Kesäurheilu: Arvostelut

Takaisin kategoriaan
Järjestys:

Arvostelut

4.5 / 5
4,5
 • 06.09.2023
  5 / 5
  Vaikuttaa todella hyvältä vaikka kokeilu menee ensi kesäksi.
  Seppo K.
 • 27.02.2024
  4 / 5
  Niina B.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.6 / 5
4,6
 • 14.08.2023
  5 / 5
  Sup-laudan kassi
  Todella hyvä materiaali ja tilava, 10 tähteä vois antaa!
  Helena R.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

5.0 / 5
5,0
 • 23.08.2022
  5 / 5
  Menee ku kiskoilla
  Yhden käden sormilla laskettavalla suppailukokemuksella leveämmillä ja lyhyemmillä laudoilla hankin itseni tuntien tämän. Joo on se kiikkerämpi kuin 15 senttiä leveämmät laudat, mutta vaikea tuota on saada kaatumaan. Ukko kyllä pääsee herkemmin uimaan. Pivot käännöksen tekeminenkin tietysti vaikeampaa ja toisaalta hanskaamisen tarve korostuu ahtailla vesillä vs. lyhyemmät laudat, mutta sepä pitää vaan homman mielenkiintoisena; reenii reenii ????Vauhdikas lauta joka kulkee suoraan ja johon kyllä pituutensa vuoksi mahtuu hyvin tavaraa tai kyytiläisiä. Reippaan vastatyrskynkin läpi puski komeesti suoraan ja vaihdilla kun oli oma neli-vuotias tytär keulapainona. Plussana vielä leveämpiin lautoihin verrattuna esim. istualtaan melominen helpompaa kun kapeampi.
  Suppi Taalasmaa
 • 28.06.2022
  5 / 5
  Mainio lauta!
  Loistava lauta! Vaikka lauta on täytettynä todella iso se on paljon kevyempi kantaa kuin moni muu lauta ja helppo pakata reppuun. Väri ja kuvio on myös ihana!! Laudalla pääsee liikkumaan todella kevyesti verrattuna aiempaan leveämpään lautaani, eikä tasapainon kanssa ole ollut minkäänlaisia ongelmia vaikka sitä vähän pelkäsin. Olen telttaillut pari yötä laudan kanssa ja säilytysnauhat myös takana oli loistava lisä tavaroiden kuljetukseen!! Muutaman kokeilutunnin jälkeen tästä tuli kyllä heti oma ykkösvalinta suppailuun. Tuulisella säällä ja kovassa aallokossa kylläkin valitsen lyhyemmän lautani, koska isot aallot tuntuvat ottavan pitkään lautaan kovemmin.
  Anniina
 • 28.08.2023
  5 / 5
  Todella nope ja suuntavakaa lauta! Alkuun hieman kiikkerä, mutta siihen tottui yhdellä reissulla.
  Olli A.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

3.0 / 5
3,0
 • 23.08.2021
  3 / 5
  Kiva mutta koliseva
  Tilattiin tytölle tämä ja on kivannäköinen menopeli mutta pitää kolisevaa ääntä. Vanha paljonkäytetty skuutti on melkein parempi eikä tyttö halua käyttää tätä. Oli samaa hintaluokkaa kuin tämä.
  Teresa
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.0 / 5
4,0
 • 24.09.2020
  4 / 5
  Toimiva kevyt pikkureppu
  Ostin suunnistukseen otsalampun akkurepuksi ja toimii siinä käytössä hienosti. Varmasti myös juoksussa hyvä, jos on tarve kantaa jotain tavaraa mukana. Kaksi vetoketjutaskua, joihin sopii isompikin akku. Lisäksi vyö- ja rintaremmit,joiden avulla reppu pysyy tukevasti paikallaan. Kestävyydestä en osaa sanoa vielä mitään, sillä reppu on ollut vasta pari kertaa käytössä. Hinta-laatusuhde kuitenkin erinomainen, jos vertaa vaikka suunnistajille tarkoitettujen akkureppujen hintaan.
  Pihkaniska
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.0 / 5
4,0
 • 26.05.2023
  4 / 5
  Skede
  Mää haluun tämän. Synttäritkin tulossa!
  Aki
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta