FitNord Ranger 500 Sähkömaastopyörä 2022 (612 Wh tehoakku)

FitNord Ranger 500 Sähkömaastopyörä 2022 (612 Wh tehoakku)

2999,00 €

Svea -erämaksu alk.  94,55 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

FitNord Ranger 500 on Suomessa koottu jäykkäperäinen sähkömaastopyörä poluille, vaihtelevaan maastoon ja kaupunkikäyttöön. Ranger 500:sen runkogeometria, voimakas keskimoottori momenttitunnistuksella ja runkoon upotettu akku tekevät sähköpyörästä vauhdikkaan ja helposti hallittavan ronskimmassakin polkurymistelyssä. Lukittava joustokeula pehmentää iskut ja hydrauliset levyjarrut pysäyttävät pyörän tehokkaasti. Korkealla 612 Wh varauksella varustetulla tehoakulla päästään optimioloissa jopa 150 kilometriä yhdellä latauksella, joten Ranger 500 ei jätä pulaan pitkilläkään lenkeillä. Ranger 500 tarjoaa hintaluokassaan ennennäkemättömät ominaisuudet ja suorituskyvyn.
 • Suomessa koottu laadukkaista komponenteista
 • Keskimoottori momenttitunnistimella (80 Nm)
 • 612 Wh akku
 • Toimintamatka optimioloissa jopa 150 km
 • 2.2 tuumaa leveät renkaat
 • Hydrauliset levyjarrut
 • Kokonaan runkoon upotettu akku
 • Lukittava joustokeula
 • 8 vaihdetta

Suomessa koottu suomalaisiin olosuhteisiin

FitNord Ranger 500 on laadun ja luotettavuuden takaamiseksi koottu Suomessa. Näin pystytään varmistamaan, että sähköpyörä sopii kotimaamme vaihteleviin ja kuluttaviin olosuhteisiin. Sähköpyörä on koottu äärimmäisellä tarkkuudella laadukkaista komponenteista, joten hyvällä huolenpidolla ja säännöllisillä perushuolloilla Ranger 500 on pitkäikäinen kumppani ympärivuotiseen pyöräilyyn.

Voimakas 80 Nm keskimoottori ja 612 Wh tehoakku

FitNord Ranger 500 on varustettu erittäin voimakkaalla 80 Nm TechDrive-keskimoottorilla, joka tarjoaa vertaansa vailla olevan polkutuntuman ja rutkasti vääntöä jyrkimpien mäkien ylittämiseen. Sähkömoottorin momenttitunnistin mittaa pyöräilijän käyttämän poljinvoiman ja säätää moottorin tehoa sen mukaan viiveettömästi. Tuloksena on äärimmäisen luonnollinen ja hallittava polkutuntuma, josta on erityisesti hyötyä maastossa, liukkaalla ja vaativissa paikoissa ajettaessa. Sähkömoottorissa on 5 avustustasoa, joiden valinta tapahtuu ohjaustankoon kiinnitetyn TechDrive-näytön painikkeilla. TechDrive-keskimoottorin edistynyt tekniikka minimoi virrankulutuksen, joten akku kestää pidempään.

612 Wh Samsungin ja LG:n -kennoilla varustettu akku kestää maastosta, avustuksen tasosta ja käyttäjän koosta riippuen jopa 150 kilometrin matkan. Suurikapasiteettisen akun avulla on huoletonta tehdä pitkiäkin lenkkejä, eikä akkua tarvitse välttämättä ladata joka päivä esimerkiksi työmatkakäytössä. Tehokkaasta akusta on suuri hyöty myös talvella, kun pakkanen syö sähköpyörien akkujen varausta jopa kolmanneksella. Akku on täysin upotettu Ranger 500:sen runkoon, josta se on helppo irrottaa avaimella lataamista varten.

Erinomainen ajotuntuma ja hallittavuus

Keskimoottorin ja täysin runkoon integroidun akun edut eivät jää pelkkään tyylikkääseen ulkonäköön. FitNord Ranger 500:sen painopiste on runkoon integroidun akun ja keskimoottorin ansiosta keskellä ja alhaalla, mikä parantaa sähköpyörän tasapainoa, hallittavuutta ja ajotuntumaa. Tämä on tarpeen erityisesti hiemankin haastavammassa maastossa ajettaessa, mutta tekee pyöräilystä nautinnollista myös kaupungissa ja teillä poljettaessa.   

FitNord Ranger 500 -sähkömaastopyörä on varustettu lukittavalla Suntour XCM LO T100 -joustokeulalla, jonka avulla kivien, juurakoiden ja kuoppien ylittäminen maastossa käy vauhdikkaasti. Joustokeula pehmentää ranteisiin kohdistuvia iskuja ja tärinää myös kaupunkiajossa. Joustokeula on helposti lukittavissa esimerkiksi maantieajoa varten. 2.2 tuumaa leveissä Maxxis Ikon -renkaissa yhdistyy erinomainen pito ja vauhdikas rullaavuus. Hydrauliset Tektro T275 -levyjarrut ovat tehokkaat, turvalliset ja varmatoimiset.

FitNord Ranger 500 -sähköpyörässä on varmatoiminen 8-vaihteinen voimansiirto yhdellä eturattaalla. Kahdeksalla vaihteella hoituvat niin jyrkät mäennousut kuin vauhdikkaat laskut ja suurena etuna on varmatoimisuus sekä helppohoitoisuus. Shimano Altus -takavaihtaja toimii helppokäyttöisen MotionShift-vaihdevivun käskyttämänä tarkasti ja nopeasti. MotionShift-vaihdevivun ehdoton etu maastopyöräilyssä on sen käyttö pelkällä peukalolla, mikä vapauttaa etusormen jarrulle. Vaihdevivulla voidaan tiputtaa kolme vaihdetta kerrallaan, joten sopivan välityksen valitseminen nousuihin, kurveihin ja esteiden ylityksiin käy nopeasti ja töksähtelemättä.

Varusteet

FitNord Ranger 500 -sähkömaastopyörän mukana toimitetaan lakisääteiset etu- ja takavalot sekä heijastimet. Ranger 500 on varusteltavissa muun muassa lokasuojin ja tavaratelineellä. Rungossa on kiinnityspisteet runkolukkoa varten. Lisävarusteet löydät edullisesti valikoimistamme.

Katso tästä FitNord Ranger 500 -sähkömaastopyörän esittelyvideo: 

Valitse FitNord Ranger 500 Sähköpyörä, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

 • Suomessa laadukkaista komponenteista koottu sähkömaastopyörä monipuoliseen ajoon
 • Toimintamatka optimioloissa jopa 150 kilometriä
 • Erinomainen hallittavuus ja polkutuntuma momenttitunnistimella varustetulla keskimoottorilla
 • Erittäin tyylikäs ja linjakas ulkonäkö, nykyaikainen runkogeometria ja runkoon upotettu akku
 • Hintaluokkansa kevyesti parhaat ominaisuudet

FitNord sähköpyörien varaosat ja huollot Tampereella ja Vantaalla sekä kattavasti ympäri Suomen virallisilta huoltokumppaneilta. Lisätietoja Takuu -välilehdellä.

Tilaa nyt FitNord Ranger 500 -sähkömaastopyörä lyömättömillä ominaisuuksilla edulliseen hintaan Kuntokaupalta!

Perustiedot
Merkki ja malli: FitNord Ranger 500
Käyttötarkoitus: maastopyöräily, työmatkapyöräily, vapaa-ajan pyöräily
Rengaskoko: 27,5" (45 cm ja 48 cm runko), 29” (54 cm runko)
Runkomateriaali: alumiini
Runkokoot: 45 cm,48 cm ja 54 cm
Paino: 25 kg

Akku ja moottori
Akkukapasiteetti: 612 Wh (36V 17 Ah)
Akkukennot: Samsung / LG
Akkutyyppi: Lithium-ion
Toimintamatka: optimioloissa jopa 150 km (kantamaan vaikuttavat avustustaso, maasto, lämpötila ja käyttäjän koko)
Moottori: TechDrive
Moottorin teho: 250 W
Moottorin vääntö: 80 Nm
Moottorin sijainti: Keskimoottori
Avustuksen enimmäisnopeus: 25 km/h
Poljinvoiman tunnistus: Momenttitunnistin (tunnistaa käytetyn poljinvoiman ja säätää moottorin tehon viiveettömästi)

Vaihteet ja voimansiirto
Vaihteiden lukumäärä: 8
Takavaihtaja: Shimano Altus
Vaihdevipu: MotionShift
Eturatas: 38T
Takarattaat: 11-32T

Näyttö
Näyttö: TechDrive
Avustustasojen määrä: 5
Toiminnot: Avustustason valinta
Näytöllä näkyvät tiedot: Akun varaus, vauhti, matkamittari, trippimittari, ajoaika, maksiminopeus

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka
Etujarru: Tektro T275
Takajarru: Tektro T275
Jarrutyyppi: Hydrauliset levyjarrut
Renkaat: 27,5" 2,2" / 29" 2,2" Maxxis Ikon
Etuhaarukan tyyppi: Lukittava joustokeula
Etuhaarukan malli: Suntour XCM, LO DS, T100 mm

Varusteet
Etuvalo: Sisältyy (LED, paristokäyttöiset)
Takavalo: Sisältyy (LED, paristokäyttöiset)
Satula: Sisältyy
Satulatolpan halkaisija: 30.4mm
Tavarateline: Lisävarusteena
Lokasuojat: Lisävarusteena
Seisontatuki: Sisältyy
Säädettävä ohjainkannatin: Sisältyy
Laturi : Sisältyy
Runkolukon kiinnitys: Kyllä (lukko hankittava lisävarusteena)

Mallikohtaiset lisävarusteet löydät tästä

Kokotaulukko
Runkokoko 45 cm = Ajajan pituus 160-175cm 
Runkokoko 48 cm = Ajajan pituus 170-185 cm
Runkokoko 54 cm = Ajajan pituus 180-195 cm
Huomioi, että käyttäjäkoot ovat ohjeellisia. Sopivan runkokoon valinta riippuu niin ajajan vartalon mittasuhteista, ruumiinrakenteesta kuin tavoitellusta ajoasennosta. Mikäli tarvitset apua sopivan runkokoon valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! 

Ajajan enimmäispaino: 120 kg sisältäen matkatavarat
Pakkauksen koko:

 • 45 cm: 152 x 24 x 85 cm
 • 48 cm: 153 x 24 x 82 cm
 • 54 cm: 158 x 24 x 85 cm 

Takuu yksityiskäytössä
Runko: 5 vuotta
Muut osat: 24 kk
Akku: 12 kk

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Maanlaajuinen huoltoverkosto
FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Kokoamisohjeet
Sähköpyörät toimitetaan 90% koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Kokoamisohjeet toimitetaan pyörän mukana ja kokoaminen onnistuu mukana toimitettavilla työkaluilla.

Huom! Sähköpyörän kokoaminen tulee aina tehdä mukana toimitettavaa ohjekirjaa noudattaen. Videota voit käyttää kokoamisen tukena, mutta tarkista ajantasaiset ohjeet ohjekirjasta.

Tee sähköpyörälle vielä tarkistus ennen ensilenkkiä (katso ohjeet tästä linkistä).
 


 

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 2399,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: