FitNord Aqua Ruby 14' SUP-lautasetti

699,00 € 999,00 €

Tai erämaksulla alk. 25,96 €/kk

ALE 30 % Voimassa ma 23.5. saakka
Toimitus 5-8 työpäivää
Vuoden 2022 uutuus! FitNord Aqua Ruby 14' on erittäin nopea ja kevyt SUP-lauta, joka sopii erityisesti kokeneemmille suppailijoille ja pitkille matkoille.

FitNord Aqua Ruby 14' sup-lauta lyhyesti:
 1. Hintaluokassaan markkinoiden nopein ja suuntavakain SUP-lauta
 2. Erittäin jäykkä rakenne ja 22 PSI maksimipaine
 3. Viimeistelty yksityiskohtainen ulkoasu
 4. Laadukkaat ja toimintavarmat lisävarusteet
 5. Kantaa kaksi melojaa ja molempien varusteet

Aqua Ruby on täysverinen kilpalauta - standardi 14’ pituus (426 cm) ja 70 cm leveys tekevät Rubysta äärimmäisen suuntavakaan ja nopean. Lauta on erinomainen valinta myös käyttäjille, jotka haluavat tehdä pitkiä retkiä tuhlaamatta liikaa voimia melomiseen.

Erittäin kevyt ja jäykkä SUP-lauta liukuu kevyesti eikä syö tehoa meloessa

Rubyn rakenne on tehty keveyden ja nopeuden ehdoilla, jolloin voimansiirto melojasta veteen on tehokasta. Laudan ydin on woven drop stitch-materiaalia, joka on tavanomaista drop stitchia jäykempää ja keveämpää: jopa 2 kg kevyempi kuin vastaavat laudat tavallisella drop stitchilla. Samaa materiaalia käyttää mm. ilmatäytteisten SUP-lautojen pioneeri Starboard. Laudan kannessa ja pohjassa on koko pituudeltaan stringer-liuskat. Lisäksi reunasaumoissa on vahvikeliuskat tuomassa lisäjäykkyyttä.

14’ eli 426 cm standardipituus tekee etenemisestä todella suuntavakaata ja kevyesti liukuvaa. Nopeita käännöksiä varten Rubyssa on perässä kickpad, joten pivot- eli kisakäännöksen opittuaan lauta on ketterä kääntää polkaisemalla keulaa hieman ylöspäin.

Rubyn sivuprofiili on hyvin tasainen. Kärjen nousu, "rocker", on maltillinen 8°, joten lauta liukuu vedessä nätisti tempoilematta sivuille. Toisin kuin pyöristetyt ja suuremmalla nousulla olevat all round- tai koskilaudat, Ruby on parhaimmillaan pitkillä matkoilla keveämmässä aallokossa.

Kilpalaudan ominaisuudet ja yksityiskohdat

Valitsemalla käyttötarkoitukseen sopiva evä voidaan vaikuttaa laudan ominaisuuksiin merkittävästi. Rubyssa on sen vuoksi US-kiinnitys evälle, joten kaikki markkinoiden US-evät ovat yhteensopivia. Setin mukana tuleva viisto ja pinta-alaltaan keskikokoinen race-mallin lasikuituevä parantaa nopeutta sekä suuntavakautta.

Sekä keulassa että perässä on D-renkaat bungee-säilytysnaruja varten, joten laudalla on runsaasti säilytystilaa matkatavaroille. Säilytysnaruja tulee Rubyn mukana yhteensä neljä kappaletta: 2 punaista ja 2 turkoosia, joten viime silauksen ulkoasuun voi käyttäjä päättää itse. Rubyn pitkän ja kantavan pinta-alan ansiosta laudalla voi helposti suppailla myös kaksi henkilöä (kantokyvyn rajoissa).

FitNord Aqua Ruby lautasetti sisältää:
 • Ilmatäytteinen FitNord Aqua Ruby SUP-lauta
 • Tehokas kaksisuuntainen pumppu painemittarilla (laudan täyttö n. 10-15 min) ja tyhjennysominaisuudella
 • Kolmiosainen alumiinimela nopealla ja varmatoimisella pituuden säädöllä
 • Lautaan kiinnitettävä race-mallin evä US-kiinnityksellä
 • Kantoreppu
 • Karkuremmi
 • Korjaussarja (sis. paikka ja venttiilin kiristystyökalu)

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: