FitNord Ranger 500 Sähkömaastopyörä (612 Wh tehoakku)

2699,00 € 2999,00 €

Tai erämaksulla alk. 100,24 €/kk

SÄÄSTÄ 300 € Voimassa ma 27.6. saakka
FitNord Ranger 500 on Suomessa koottu jäykkäperäinen sähkömaastopyörä poluille, vaihtelevaan maastoon ja kaupunkikäyttöön. Ranger 500:sen runkogeometria, voimakas keskimoottori momenttitunnistuksella ja runkoon upotettu akku tekevät sähköpyörästä vauhdikkaan ja helposti hallittavan ronskimmassakin polkurymistelyssä. Lukittava joustokeula pehmentää iskut ja hydrauliset levyjarrut pysäyttävät pyörän tehokkaasti. Korkealla 612Wh varauksella varustetulla tehoakulla päästään jopa 150 kilometriä yhdellä latauksella, joten Ranger 500 ei jätä pulaan pitkilläkään lenkeillä. Ranger 500 tarjoaa hintaluokassaan ennennäkemättömät ominaisuudet ja suorituskyvyn.
 • Suomessa koottu laadukkaista komponenteista
 • Keskimoottori momenttitunnistimella (80 Nm)
 • 612 Wh akku / kantama jopa 150 km
 • 2.2 tuumaa leveät renkaat
 • Hydrauliset levyjarrut
 • Kokonaan runkoon upotettu akku
 • Lukittava joustokeula
 • 8 vaihdetta

Suomessa koottu suomalaisiin olosuhteisiin

FitNord Ranger 500 on laadun ja luotettavuuden takaamiseksi koottu Suomessa. Näin pystytään varmistamaan, että sähköpyörä sopii kotimaamme vaihteleviin ja kuluttaviin olosuhteisiin. Sähköpyörä on koottu äärimmäisellä tarkkuudella laadukkaista komponenteista, joten hyvällä huolenpidolla ja säännöllisillä perushuolloilla Ranger 500 on pitkäikäinen kumppani ympärivuotiseen pyöräilyyn.

Voimakas 80 Nm keskimoottori ja kantama jopa 150 kilometria

FitNord Ranger 500 on varustettu erittäin voimakkaalla 80 Nm TechDrive-keskimoottorilla, joka tarjoaa vertaansa vailla olevan polkutuntuman ja rutkasti vääntöä jyrkimpien mäkien ylittämiseen. Sähkömoottorin momenttitunnistin mittaa pyöräilijän käyttämän poljinvoiman ja säätää moottorin tehoa sen mukaan viiveettömästi. Tuloksena on äärimmäisen luonnollinen ja hallittava polkutuntuma, josta on erityisesti hyötyä maastossa, liukkaalla ja vaativissa paikoissa ajettaessa. Sähkömoottorissa on 5 avustustasoa, joiden valinta tapahtuu ohjaustankoon kiinnitetyn TechDrive-näytön painikkeilla. TechDrive-keskimoottorin edistynyt tekniikka minimoi virrankulutuksen, joten akku kestää pidempään.

612 Wh Samsungin ja LG:n -kennoilla varustettu akku kestää maastosta ja avustuksen tasosta riippuen jopa 150 kilometrin matkan. Suurikapasiteettisen akun avulla on huoletonta tehdä pitkiäkin lenkkejä, eikä akkua tarvitse välttämättä ladata joka päivä esimerkiksi työmatkakäytössä. Tehokkaasta akusta on suuri hyöty myös talvella, kun pakkanen syö sähköpyörien akkujen varausta jopa kolmanneksella. Akku on täysin upotettu Ranger 500:sen runkoon, josta se on helppo irrottaa avaimella lataamista varten.

Erinomainen ajotuntuma ja hallittavuus

Keskimoottorin ja täysin runkoon integroidun akun edut eivät jää pelkkään tyylikkääseen ulkonäköön. FitNord Ranger 500:sen painopiste on runkoon integroidun akun ja keskimoottorin ansiosta keskellä ja alhaalla, mikä parantaa sähköpyörän tasapainoa, hallittavuutta ja ajotuntumaa. Tämä on tarpeen erityisesti hiemankin haastavammassa maastossa ajettaessa, mutta tekee pyöräilystä nautinnollista myös kaupungissa ja teillä poljettaessa.   

FitNord Ranger 500 -sähkömaastopyörä on varustettu lukittavalla Suntour XCM LO T100 -joustokeulalla, jonka avulla kivien, juurakoiden ja kuoppien ylittäminen maastossa käy vauhdikkaasti. Joustokeula pehmentää ranteisiin kohdistuvia iskuja ja tärinää myös kaupunkiajossa. Joustokeula on helposti lukittavissa esimerkiksi maantieajoa varten. 2.2 tuumaa leveissä Maxxis Ikon -renkaissa yhdistyy erinomainen pito ja vauhdikas rullaavuus. Hydrauliset Shimano MT200 -levyjarrut ovat tehokkaat, turvalliset ja varmatoimiset.

FitNord Ranger 500 -sähköpyörässä on varmatoiminen 8-vaihteinen voimansiirto yhdellä eturattaalla. Kahdeksalla vaihteella hoituvat niin jyrkät mäennousut kuin vauhdikkaat laskut ja suurena etuna on varmatoimisuus sekä helppohoitoisuus. Shimano Altus -takavaihtaja toimii helppokäyttöisen MotionShift-vaihdevivun käskyttämänä tarkasti ja nopeasti. MotionShift-vaihdevivun ehdoton etu maastopyöräilyssä on sen käyttö pelkällä peukalolla, mikä vapauttaa etusormen jarrulle. Vaihdevivulla voidaan tiputtaa kolme vaihdetta kerrallaan, joten sopivan välityksen valitseminen nousuihin, kurveihin ja esteiden ylityksiin käy nopeasti ja töksähtelemättä.

Varusteet

FitNord Ranger 500 -sähkömaastopyörän mukana toimitetaan lakisääteiset etu- ja takavalot sekä heijastimet. Ranger 500 on varusteltavissa muun muassa lokasuojin ja tavaratelineellä. Rungossa on kiinnityspisteet runkolukkoa varten. Lisävarusteet löydät edullisesti valikoimistamme.

Katso tästä FitNord Ranger 500 -sähkömaastopyörän esittelyvideo: 

Valitse FitNord Ranger 500 Sähköpyörä, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

 • Suomessa laadukkaista komponenteista koottu sähkömaastopyörä monipuoliseen ajoon
 • Erittäin pitkä akkukesto, jopa 150 kilometriä yhdellä latauksella
 • Erinomainen hallittavuus ja polkutuntuma momenttitunnistimella varustetulla keskimoottorilla
 • Erittäin tyylikäs ja linjakas ulkonäkö, nykyaikainen runkogeometria ja runkoon upotettu akku
 • Hintaluokkansa kevyesti parhaat ominaisuudet

FitNord sähköpyörien varaosat ja huollot Tampereella ja Vantaalla sekä kattavasti ympäri Suomen virallisilta huoltokumppaneilta. Lisätietoja Takuu -välilehdellä.

Tilaa nyt FitNord Ranger 500 -sähkömaastopyörä lyömättömillä ominaisuuksilla edulliseen hintaan Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot ja takuu

Huoltoverkosto ja asennusohje

Arvostelut


Yhteenveto

4.76666667     / 5
4,8
4.9000     / 5
4,9
4.6000     / 5
4,6
4.8000     / 5
4,8

100 % (10 / 10)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 3.6666666666667     / 5
  3,7
 • 4,0
 • 3,0
 • 4,0

Ranger 500

Pyörää nyt jonkun verran ajaneena aivan tyytyväinen ostokseen. Muutamia naarmuja oli paketista avatessa rungossa. Etujarrut laahaa hienan, vaatii säätöä. Vaihteet hyppii välillä, ei häiritsevästi. Yleisesti toimii kuitenki hienosti ja avustaa tehokkaasti. Tyylikäs pyörä.
Jaakko 8.5.2022 , Tornio
 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Tyytyväinen

Mittarissa 250km (asfaltilla ajoa, 1 tai 2 avustustasolla) ja olen ollut todella tyytyväinen pyörään. Käyttöönotto oli helppo ja ohjeet selkeät. Lisäkilometrejä lenkkeihin tulee huomaamatta ja samalla syke pysyy kurissa. Sähkömoottori reagoi heti ja jarrut ovat sopivan tehokkaat.
Aki 24.4.2022 , Pohjois-Savo
 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Oiva menopeli ????????

Todella loistavaa ja vaivatonta kulkemista. Pyörälenkit saavat suunnittelemattomia lisäkilometrejä suunnitelluille lenkeille, niin mukavaa on tällä pyörällä ajaa. Jos jotain negatiivista pitää sanoa, niin nopeusmittari näyttää väärää nopeutta. 25km/h mittarin mukaan, todellinen nopeus noin 22,7km/h, eli avustus putoaa liian aikaisin pois, jonka myötä myös matkamittarin lukema vääristyy. Muuten olen ollut todella tyytyväinen hankintaan.
Pasi 15.10.2021 , Lohja
Näytä lisää...
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: