FitNord Rumble 1000 Sähköfatbike (1000Wh tehoakku) **TOIMITUS 31.8. SAAPUVASTA ERÄSTÄ**

2999,00 € 3499,00 €

Tai osamaksulla alk 124,96 €/kk

SÄÄSTÄ 500 € 9.8.2021 saakka
HUOM! Toimitus 31.8.2021 saapuvasta erästä
FitNord Rumble 1000 on Suomessa koottu järeä premium-tason sähköfatbike, joka vakuuttaa vaativammankin pyöräilijän ajomukavuudellaan, etenemiskyvyllä ja voimallaan haastavimmassakin maastossa. Tämä sähköfatbike on omiaan niin vaativaan maastoajoon, rospuuttoajan työmatkapyöräilyyn kuin bikepacking-retkipyöräilyyn. Käsittämättömän voimakkaasta 100 Nm keskimoottorista ei lopu puhti kesken upottavassa mudassa, lumessa tai jyrkimmissäkään nousuissa. Rumble 1000:sen akkukapasiteetti on hurja; 1000 Wh tehoakulla päästään jopa 200 kilometriä yhdellä latauksella, joten akkukestosta ei tarvitse murehtia pitkilläkään retkillä. Massiivisen jyhkeät 26 x 4.0 tuumaiset renkaat nielevät alleen kivet, juuret, kuopat ja tarjoavat loputtomasti pitoa ja etenemiskykyä. Lisäksi tehokkaat hydrauliset levyjarrut ja yksinkertaisen toimiva 9-vaihteinen voimansiirto tekevät FitNord Rumble 1000 -sähköfatbikesta täydellisen valinnan ympärivuotiseen jokapaikan ajoon kelissä kuin kelissä.
 • Suomessa koottu huippulaadukkaista komponenteista
 • Erittäin voimakas 100 Nm  keskimoottori
 • 1010 Wh tehoakku / kantama jopa 200 km
 • Hydrauliset levyjarrut
 • Jäykkä keula
 • 9 vaihdetta

Suomessa koottu suomalaisiin olosuhteisiin

FitNord Rumble 1000 on laadun ja luotettavuuden takaamiseksi koottu Suomessa. Näin pystytään varmistamaan, että sähköpyörä sopii kotimaamme vaihteleviin ja kuluttaviin olosuhteisiin. Sähköpyörä on koottu äärimmäisellä tarkkuudella laadukkaista komponenteista, joten hyvällä huolenpidolla ja säännöllisillä perushuolloilla Rumble 1000 on pitkäikäinen kumppani ympärivuotiseen pyöräilyyn kaikissa olosuhteissa.

Äärimmäisen voimakas 100 Nm keskimoottori ja huipputehokas akku, kantama jopa 200 kilometriä

FitNord Rumble 1000 sähköfatbiken voimanlähteenä on omien jalkojen lisäksi erittäin vääntävä 100 Nm TechDrive-keskimoottori, josta ei puhti lopu raskaimmissakaan olosuhteissa. Vääntöä riittää niin upottavassa maastossa möyrimiseen kuin erittäin jyrkkien mäkien nousemiseen. Keskimoottorin momenttitunnistin mittaa pyöräilijän käyttämän poljinvoiman ja säätää moottorin tehoa sen mukaan viiveettömästi. Tuloksena on äärimmäisen luonnollinen ja hallittava polkutuntuma, josta on erityisesti hyötyä maastossa, liukkaalla ja vaativissa paikoissa ajettaessa. Sähkömoottorissa on viisi avustustasoa, joiden valinta tapahtuu ohjaustankoon kiinnitetyn TechDrive-näytön painikkeilla. TechDrive-keskimoottorin edistynyt tekniikka minimoi virrankulutuksen, joten akku kestää pitkään.

Rumble 1000:sen 1010 Wh Samsung-kennoilla varustettu akku on kapasiteetilta suurimpia saatavilla olevia sähköpyörän akkuja. Erittäin suuren kapasiteetin ja edistyneen sähkötekniikan ansiosta akku kestää maastosta ja avustuksen tasosta riippuen jopa 200 kilometrin matkan. Suurikapasiteettisen akun ansiosta Rumble 1000 sopii hyvin esimerkiksi pidempien matkojen bikepacking-retkeilyyn, eikä akkua tarvitse välttämättä ladata joka päivä työmatka- tai arkikäytössä. Tehokas akku on tarpeen myös talvikäytössä, kun pakkanen syö sähköpyörien akkujen varausta jopa kolmanneksella. Akku on helposti irrotettavissa sisällä lataamista varten.

Uskomaton ajomukavuus, mieletön pito ja ketterä hallittavuus maastopyöräilyyn

Sähköfatbiken tunnistettavin ominaisuus on tietysti jyhkeät renkaat, jotka nielevät alleen kivet, juuret, kuopat ja muut epätasaisuudet tehden esteiden ylittämisestä vaivatonta. Vahvasti kuvioidut ja pistosuojatut 26 x 4.0 tuumaiset Maxxis Minion Exo -renkaat tarjoavat loppumattomasti pitoa ja etenemiskykyä erilaisilla pinnoilla sekä mukavasti vauhtia myös asvaltilla. Leveät ja paksut renkaat toimivat Rumble 1000 -sähköpyörän jousituksena, jonka tasoa voidaan muuttaa ilmanpaineilla; pienemmillä paineilla enemmän pitoa ja joustoa hankalampaan maastoon, suuremmilla paineilla enemmän vauhtia ja rullaavuutta asvaltille. Paino jakaantuu leveillä renkailla suurelle pinta-alalle, joten ne eivät ole herkkiä rikkoontumaan esimerkiksi hiekoitussepelistä tai lasinsiruista. Rumble 1000:sen etu- ja takahaarukassa on tilaa maksimissaan 4.5 tuumaa leveille renkaille.

FitNord Rumble 1000:sen painopiste on keskimoottorin ansiosta keskellä ja alhaalla, mikä parantaa sähköfatbiken tasapainoa, hallittavuutta ja ajotuntumaa. Tämä on tarpeen erityisesti hiemankin haastavammassa maastossa ajettaessa, mutta tekee pyöräilystä nautinnollista myös kaupungissa ja teillä poljettaessa. Rungon nykyaikainen geometria tekee ajoasennosta miellyttävän rennon. Sähköfatbiken kyydistä on helppo tarkkailla maastoa ja nopeasti eteen tulevia tilanteita.

Rumble 1000 -sähköfatbikessä on yksinkertaisen toimiva 9-vaihteinen voimansiirto yhdellä eturattaalla, Shimano Alivio  vaihteistolla. Yhden eturattaan ansiosta ketju pysyy kireällä, eikä pääse hyppäämään rymistelyssä. Yhdeksästä vaihteesta sopivat välitykset niin hitaaseen ryömimiseen, jyrkkien mäkien nousemiseen kuin vauhdikkaaseen ajoon asvaltilla.

Voimalla jyräävään sähköfatbikeen tarvitaan myös tehokkaat ja varmatoimiset jarrut. Hydrauliset Tektro T-275 -levyjarrut pysäyttävät tarvittaessa nopeasti ja turvallisesti.

Nopeampaan ja aggressiivisempaan maastoajoon juurakoissa ja kivikoissa on saatavilla FitNord Rumble 1000S -sähköfatbike RST Renegade -joustokeulalla.

Varusteet

FitNord Rumble 1000 -sähköfatbiken mukana toimitetaan lakisääteiset etu- ja takavalot sekä heijastimet. Rumble 1000 on varusteltavissa muun muassa lokasuojin ja tavaratelineellä.  Rungossa on kiinnityspisteet runkolukkoa varten. Lisävarusteet löydät edullisesti valikoimistamme.

Valitse FitNord Rumble 1000 Sähköfatbike, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

 • Suomessa koottu premium-tason sähköfatbike, joka vakuuttaa niin arkikäytössä, maastopyöräilyssä kuin pidemmillä retkillä
 • Äärimmäisen voimakasvääntöinen 100 Nm keskimoottori momenttitunnistimella
 • Erittäin suurikapasiteettinen 1010 Wh tehoakku ja kantama jopa 200 kilometriä
 • Uskomaton pito, jousto ja rullaavuus 26 x 4.0 tuumaisilla renkailla
 • Ketterä ja miellyttävä ajotuntuma keskimoottorin ja jämäkän runkogeometrian ansiosta
FitNord Rumble 1000 on vertaansa vailla oleva sähköfatbike poikkeuksellisella akkukapasiteetilla ja väännöllä . Tilaa omasi nopeasti Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Takuu

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: