FitNord Aqua Float Kelluva uimalautta 2,5 m x 90 cm

119,00 € 399,00 €

Tai erämaksulla alk. 4,42 €/kk

ALE 70 % Voimassa su 4.12. saakka

Varastossa, lähetetään 1-3 työpäivässä

Myymäläsaatavuus

Vantaa, Tammisto

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-15
Su: 11-15

Tampere, Tesoma

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Kouvola

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Monikäyttöinen FitNord Aqua Float Kelluva uimalautta on loistava valinta kesän vesileikkeihin, rentoutumiseen ja kuntoiluun!

Ilmatäytteinen uimalautta on koko perheen viihdyke rannalle, mökille, kalastukseen, auringon ottoon, jumppaan, joogaan, pilatekseen tai mihin vain keksitkin. Nauti kesäpäivästä viettämällä omaa tai perheen yhteistä aikaa kelluvan lautan päällä. 

Uimalautta soveltuu myös erinomaisesti myös kalastukseen tai apuvälineeksi tehtäviin, jossa tarvitset kelluvaa alustaa, kuten esimerkiksi veneen pesemisessä. Neliskulmaisen muotonsa ansiosta kelluva uimalautta on tukevampi kuin SUP-laudat.
 

Monikäyttöinen ja kulutusta kestävä

Kelluva uimalautta on valmistettu SUP-laudoista tutusta drop stitch -materiaalista ja sen EVA-pinnoite eristää lämpöä ja toimii tehokkaana liukuesteenä. Lautan mukana tulee lisäksi tarrahihnat, jotka helpottavat lautan kuljettamista ja säilyttämistä. Kelluva uimalautta on monipuolinen ja myös kevyt, joten perheen pienimmätkin jaksavat sitä helposti kuljettaa ja käyttää. Uimalautan avulla voi ottaa aurinkoa veden päällä ja lapset voivat leikkiä sen kanssa ilman jännitystä, että lautta kippaisi ympäri, kuten ilmapatjoilla on tapana tehdä. Kelluva uimalautta on lisäksi helppo pitää puhtaana - kurat ja tahrat lähtevät helposti miedolla pesuaineella.

Pakkauksen mukana tulevalla tehokkaalla kaksisuuntaisella pumpulla täytät maton muutamassa minuutissa. Suuremmalla paineella puhalettavan uimalautan saa täysin kovaksi, kuin kiinteä lautta, ja painetta vähentämällä sen saa hyvinkin joustavaksi sisäjumppaa ja pomppuleikkejä varten.

Tekniset tiedot:
  • Koko: 2,5 m x 90 cm
  • Paksuus: 15 cm
  • Kantavuus: 120 kg
  • Maksimipaine: 15 PSI (1 bar)
  • Pakkaukseen kuuluu pumppu sekä korjaussarja
  • Pakkauksen paino: 11,3 kg
  • Pakkauksen mitat: 100 x 27 x 19 cm
  • Takuu kotikäytössä: 12 kk ostopäivästä
Tilaa nyt kesän rentouttaviin hengähdystaukoihin tai mahtaviin vesileikkeihin FitNord Aqua Float Kelluva uimalautta Kuntokaupalta!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 119,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: