Ennakkotilaustuote

FitNord Sprint 100 Juoksumatto

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
399,00 € 599,00 €

Tai Klarna osamaksulla alk 16,62 €/kk

SÄÄSTÄ 200 € 25.11.2019 saakka
ENNAKKOTILAUS! TOIMITUSAIKA NOIN 2 VIIKKOA
FitNord Sprint 100 on pieneen tilaan mahtuva uutuusjuoksumatto, jonka huokea hinta yhdistettynä hyviin ominaisuuksiin tekevät laitteesta tiukalla budjetilla liikkeellä olevan kotikuntoilijan unelman! Laitteessa yhdistyvät mm. kompakti koko, selkeä käyttöliittymä sekä hintaluokkaansa nähden ylivertaisen leveä ja vakaa juoksualusta. 

Sprint 100 juoksumattoa vauhdittaa 0,8 hevosvoiman (1,5 hv hetkellinen teho) DC-moottori, joka mahdollistaa monelle kotikuntoilijalle riittävän 12 km/h maksiminopeuden. Nopeudelle on lisäksi 6 helppoa pikanäppäintä, jotka helpottavat käyttöä entisestään. Myös kahvoissa on nopeuden säätöpainikkeet, joilla nopeutta voi hienosäätää 0,8-12 km/h nopeuden väliltä.

Kompaktin kokoinen Sprint 100 on helppo taittaa käytön jälkeen kokoon ja laite on helposti siirreltävissä siirtopyörien ansiosta. Laitteen juoksualusta on 43 cm leveä ja 120 cm pitkä, joten se tarjoaa riittävästi tilaa hölkkäharjoitteluun. Pitkille käyttäjille suosittelemme pidemmällä juoksualustalla varustettuja malleja.

Mikäli haluat juoksutreeneihin lisää vauhtia ja sähköisen nostomoottorin mahdollistamia kallistuskulman vaihteluita, kannattaa ehdottomasti katsoa edullisesta hintaluokasta myös FitNord Sprint 150 ja Sprint 200-juoksumattoja. Mikäli olet hankkimassa juoksumattoa pääasiassa kävelytarkoitukseen, suosittelemme moottoriltaan vieläkin tehokkaampaa Sprint 300-juoksumattoa.

Sprint 100 -juoksumatossa ei ole nostomoottoria, mutta kulman säätö onnistuu helposti manuaalisesti laitteen matto-osan takana olevan kulmansäätimen ansiosta. Nousukulman voi säätää kolmelle eri tasolle, jolloin harjoitteluun on mahdollista saada lisähaastetta.

Sprint 100:ssa on 10 erilaista ohjelmaa, jotka tarjoavat monipuolisia haasteita kotikuntoilijalle. Laitteen käyttöliittymä on yksinkertainen ja selkeältä näytöltä näet kaikki tarvittavat tiedot nopeasti yhdellä silmäyksellä. Juoksumatossa on langaton sykkeenvastaanotin sekä sykkeemittaus kahvoista.

Miksi kannattaa valita FitNord Sprint 100?

- Uskomattomat ominaisuudet huokeaan hintaan
- Mahtuu lähes jokaiseen kotiin kokonsa ja kokoontaitettavuutensa ansiosta
- Kotikuntoilijan unelma!Voit ostaa joko pelkän juoksumaton tai ALL-IN-paketin, jolloin mukaan tulee lisäksi seuraavat tuotteet:
- Sykevyö 5 kHz, analoginen (yhteensopiva juoksumaton kanssa), arvo 49,90 €
- Suojamatto kuntoilulaitteille, arvo 42,90 €
- Voiteluaine juoksumatolle 200 ml, T-Lube, arvo 25,90 € (200ml purkki riittää noin 10 voitelukertaan)

Tilaa nyt hinta-ominaisuussuhteeltaan loistava Sprint 100 -juoksumatto kotikäyttöön! Tuotteita myynnissä ennakkohintaan pieni rajoitettu erä - Toimi nopeasti!
- 5 tuuman LCD-näyttö
- Ohjelmat: 10 kpl
- Moottori: DC-moottori
- Moottorin teho: 0,8 hv jatkuva, 1,5 hv hetkellinen
- Nopeus: 0,8-12 km/h
- 6 pikanäppäintä nopeudelle
- Nopeuden säätö kahvoista
- 3-tasoinen manuaalinen kulmansäätö
- Juoksualustan koko: 43 x 120 cm
- Maksimikäyttäjäpaino: 100 kg
- Paino: 44 kg
- Sykekahvat
- Langaton sykkeenvastaanotin
- Juomapulloteline
- Turva-avain
- MP3-sisääntulo
- Kaiuttimet
- Mitat käyttökunnossa: 152,5 x 74 x 120 cm
- Pakkauksen paino: 51 kg
- Pakkauksen mitat: 158,6 x 77 x 26 cm

Perustakuu kotikäytössä on 24 kk, joka alkaa ostopäivästä. FitNord-juoksumatoilla on valtakunnanlaajuinen huoltoverkosto vuosien kokemuksella.

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista:
  • Tuotearvostelut:

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.