FitNord Venture 500 Sähköpyörä (630 Wh tehoakku) **TOIMITUS 10.5. SAAPUVASTA ERÄSTÄ**

2599,00 € 2999,00 €

Tai osamaksulla alk 108,29 €/kk

SÄÄSTÄ 400 € 26.4.2021 saakka
HUOM! Toimitus 10.5.2021 saapuvasta erästä
FitNord Venture 500 on Suomessa koottu premium-tason sähköpyörä työmatka-ajoon, retkipyöräilyyn, pyörälenkkeilyyn ja vapaa-ajan käyttöön. Linjakas ja viimeistelty ulkonäkö, erinomainen ajomukavuus, uskomaton akkukesto ja huippuvarustelu tekevät FitNord Venture 500 -sähköpyörästä ykkösvalinnan suositussa hintaluokassa.
 • Suomessa koottu ja suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin
 • 80 Nm keskimoottori momenttitunnistuksella
 • 630 Wh akku / kantama 180 km
 • Hydrauliset levyjarrut
 • Runkoon integroitu akku
 • Lukittava joustokeula
 • 8 vaihdetta

Suomessa koottu ja suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin

FitNord Venture 500 on laadun ja luotettavuuden takaamiseksi koottu Suomessa. Näin pystytään varmistamaan, että sähköpyörä sopii kotimaamme vaihteleviin ja kuluttaviin olosuhteisiin. Sähköpyörä on koottu äärimmäisellä tarkkuudella laadukkaista komponenteista, joten hyvällä huolenpidolla ja säännöllisillä perushuolloilla Venture 500 on pitkäikäinen kumppani niin kesä- kuin talviajoon.

Akun kantama jopa 180 kilometriä

FitNord Venture 500 Sähköpyörän ulkonäkö on integroidun Samsung-kennoilla varustetun akun ansiosta harvinaisen tyylikäs. 630 Wh tehoakun kantama on avustustasosta ja maastosta riippuen jopa huikeat 180 kilometriä yhdellä latauksella, joten Venture 500 on erinomainen valinta myös pitkille pyöräretkille. Hyvä akkukesto tuo huolettomuutta myös päivittäiseen käyttöön, sillä akkua ei tarvitse välttämättä ladata joka päivä. Avaimella irrotettavaa akkua voidaan ladata ja säilyttää sisätiloissa.

Voimakas 80 Nm keskimoottori ja 5 avustustasoa

FitNord Venture 500 on varustettu voimakkaasti 80 Nm vääntävällä ja energiatehokkaalla 250 W TechDrive-keskimoottorilla, joka avustaa polkemista enintään 25 km/h asti. Keskimoottorin suurena etuna on painopiste, joka tekee sähköpyörästä erittäin vakaan ja helposti hallittavan. Sähkömoottorin momenttitunnistin tekee polkutuntumasta erittäin pehmeän ja luonnollisen; momenttitunnistin mittaa pyöräilijän käyttämän poljinvoiman ja säätää moottorin tehoa sen mukaan viiveettömästi. Sähkömoottorissa on 5 avustustasoa, joista valitaan sopiva oman kunnon tai maaston mukaan. Helppolukuinen FitNord TechDrive -näyttö näyttää vauhdin, kilometrimäärän ja akun tason. 8-vaihteisesta vaihteistosta löytyy sopiva poljinvälitys kaikkiin tilanteisiin. Helppokäyttöinen MotionShift-vaihdevipu yhdessä Shimano Altus -takavaihtajan kanssa toimivat tarkasti ja varmasti. 

Huippuluokan ajomukavuus

FitNord Venture 500 Sähköpyörän ajomukavuus on ensiluokkainen. Runkogeometria tekee ajoasennosta mukavan rennon, mutta asentoa voidaan muokata mieltymyksien mukaan myös urheilullisemmaksi säädettävän ohjainkannattimen avulla. Suntour Nex -joustohaarukka pehmentää iskut ja tärinät epätasaisilla pinnoilla ajettaessa. Joustohaarukka on myös nopeasti lukittavissa esimerkiksi tasaista maantieajoa varten. CST Traveller Cross -renkaat tarjoavat tasaisen ja pehmeän menon vauhdista tinkimättä.

Turvallista sähköpyöräilyä kaikissa tilanteissa

FitNord Venture 500 -sähköpyörän varusteisiin kuuluvat hydrauliset Shimano MT200 -levyjarrut edessä ja takana, jotka jarruttavat tehokkaasti ja toimivat luotettavasti säällä kuin säällä. Lakisääteiset etu- ja takavalot tulevat vakiovarusteina ja heijastimet lisäävät näkyvyyttä pimeällä. Pyörässä on valmiina myös lokasuojat ja tavarateline. Rungossa on kiinnityspisteet tavaratelineelle sekä runkolukolle.

Valitse FitNord Venture 500 Sähköpyörä, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

 • Premium-tason sähköpyörä monipuoliseen käyttöön: työmatkoille, retkipyöräilyyn, pyörälenkeille
 • Suunniteltu ja koottu Suomessa
 • Akkukesto jopa 180 km yhdellä latauksella
 • Voimakkaasti 80 Nm vääntävä energiatehokas keskimoottori momenttitunnistimella
 • Uskomaton hinta-laatusuhde
Tilaa nyt huipputason sähköpyörä monipuoliseen ajoon Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Takuu

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: