FitNord Rumble 1000 Sähköfatbike (1008 Wh tehoakku)

2999,00 € 3749,00 €

Tai erämaksulla alk. 111,38 €/kk

ALE 750 € Voimassa ma 22.5. saakka

Osta myös

Varastossa, lähetetään 1-3 työpäivässä

Ostettavissa myymälästä

Vantaa, Tammisto

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Tampere, Tesoma

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Kouvola

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

FitNord Rumble 1000 on Suomessa koottu järeä premium-tason sähköfatbike, joka vakuuttaa vaativammankin pyöräilijän ajomukavuudellaan, etenemiskyvyllään ja voimallaan. Tämä sähköfatbike on omiaan niin rospuuttoajan työmatkapyöräilyyn kuin bikepacking-retkipyöräilyyn. Käsittämättömän voimakkaasta 100 Nm keskimoottorista ei lopu puhti kesken upottavassa mudassa, lumessa tai jyrkimmissäkään nousuissa. Rumble 1000:ssa on hurja 1008 Wh akkukapasiteetti, joten akkukestosta ei tarvitse murehtia pitkilläkään retkillä. Massiivisen jyhkeät 26 x 4.0 tuumaiset renkaat nielevät alleen kivet, juuret, kuopat ja tarjoavat loputtomasti pitoa ja etenemiskykyä. Lisäksi tehokkaat hydrauliset levyjarrut ja yksinkertaisen toimiva 9-vaihteinen voimansiirto tekevät FitNord Rumble 1000 -sähköfatbikesta täydellisen valinnan ympärivuotiseen jokapaikan ajoon kelissä kuin kelissä.
 • Suomessa koottu huippulaadukkaista komponenteista
 • Erittäin voimakas 100 Nm  keskimoottori
 • 1008 Wh tehoakku
 • Toimintamatka optimioloissa jopa 200 km
 • Hydrauliset levyjarrut
 • Jäykkä keula
 • 9 vaihdetta
Katso FitNord Rumble 1000 Sähköfatbiken esittelyvideo tästä:

Suomessa koottu suomalaisiin olosuhteisiin

FitNord Rumble 1000 on laadun ja luotettavuuden takaamiseksi koottu Suomessa. Näin pystytään varmistamaan, että sähköpyörä sopii kotimaamme vaihteleviin ja kuluttaviin olosuhteisiin. Sähköpyörä on koottu äärimmäisellä tarkkuudella laadukkaista komponenteista, joten hyvällä huolenpidolla ja säännöllisillä perushuolloilla Rumble 1000 on pitkäikäinen kumppani ympärivuotiseen pyöräilyyn kaikissa olosuhteissa.

Äärimmäisen voimakas 100 Nm keskimoottori ja suurikapasiteettinen 1008 Wh akku

FitNord Rumble 1000 sähköfatbiken voimanlähteenä on omien jalkojen lisäksi erittäin vääntävä 100 Nm TechDrive-keskimoottori, josta ei puhti lopu raskaimmissakaan olosuhteissa. Vääntöä riittää niin upottavassa maastossa möyrimiseen kuin erittäin jyrkkien mäkien nousemiseen. Keskimoottorin momenttitunnistin mittaa pyöräilijän käyttämän poljinvoiman ja säätää moottorin tehoa sen mukaan viiveettömästi. Tuloksena on äärimmäisen luonnollinen ja hallittava polkutuntuma, josta on erityisesti hyötyä maastossa, liukkaalla ja vaativissa paikoissa ajettaessa. Sähkömoottorissa on viisi avustustasoa, joiden valinta tapahtuu ohjaustankoon kiinnitetyn TechDrive-näytön painikkeilla. TechDrive-keskimoottorin edistynyt tekniikka minimoi virrankulutuksen, joten akku kestää pitkään.

Rumble 1000:sen 1008 Wh Samsungin ja LG:n -kennoilla varustettu akku on kapasiteetilta suurimpia saatavilla olevia sähköpyörän akkuja. Erittäin suuren kapasiteetin ja edistyneen sähkötekniikan ansiosta akku kestää maastosta,  avustuksen tasosta ja käyttäjän koosta riippuen jopa 200 kilometrin matkan. Suurikapasiteettisen akun ansiosta Rumble 1000 sopii hyvin esimerkiksi pidempien matkojen bikepacking-retkeilyyn, eikä akkua tarvitse välttämättä ladata joka päivä työmatka- tai arkikäytössä. Tehokas akku on tarpeen myös talvikäytössä, kun pakkanen syö sähköpyörien akkujen varausta jopa kolmanneksella. Akku on helposti irrotettavissa sisällä lataamista varten.

Uskomaton ajomukavuus, mieletön pito ja ketterä hallittavuus

Sähköfatbiken tunnistettavin ominaisuus on tietysti jyhkeät renkaat, jotka nielevät alleen kivet, juuret, kuopat ja muut epätasaisuudet tehden esteiden ylittämisestä vaivatonta. Vahvasti kuvioidut ja pistosuojatut 26 x 4.0 tuumaiset Maxxis Minion Exo -renkaat tarjoavat loppumattomasti pitoa ja etenemiskykyä erilaisilla pinnoilla sekä mukavasti vauhtia myös asvaltilla. Leveät ja paksut renkaat toimivat Rumble 1000 -sähköpyörän jousituksena, jonka tasoa voidaan muuttaa ilmanpaineilla; pienemmillä paineilla enemmän pitoa ja joustoa maastoon, suuremmilla paineilla enemmän vauhtia ja rullaavuutta asvaltille. Paino jakaantuu leveillä renkailla suurelle pinta-alalle, joten ne eivät ole herkkiä rikkoontumaan esimerkiksi hiekoitussepelistä tai lasinsiruista. Rumble 1000:sen etu- ja takahaarukassa on tilaa maksimissaan 4.0 tuumaa leveille renkaille.

FitNord Rumble 1000:sen painopiste on keskimoottorin ansiosta keskellä ja alhaalla, mikä parantaa sähköfatbiken tasapainoa, hallittavuutta ja ajotuntumaa. Tämä on tarpeen erityisesti maastossa ajettaessa, mutta tekee pyöräilystä nautinnollista myös kaupungissa ja teillä poljettaessa. Rungon nykyaikainen geometria tekee ajoasennosta miellyttävän rennon. Sähköfatbiken kyydistä on helppo tarkkailla maastoa ja nopeasti eteen tulevia tilanteita.

Rumble 1000 -sähköfatbikessä on yksinkertaisen toimiva 9-vaihteinen voimansiirto yhdellä eturattaalla, Shimano Alivio  vaihteistolla. Yhden eturattaan ansiosta ketju pysyy kireällä, eikä pääse hyppäämään rymistelyssä. Yhdeksästä vaihteesta sopivat välitykset niin hitaaseen ryömimiseen, jyrkkien mäkien nousemiseen kuin vauhdikkaaseen ajoon asvaltilla.

Voimalla jyräävään sähköfatbikeen tarvitaan myös tehokkaat ja varmatoimiset jarrut. Hydrauliset Tektro T-275 -levyjarrut pysäyttävät tarvittaessa nopeasti ja turvallisesti.

Nopeampaan ja aggressiivisempaan maastoajoon juurakoissa ja kivikoissa on saatavilla FitNord Rumble 1000S -sähköfatbike RST Renegade -joustokeulalla.

Varusteet

FitNord Rumble 1000 -sähköfatbiken mukana toimitetaan lakisääteiset etu- ja takavalot sekä heijastimet. Rumble 1000 on varusteltavissa muun muassa lokasuojin ja tavaratelineellä. 
Lisävarusteet löydät edullisesti valikoimistamme.

Valitse FitNord Rumble 1000 Sähköfatbike, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

 • Suomessa koottu premium-tason sähköfatbike, joka vakuuttaa niin arkikäytössä, maastopyöräilyssä kuin pidemmillä retkillä
 • Äärimmäisen voimakasvääntöinen 100 Nm keskimoottori momenttitunnistimella
 • Erittäin suurikapasiteettinen 1008 Wh tehoakku ja kantama jopa 200 kilometriä
 • Uskomaton pito, jousto ja rullaavuus 26 x 4.0 tuumaisilla renkailla
 • Ketterä ja miellyttävä ajotuntuma keskimoottorin ja jämäkän runkogeometrian ansiosta

FitNord sähköpyörien varaosat ja huollot Tampereella ja Vantaalla sekä kattavasti ympäri Suomen virallisilta huoltokumppaneilta. Lisätietoja Takuu -välilehdellä.

FitNord Rumble 1000 on vertaansa vailla oleva sähköfatbike poikkeuksellisella akkukapasiteetilla ja väännöllä . Tilaa omasi nopeasti Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot ja takuu

Perustiedot
Merkki ja malli: FitNord Rumble 1000
Käyttötarkoitus: maastopyöräily, työmatkapyöräily, vapaa-ajan pyöräily
Rengaskoko: 26”
Runkomateriaali: alumiini
Runkokoot: 42 cm, 46 cm ja 51 cm
Paino: 27 kg

Akku ja moottori
Akkukapasiteetti: 1008 Wh, 36V, 28Ah
Akkukennot: Samsung / LG
Akkutyyppi: Lithium-ion
Toimintamatka: optimioloissa jopa 200 km (kantamaan vaikuttavat avustustaso, maasto, käyttäjän koko ja lämpötila)
Moottori: TechDrive
Moottorin teho: 250 W
Moottorin vääntö: 100 Nm
Moottorin sijainti: Keskimoottori
Avustuksen enimmäisnopeus: 25 km/h
Poljinvoiman tunnistus: Momenttitunnistin (tunnistaa käytetyn poljinvoiman ja säätää moottorin tehon viiveettömästi)

Vaihteet ja voimansiirto
Vaihteiden lukumäärä: 9
Takavaihtaja: Shimano Alivio
Vaihdevipu: Shimano Acera SL-M3000-R
Eturatas: 38T
Takarattaat: 11-32T

Näyttö
Näyttö: TechDrive Värinäyttö
Avustustasojen määrä: 5
Toiminnot: Avustustason valinta
Näytöllä näkyvät tiedot: Akun varaus, vauhti, matkamittari, trippimittari, ajoaika, maksiminopeus

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka
Etujarru: Tektro T275, 180mm jarrulevy
Takajarru: Tektro T275, 180mm jarrulevy
Jarrutyyppi: Hydrauliset levyjarrut
Renkaat: 26" 4" Maxxis Minion Exo
Etuhaarukan tyyppi: jäykkä

Varusteet
Etuvalo: Sisältyy (LED, paristokäyttöiset)
Takavalo: Sisältyy (LED, paristokäyttöiset)
Satula: Sisältyy
Satulatolpan halkaisija: 30.4mm
Tavarateline: Lisävarusteena
Lokasuojat: Lisävarusteena
Seisontatuki: Sisältyy
Säädettävä ohjainkannatin: Sisältyy
Laturi : Sisältyy
Runkolukon kiinnitys: Ei

Mallikohtaiset lisävarusteet löydät tästä

Kokotaulukko
Runkokoko 42 cm = Ajajan pituus 150-170 cm
Runkokoko 46 cm = Ajajan pituus 165-180 cm
Runkokoko 51 cm = Ajajan pituus 175-195 cm
Huomioi, että käyttäjäkoot ovat ohjeellisia. Sopivan runkokoon valinta riippuu niin ajajan vartalon mittasuhteista, ruumiinrakenteesta kuin tavoitellusta ajoasennosta. Mikäli tarvitset apua sopivan runkokoon valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! 

Ajajan enimmäispaino: 120 kg sisältäen matkatavarat
Pakkauksen koko: 163 x 30 x 88 cm

Takuu yksityiskäytössä 
Runko: 5 vuotta
Muut osat: 24 kk
Akku: 12 kk
Takuu ei kata kulutusosien (ketjut, rattaat, jarrupalat jne.) normaalista käytöstä johtuvaa kulumista.


Ammatti- ja vuokrakäytön takuista kysy lisää yritysmyynnistä

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Huoltoverkosto ja asennusohje

Maanlaajuinen huoltoverkosto

FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Kokoamisohjeet
Sähköpyörät toimitetaan 90% koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Kokoamisohjeet toimitetaan pyörän mukana ja kokoaminen onnistuu mukana toimitettavilla työkaluilla.

Huom! Sähköpyörän kokoaminen tulee aina tehdä mukana toimitettavaa ohjekirjaa noudattaen. Videota voit käyttää kokoamisen tukena, mutta tarkista ajantasaiset ohjeet ohjekirjasta.

Tee sähköpyörälle vielä tarkistus ennen ensilenkkiä (katso ohjeet tästä linkistä).


 

Arvostelut


Yhteenveto

4.16666667     / 5
4,2
4.3750     / 5
4,4
4.1250     / 5
4,1
4.0000     / 5
4,0

100 % (8 / 8)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 4.3333333333333     / 5
  4,3
 • 5,0
 • 4,0
 • 4,0

2000 km ajettu

2000 km ajettu, toiminut erinomaisesti. Läpi talven ja kevään ajelin kaikilla mahdollisilla keleillä, maastossa ja teillä. Asfaltilla renkaiden ääni kova, ei tahdo kuulla takaa tulevia autoja. Kolin maastoreitillä nautin suuresti, turvallista menoa suurissa alamäissä ja vääntöä jyrkissä ylämäissä. Suosittelen!
Kari 21.5.2023 , Askola
 • 3.3333333333333     / 5
  3,3
 • 3,0
 • 3,0
 • 4,0
Akun kantama 200km reilusti yläkanttiin. Lataan akun nyt täyteen ja ajan vain eco avustuksella ja katsotaan sitten mitä kantama. Jossei tyydytä palautan akun liikkeeseen ja uusi akku tilalle. Onhan akulla sentään vuoden takuu.
A J Tampere 27.10.2021 , TAMPERE
 • 3.3333333333333     / 5
  3,3
 • 3,0
 • 4,0
 • 3,0
Ensimmäinen huolto takana ja kilometrejä tällähetkellä 280. Toimitus n. kolmessa viikossa tilauksesta. - liian suuri eturatas (38) maastoon. vaihdoin huollossa 32 hampaiseen, mikä huomattavasti parempi. Kadenssi n. 65 nopeus 25km/h. Maastossa 11 rattainen takapakka olisi parempi. - moottorista ei mitään speksejä saatavissa. - kiinteän valon kytkennöistä ei ohjeita. + toimitus oli ok + tähän mennessä toiminut hyvin + hinta/laatusuhde ok + tehokas akku + vääntö riittävä maastossakin + ei suurempaa moitittavaa
Matti 26.10.2021 , Mikkeli
Näytä lisää...

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 2999,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: