoksumaton vankka rakenne, luotettavuus ja tyylikkyys on pakattu minimalistiseen muotoiluun.

FR30:n ytimessä on Reebokin uusinta ekokineettistä teknologiaa, joka tarjoaa vaikuttavaa tehoa pienikokoisesta, hiljaisesta ja energiatehokkaasta moottorista. Ekokineettinen moottori saavuttaa huipputehonsa 4 hevosvoimaa, ja se antaa juoksijalle vaivattomasti jopa 20 km/h nopeuden. Juoksumaton Floatride+ -iskunvaimennus on uusin innovaatio. Strategisesti sijoitetut iskunvaimentimet auttavat vähentämään niveliin kohdistuvaa rasitusta ja tekevät juoksemisesta sulavaa.

Juoksumatossa on 15 kaltevuustasoa, 24 motivoivaa kunto-ohjelmaa ja 3 sykeohjelmaa. Voit myös luoda omia ohjelmia Reebok Fitness -sovelluksen kanssa, jotta koko virtuaalisten juoksureittien ja haasteiden maailma avautuu.

Integroidut kaiuttimet ja säädettävä tuuletin

Pidä motivaatiota yllä kuuntelemalla musiikkia integroiduista surround-kaiuttimista tai katsomalla uusimpia TV-ohjelmia asettamalla oma laitteesi tablettitelineeseen. Säädettävä tuuletin auttaa viilennyksessä. Edistymistä seurataan ohuen kosketusvasteisen LED-konsolin kautta, jossa on joukko reaaliaikaisia ​​tietoja, mukaan lukien nopeus, matka, aika, kalorit ja syke. Muita tietoja voidaan seurata ja analysoida yhteensopivalla Reebok Fitness -sovelluksella, jolla juoksija voi edetä Google Street View -reittejä ja saavuttaa omat henkilökohtaiset tavoitteensa. Laitteessa on myös Kinomap-tuki.

Vie treenimotivaatio uudelle tasolle! Hanki nyt Kuntokaupasta virtaviivainen ja monipuolinen Reebok FR30 Floatride Juoksumatto.

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: