FitNord Ava 500 Sähköpyörä 2024, musta (612 Wh akku)

FitNord Ava 500 Sähköpyörä 2024, musta (612 Wh akku)

1799,00 € 2999,00 €

Svea -erämaksu alk.  69,40 €/kk

ALE 40 % 22.7.2024 asti

Yhteensopivat lisätarvikkeet

FitNord Ava 500 Sähköpyörä 2024, valkoinen (612 Wh akku) (1799,00 € 2999,00 €)
Runkolukko AXA Solid
Abus Bordo 6000K/90 X-PLUS Linkkulukko
Nutcase Vio Commute Blanco Mips Light pyöräilykypärä (161,00 € 179,00 €)
ABUS U-Lukko Citadel by ABUS 170/230/K/B
Nutcase Vio Commute Kit Mips Light pyöräilykypärä (161,00 € 179,00 €)

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

FitNord Ava 500 on Suomessa suunniteltu ja koottu sähköpyörä, jonka vahva moottori, laaja kantama ja ergonominen runko tekevät ajamisesta miellyttävää ja varmatoimista – vuoden 2024 uudistettu malli!

Pohjolan olosuhteisiin täydellisesti mukautuva malli on erinomainen valinta pidempään lenkkeilyyn ja retkeilyyn, kaupunkiajoon sekä työmatkapyöräilyyn. Yhdellä latauksella ajat jopa 160 kilometriä, joten tällä pyörällä nautit moderneista ominaisuuksista ja pitkästä kantamasta ympäri vuoden! Vuoden 2024 uudistetusta mallista löytyy muun muassa entistä tarkempi LCD-näyttö USB-C-liittimellä, AVS-yhteensopiva tavarateline sekä näppärä kiinnityspaikka etukorille.


Tutustu pyörään ja siirry helpon ja huolettoman sähköpyöräilyn maailmaan!

1. Erittäin tehokas akku – yhdellä latauksella jopa 160 kilometriä

Laadukkailla Samsungin kennoilla varustetusta 612 Wh akusta riittää virtaa avustustasosta, maastosta ja käyttäjän koosta riippuen jopa 160 kilometrin matkalle! Suurikapasiteettista akkua ei tarvitse ladata joka päivä, ja se sietää talviolosuhteitakin pienempiä akkuja paremmin. Akku on integroitu vähäeleisesti pyörän runkoon ja se on helppo irrottaa lataamista varten. Akku pysyy lukittuna turvallisesti paikallaan, ja sen irrottamiseen tarvitaan avain. Lisätietoa akun toimintamatkasta löydät tuotesivun teknisistä tiedoista.

2. Matala runko sopii kaikille – lisämukavuutta joustokeulasta ja selkeästä näytöstä

Matala unisex-runko tekee pyörän selkään nousemisesta ja kyydistä poistumisesta helppoa ja turvallista. Muotoilunsa ansiosta Ava 500 sopii kaikille polkijoille. Pyörä on varustettu Suntourin lukittavalla joustokeulalla. Lukitusta säätämällä voit itse päättää, haluatko jämäkämmän vai pehmeämmän ajotuntuman. Hydrauliset Shimano-levyjarrut pysäyttävät sähköpyörän turvallisesti, pyöräilit sitten kuivalla, märällä tai kylmällä kelillä. Ohjausyksikön näyttö kertoo muun muassa vauhdin, ajetun matkan ja akun tason. Korkea resoluutio (170 x 320 px) takaa, että tiedot ovat helposti luettavissa näytön kompaktista koosta huolimatta. Näytössä on USB-C-latausmahdollisuus esimerkiksi puhelimelle, ja alavalikoista voi hienosäätää muun muassa avustusprofiilia ja näytön kirkkautta.

3. Väkevä 80 Nm keskimoottori – kevyttä polkemista

Ava 500:n polkeminen on kevyttä ja saumatonta, sillä väkevässä keskimoottorissa on jopa 80 Nm vääntö sekä momenttitunnistin. Se tunnistaa polkemisvoiman ja optimoi moottorin tehoa sen mukaan, joten poljintuntuma on luonnollinen ja pehmeä ilman nykivää tai hyökkäävää tunnetta. Moottori tarjoaa viisi avustustasoa. Varmatoiminen Shimano Acera 1x8 -vaihteisto tarjoaa sopivan välityksen ja pehmeän vaihteiden vaihdon niin tasaisella kuin mäkisilläkin tienpätkillä. Koska vaihteisto on moottorin jälkeen, keskimoottori pystyy hyödyntämään sitä takamoottoria paremmin esimerkiksi ylämäissä. Ava 500 sopiikin hyvin myös raskaiden kuormien kuljettamiseen tai pyöräkärryn vetämiseen.

4. Monipuolinen ja laadukas varustelu – käytännöllisyyttä kaikkiin ajoihin

Ava 500:ssa on laadukkaat Maxxis Overdrive Excel –renkaat, jotka rullaavat erinomaisesti asfaltilla ja tarjoavat luotettavaa pitoa myös hiekkateillä. Pyörästä löytyy muutenkin kaikki tarvittava miellyttäviä ajohetkiä varten: käytännöllinen tavarateline, roiskeilta suojaavat lokasuojat sekä kirkkaat Spanning-ajovalot, joista takavalo on tyylikkäästi integroitu tavaratelineeseen. Eteen saa helposti kiinteän tavarakorin ja tavaratelineeseen voi kiinnittää AVS-pikakiinnitteisen korin. Monipuolisten lisävarusteidensa ansiosta Ava 500 on käytännöllinen valinta niin kaupunki- kuin retkipyöräilyyn, yksin tai lasten kanssa.

5. Suunniteltu ja koottu Suomessa – tehty Pohjolan olosuhteisiin

FitNord-sähköpyörien suunnittelu toteutetaan Suomessa osaavien ammattilaisten toimesta. Huolelliseen suunnitteluprosessiin kuuluu monia vaiheita, kuten rungon valinta, runkogeometrian säätäminen käyttäjien ja käyttötarkoituksen mukaan, sopivien komponenttien valinta sekä testaus käyttäjät ja ilmasto huomioiden, pyörän visuaalinen suunnittelu sekä tietysti EU-määräysten noudattaminen CE-merkinnän saamiseksi. Laadun ja luotettavuuden takaamiseksi FitNord Ava 500 -pyörät on myös koottu Suomessa. Sähköpyörä on koottu laadukkaista komponenteista, joten asianmukaisella huolenpidolla ja säännöllisillä perushuolloilla Ava 500 on pitkäikäinen kumppani niin kesä- kuin talviajoon.

Kenelle ja miksi?

Tällä sähköpyörällä voit unohtaa ylämäkien tuskan ja akkuominaisuuksien ansiosta nauttia varmasta ajamisesta. Tehokas moottori turvaa polkemisen keveyden ja potkua riittää myös haastavampien maastojen selättämiseen. Pyörä sopii loistavasti miellyttävään työmatkapyöräilyyn, rentoon kaupunkirullailuun sekä pidempiin lenkkeihin ja retkille. Sähköpyörä on valmistettu vaativiin Pohjolan olosuhteisiin eikä laadukasta akkua tarvitse ladata joka päivä, ja se sietää jopa talviolosuhteita pienempiä akkuja paremmin. Ava 500 -sähköpyörällä ajaminen on huoletonta ja vaivattomuutensa takia erittäin nautinnollista.

Tyylikkään kultaisen lisäksi löydät Ava 500 -pyörän myös mustana ja valkoisena. Jos olet kiinnostunut sähköpyörästä, jossa on vieläkin suurempi akku ja päivitetty vaihteisto, kannattaa tutustua FitNord Ava 700 -malliin. Olemme myyneet jo 30 000 FitNord-sähköpyörää tyytyväisille asiakkaille – nyt on sinun vuorosi hypätä satulaan!

Ala nauttia vaivattomasta pyöräilystä ilman päivittäistä lataamista ja ylläpitoa => Valitse sopiva runkokoko ja tilaa omasi!

Yleistiedot

Tuotenimi: FitNord Ava 500 Sähköpyörä 2024, musta (612 Wh akku)

Malli: Ava 500

Väri: Musta

Käyttötarkoitus: Kaupunkiajo, Työmatka-ajo, Maantieajo, Retkiajo

Rungon materiaali: Alumiini

Tuotteen paino: 25 kg

Käyttäjän paino enintään: 120 kg

Akku ja moottori

Akun kapasiteetti: 612 Wh

Akun kennojen valmistaja: Samsung

Akun sijainti: Viistoputki, integroitu

Akun jännite: 36 V

Akun varauskyky: 17 Ah

Moottorityyppi: Keskimoottori

Tunnistintyyppi: Momenttisensori

Teho: 250 W

Maksimivääntö: 80 Nm

Maksiminopeus: 25 km/h

Vaihteet ja voimansiirto

Vaihteiden määrä: 8

Vaihteiston tyyppi: Shimano Acera 8

Ketjumalli: KMC

Näyttö

Avustustasot: 5

Talutusavustus: Kyllä

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka

Jarrut: Shimano MT 200

Jarrutyyppi: Hydraulinen levyjarru

Jarrulevyn koko: 180 mm

Renkaan malli: Maxxis Overdrive Excel

Renkaan leveys: 1.75"

Etuhaarukan jousto: 80 mm

Takajousitus: Ei

Etuhaarukan tyyppi: Lukittava joustokeula

Etuhaarukan malli: Suntour NEX E25, 63mm (Lukittava)

Etuhaarukan lukitus: Lukitus haarukasta

Akselityyppi, etu: Pikalinkku

Varusteet

Ajovalot: Kyllä

Satula: Selle Royal Freeway

Tavarateline: Kyllä

Lokasuojat: Kyllä

Ohjainkannatin: Säädettävä

Laturi, ampeerit: 2 A

Runkolukko: Asennettavissa oleva lisävaruste

Koko-opas

Runko 41 cm: Ajajan pituus 150-170 cm

Runko 46 cm: Ajajan pituus 155-175 cm

Runko 51 cm: Ajajan pituus 168-185 cm

Pakkauksen koko: 159 x 25 x 90,5 cm

Akkukapasiteetti ja toimintamatka

*Huomaathan, että akun enimmäistoimintamatka toteutuu vain ideaaleissa olosuhteissa pienellä avustustasolla ja minimaalisella kuormituksella. Todellista toimintamatkaa on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttavat useat eri seikat kuten lämpötila, kuskin paino, ajotapa sekä ajo-olosuhteet. Lue lisää täältä. 

Takuu yksityiskäytössä
Rungon takuu 5 vuotta
Akun takuu 12 kk Takuu kattaa akun tehon olevan vuoden käytön jälkeen vähintään 70 %
Muut osat 24 kk (tai 10 000 kilometriä)
Muiden osien takuu kattaa sähkömoottorin, moottorinohjausyksikön, laturin, näytön, vaihdevivut ja jarrukahvat.
Takuu ei kata ulkoisien tekijöiden aiheuttamia vahinkoja eikä kulutusosia, kuten renkaat, vanteet, ketjut, jarrupalat ja laakerit.

1 vuoden maksullinen lisätakuu
Voit ostaa pyörällesi 1 vuoden lisätakuun, jolloin:
Rungon takuu: 6 vuotta tai 15 000 km
Muut osat: 3 vuotta tai 15 000 km
Lisätakuu ei koske akkua.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Sähköpyörät toimitetaan 90% koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Kokoamisohjeet toimitetaan pyörän mukana ja kokoaminen onnistuu mukana toimitettavilla työkaluilla.

Huom! Sähköpyörän kokoaminen tulee aina tehdä mukana toimitettavaa ohjekirjaa noudattaen. Videota voit käyttää kokoamisen tukena, mutta tarkista ajantasaiset ohjeet ohjekirjasta.

Tee sähköpyörälle vielä tarkistus ennen ensilenkkiä (katso ohjeet tästä linkistä).

Videolla vuoden 2023 mallin kasaus. Uudessa vuoden 2024 FitNord Ava 500 mallissa on useita päivityksiä. 

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 2199,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: