FitNord Venture 500 Sähköpyörä, grafiitti (630 Wh akku) + VUODEN LISÄTAKUU

2599,00 € 2999,00 €

Svea -erämaksu alk.  101,93 €/kk

Lisätarvikkeet

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Hintaluokkansa huippua edustava tyylikäs ja korkearunkoinen sähköpyörä. FitNord Venture 500 on Suomessa suunniteltu ja koottu sähköpyörä työmatka-ajoon, retkipyöräilyyn, pyörälenkkeilyyn ja vapaa-ajan käyttöön. Linjakas ja viimeistelty ulkonäkö, erinomainen ajomukavuus, uskomaton akkukesto ja huippuvarustelu tekevät FitNord Venture 500 -sähköpyörästä ykkösvalinnan hintaluokassaan.

Tämän takia kannattaa valita juuri Venture 500 uudeksi sähköpyöräksesi:

  • Akun toimintamatka: optimioloissa jopa 160 km range mahdollistaa työmatkat ja vaikka useamman päivän ajot yhdellä latauksella!
  • Sulavan mukava 80 Nm keskimoottori momenttitunnistuksella
  • Viisi avustustasoa – kevyt polkea ylämäessä ja vastatuulessa
  • Suomalainen suunnittelu: siististi runkoon integroitu ja helposti irrotettava akku
  • Omat palvelut Fitnord-pyörille isoissa kaupungeissa ja koko maan kattava palveluverkosto

Tiesitkö, että Kuntokaupan pyöräammattilaiset ovat myyneet jo yli 30 000 sähköpyörää? FitNord Venture 500 on yksi suosituimmista hybridipyörämalleistamme. Valitse siis sopiva runkokoko ja tilaa omasi heti Kuntokaupalta, niin pääset nopeasti iloisten Venture 500-kuskien joukkoon!

Venture 500 sähköpyörän löydät myös mustan värisenä.

Lue lisätietoja Venture 500 sähköpyörästä:

Katso videolta FitNord Venture 500 -sähköpyörän esittely:

Tärkeimmät ominaisuudet:

Korkearunkoinen sähköpyörä monipuoliseen käyttöön
Akkukesto optimioloissa jopa 160 km yhdellä latauksella
Voimakkaasti 80 Nm vääntävä energiatehokas keskimoottori momenttitunnistimella
8-vaihteinen Shimano Acera -vaihteisto
Hydrauliset levyjarrut
Etu- ja takavalo saavat virtansa pyörän akusta
Suomessa suunniteltu ja koottu

FitNord Venture 500 on tyylikäs sähköavusteinen polkupyörä kaupunkiajoon, pitkille pyöräretkille sekä työmatkapyöräilyyn.

Helppokäyttöinen sähköpyörä sopii kaikille ja on vaivaton ajaa. Venture 500 on omiaan työmatkojen taittoon sähköpyörällä, kaupunkipyöräilyyn ja retkille. Tehokas keskimoottori avustaa polkemista ja tekee pyöräilystä kevyttä mäissä ja vastatuulessa. Venture 500:n runkoon integroitu 630 Wh akku on yksi suurimpia tässä hintaluokassa.

Akun kantama optimioloissa jopa 160 kilometriä

FitNord Venture 500 Sähköpyörän ulkonäkö on integroidun ja laadukkailla LG:n -kennoilla varustetun akun ansiosta harvinaisen tyylikäs. 630 Wh tehoakun kantama yhdellä latauksella on avustustasosta, maastosta ja käyttäjän koosta riippuen jopa 160 kilometriä, joten Venture 500 on erinomainen valinta pitkille pyöräretkille. Hyvä akkukesto tuo huolettomuutta myös päivittäiseen käyttöön, sillä akkua ei tarvitse ladata joka päivä. Avaimella irrotettavaa akkua voidaan ladata ja säilyttää sisätiloissa. Lisätietoa akun toimintamatkasta löydät tuotesivun teknisistä tiedoista.

Tehokas 80 Nm keskimoottori ja 5 avustustasoa

FitNord Venture 500 on varustettu tehokkaalla 80 Nm:n TechDrive-keskimoottorilla. Moottorin momenttitunnistin tunnistaa poljinvoiman ja säätää moottorin tehoa sen mukaan, mikä tekee polkutuntumasta erittäin pehmeän ja luonnollisen. Sähkömoottorissa on 5 avustustasoa, joista voi valita itselle sopivan tason. Helppolukuinen näyttö näyttää vauhdin, kilometrimäärän ja akun tason.

Huippuluokan ajomukavuus

FitNord Venture 500 Sähköpyörän ajomukavuus on ensiluokkainen. Ajoasento on mukavan rennon, mutta asentoa voidaan muokata mieltymyksien mukaan myös urheilullisemmaksi säädettävän ohjainkannattimen avulla. Varmatoimisesta Shimano Acer -vaihteistosta löytyy sopiva poljinvälitys kaikkiin tilanteisiin. Suntour Nex -joustohaarukka pehmentää iskut ja tärinät epätasaisilla pinnoilla ajettaessa. Joustohaarukka on myös nopeasti lukittavissa esimerkiksi tasaista maantieajoa varten. Maxxis Overdrive Excel -renkaat tarjoavat tasaisen ja pehmeän menon vauhdista tinkimättä.

Suomessa koottu Pohjolan olosuhteisiin

FitNord Venture 500 on laadun ja luotettavuuden takaamiseksi koottu Suomessa. Näin pystytään varmistamaan, että sähköpyörä sopii kotimaamme vaihteleviin ja kuluttaviin olosuhteisiin. Sähköpyörä on koottu laadukkaista komponenteista, joten asianmukaisella huolenpidolla ja säännöllisillä perushuolloilla Venture 500 on pitkäikäinen kumppani niin kesä- kuin talviajoon.

Turvallista ja mukavaa sähköpyöräilyä kaikissa tilanteissa

FitNord Venture 500 -sähköpyörän varusteisiin kuuluvat hydrauliset Shimano MT200 -levyjarrut edessä ja takana, jotka jarruttavat tehokkaasti ja toimivat luotettavasti säällä kuin säällä. Lakisääteiset etu- ja takavalot tulevat vakiovarusteina ja heijastimet lisäävät näkyvyyttä pimeällä. Pyörässä on valmiina myös lokasuojat ja tavarateline. Rungossa on kiinnityspisteet runkolukolle.

Suomalaista suunnittelua

FitNord-sähköpyörien suunnittelu toteutetaan meillä Suomessa osaavan henkilökuntamme toimesta. Huolelliseen suunnitteluprosessiin kuuluu monia vaiheita, kuten rungon valinta, runkogeometrian säätäminen käyttäjien ja käyttötarkoituksen mukaan, sopivien komponenttien valinta sekä testaus käyttäjät ja ilmasto huomioiden, pyörän visuaalinen suunnittelu sekä tietysti EU-määräysten noudattaminen CE-merkinnän saamiseksi.

TechDrive -moottorit

FitNordin Techdrive -moottorit valmistetaan maailman suurimpiin kuuluvien moottorivalmistajien toimesta. Olemme yhdistäneet voimamme alan johtavien valmistajien, Anandan, MXUS:n ja Vinkan, kanssa luodaksemme sähköpyörillemme hintaluokassaan tehokkaimpia voimanlähteitä. Techdrive-moottorin vahva vääntökyky on tehnyt siitä suositun vaihtoehdon, ja se kilpailee Shimanon, Boschin ja Bafangin kanssa markkinoiden parhaiten myydyn moottorimerkin tittelistä Suomessa.

Etsitkö työsuhdepyörää? Onnistuu! Lisää haluamasi pyörä ostoskoriin tarvitsemiesi lisätarvikkeiden kera ja mene kassalle. Kassalla valitse maksutapa “Työsuhdepyörä” ja tee ostos loppuun. Me hoidamme loput! Lue lisää tästä.

FitNord Venture 500 on huippuvarusteltu sähköpyörä aktiiviseen käyttöön. Valitse sopiva runkokoko ja tilaa omasi nyt Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Yleistiedot

Tuotenimi: FitNord Venture 500 Sähköpyörä, grafiitti (630 Wh akku) + VUODEN LISÄTAKUU

Malli: Venture 500

Väri: Grafiitti

Käyttötarkoitus: Kaupunkiajo, Työmatka-ajo, Maantieajo, Retkiajo

Rungon materiaali: Alumiini

Tuotteen paino: 26 kg

Käyttäjän paino enintään: 120 kg

Akku ja moottori

Akun kapasiteetti: 630 Wh

Akun kennojen valmistaja: LG

Akun sijainti: Viistoputki, integroitu

Akun jännite: 36 V

Akun varauskyky: 17.5 Ah

Moottorityyppi: Keskimoottori

Tunnistintyyppi: Momenttisensori

Teho: 250 W

Maksimivääntö: 80 Nm

Maksiminopeus: 25 km/h

Vaihteet ja voimansiirto

Vaihteiden määrä: 8

Vaihteiston tyyppi: Shimano Acera 8

Ketjumalli: KMC

Näyttö

Avustustasot: 5

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka

Jarrut: Shimano MT 200

Jarrutyyppi: Hydraulinen levyjarru

Jarrulevyn koko: 180 mm

Renkaan malli: Maxxis Overdrive Excel

Etuhaarukan jousto: 63 mm

Takajousitus: Ei

Etuhaarukan tyyppi: Lukittava joustokeula

Etuhaarukan malli: Suntour NEX E25, 63mm (Lukittava)

Etuhaarukan lukitus: Lukitus haarukasta

Akselityyppi, etu: Pikalinkku

Varusteet

Ajovalot: Kyllä

Satula: Selle Royal Freeway

Tavarateline: Kyllä

Lokasuojat: Kyllä

Ohjainkannatin: Säädettävä

Laturi, ampeerit: 2 A

Runkolukko: Asennettavissa oleva lisävaruste

Koko-opas

Runkokoko 52 cm = Ajajan pituus 165-185 cm
Runkokoko 58 cm = Ajajan pituus 180-195 cm
Huomioi, että käyttäjäkoot ovat ohjeellisia. Sopivan runkokoon valinta riippuu niin ajajan vartalon mittasuhteista, ruumiinrakenteesta kuin tavoitellusta ajoasennosta. Mikäli tarvitset apua sopivan runkokoon valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! 

Pakkauksen koko: 159 x 25 x 90,5 cm

Akkukapasiteetti ja toimintamatka

*Huomaathan, että akun enimmäistoimintamatka toteutuu vain ideaaleissa olosuhteissa pienellä avustustasolla ja minimaalisella kuormituksella. Todellista toimintamatkaa on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttavat useat eri seikat kuten lämpötila, kuskin paino, ajotapa sekä ajo-olosuhteet. Lue lisää täältä. 

Takuu

Takuu yksityiskäytössä
Rungon takuu 5 vuotta
Akun takuu 12 kk Takuu kattaa akun tehon olevan vuoden käytön jälkeen vähintään 70 %
Muut osat 24 kk (tai 10 000 kilometriä)
Muiden osien takuu kattaa sähkömoottorin, moottorinohjausyksikön, laturin, näytön, vaihdevivut ja jarrukahvat.
Takuu ei kata ulkoisien tekijöiden aiheuttamia vahinkoja eikä kulutusosia, kuten renkaat, vanteet, ketjut, jarrupalat ja laakerit.

1 vuoden maksullinen lisätakuu
Voit ostaa pyörällesi 1 vuoden lisätakuun, jolloin:
Rungon takuu: 6 vuotta tai 15 000 km
Muut osat: 3 vuotta tai 15 000 km
Lisätakuu ei koske akkua.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Huoltoverkosto ja asennusohjeet

FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto


Sähköpyörät toimitetaan 90% koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Kokoamisohjeet toimitetaan pyörän mukana ja kokoaminen onnistuu mukana toimitettavilla työkaluilla.

Huom! Sähköpyörän kokoaminen tulee aina tehdä mukana toimitettavaa ohjekirjaa noudattaen. Videota voit käyttää kokoamisen tukena, mutta tarkista ajantasaiset ohjeet ohjekirjasta.

Tee sähköpyörälle vielä tarkistus ennen ensilenkkiä (katso ohjeet tästä linkistä). 

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 2599,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: