Helkama CE10 Sähköpyörä (504 Wh akku)

3449,00 €

Tai erämaksulla alk. 128,09 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Saapuu arviolta: 01.07.2022

Helkama CE10 on tyylikkyyttä huokuva katumaasturi, joka taittaa matkat niin kaupungissa työ- ja kauppamatkoilla, kuin myös hiekkateillä!

Helkama CE10 sähköpyörä on hintaluokkansa erinomainen edustaja: Se on koottu laadukkaista komponenteista pitkällä käyttöiällä, olipa kyseessä sähkömoottorin tai pyörän osien kulutuskestävyys tai akun muodostama kokonaisuus. Helkama CE10 sähköpyörällä on luonteva jarrutustuntuma, sillä sen hydrauliset levyjarrut ovat tehokkaat ja toimintavarmat sekä paksut renkaat hukuttavat teiden kuopat tehokkaasti. Helkama CE10 malleista on kahta runkokokoa; 17 ja 19. Väreinä musta, royal sininen ja grafiitin harmaa.

Ominaisuudet:
•    Iso helppokäyttöinen näyttö
•    Tehokas pitkän matkan akku, integroitu runkoon
•    Lokasuojat suojaavat roiskeilta
•    Lukittava joustohaarukka

Leveät 62 mm:n renkaat antavat mukavan kyydin ja rullaavat tehokkaasti unohtamatta hyvää pitoa. Voimaa polkemiseen antaa Shimanon Steps E7000 moottori. Virtaa pyöräilyyn antaa Shimanon integroitu 504 Wh:n akku, jolla pääsee jopa 100 km. Akku ladataan pääsääntöisesti kiinnitettynä pyörään, mutta on pienellä vaivalla irrotettavissa. Etuhaarukkana Suntourin lukittava joustokeula ja tehokkaat Shimanon hydrauliset levyjarrut. Helkama CE10 sähköpyörä on täydellinen sähköpyörien monitaituri, sillä se soveltuu kaupunkiajoon, mutta myös hiekkateille ja helpon maastonkin puolelle. Edessä oleva joustohaarukka pehmentää iskut ja tärinät.

Virtaa pyöräilyyn kaupunkiajoon ja hiekkateille. Hanki nyt oma Helkama CE10 Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: