FitNord Ava 500 Sähköpyörä 2023, punainen (630 Wh tehoakku)

2599,00 € 2999,00 €

Tai erämaksulla alk. 96,52 €/kk

Osta myös

Ostettavissa myymälästä

Vantaa, Tammisto

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-15
Su: 11-15

Tampere, Tesoma

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Kouvola

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Vantaa, Tammisto

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-15
Su: 11-15

Tampere, Tesoma

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Kouvola

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Vantaa, Tammisto

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-15
Su: 11-15

Tampere, Tesoma

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Kouvola

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Ajattomalla muotoilulla, tyylikkäillä yksityiskohdilla ja suurella akulla varustettu kaupunkisähköpyörä! Vuoden 2023 malli nyt tilattavissa.

FitNord Ava 500 on tyylikäs sähköpyörä matalalla rungolla, vahvalla keskimoottorilla ja pitkällä akun kantamalla. Tehokas runkoon sijoitettu moottori avustaa polkemista pehmeästi ja tekee polkemisesta helppoa mäkisillä ja tuulisilla reiteillä. Tyylikkäästi runkoon integroidusta akusta riittää virtaa useamman päivän ajeluihin yhdellä latauksella. Moderni ja matala runko, sulava polkutuntuma, lukittava etujousitus ja kattava varustelu tekevät Ava 500:sta täydellisen sähköpyörän työ- ja vapaa-ajan matkoille.

 • Suurikapasiteettinen 630 Wh akku
 • Toimintamatka optimioloissa jopa 160 km
 • Voimakas 80 Nm keskimoottori
 • Lukittava joustokeula tekee ajosta miellyttävää ja pehmeää
 • Suomessa suunniteltu ja koottu

Videolla esittely vuoden 2022 Ava 500 -mallista.

Akun toimintamatka jopa 160 kilometriä
Laadukkailla LG-kennoilla varustetusta 630 Wh akusta riittää virtaa avustustasosta, maastosta ja käyttäjän koosta riippuen jopa 160 km matkalle! Suurikapasiteettista akkua ei tarvitse ladata joka päivä ja se sietää talviolosuhteitakin pienempiä akkuja paremmin. Akku on integroitu vähäeleisesti pyörän runkoon ja se on helppo irrottaa lataamista varten. Akku pysyy lukittuna turvallisesti paikallaan ja sen irrottamiseen tarvitaan avain.

Vahva keskimoottori ja viisi avustustasoa
80 Nm TechDrive-keskimoottori tekee polkemisesta kevyttä ja saumatonta - oli edessä sitten ylämäki tai vastatuuli. Väkevässä keskimoottorissa on jopa 80 Nm vääntö sekä momenttitunnistin. Momenttitunnistin tunnistaa polkemisvoiman ja optimoi moottorin tehoa sen mukaan. Moottorissa on viisi eri avustustasoa, joista voit itse valita, kuinka paljon moottori polkemistasi avustaa. Sopiva avustustaso valitaan helppokäyttöisen ohjausyksikön painikkeilla. Ohjausyksikön selkeä näyttö kertoo muun muassa vauhdin, ajetun matkan sekä akun tason.

Varmatoiminen Shimano 1x8 -vaihteisto ja hydrauliset levyjarrut
Laadukas ja varmatoiminen Shimano Acera 1x8 -vaihteisto tarjoaa sopivan välityksen ja pehmeän vaihteiden vaihdon ilman ongelmia niin tasaisella kuin mäkisillä tienpätkillä. Tehokkaat ja toimintavarmat hydrauliset Shimano-levyjarrut pysäyttävät sähköpyörän turvallisesti, pyöräilit sitten kuivalla, märällä tai kylmällä kelillä.

Mukavaa kyytiä joustokeulalla ja matalalla rungolla
Ava 500 on varustettu Suntourin lukittavalla joustokeulalla. Lukitusta säätämällä voit itse päättää, haluatko jämäkämmän vai pehmeämmän ajotuntuman. Matala runko tekee pyörän selkään nousemisesta ja kyydistä poistumisesta helppoa ja turvallista. Muotoilun ansiosta Ava 500 sopii kaikille polkijoille. Laadukkaat Maxxis Overdrive Excel -renkaat rullaavat erinomaisesti asfaltilla ja tarjoavat luotettavaa pitoa myös hiekkateillä. Sähköpyörässä on lisäksi kätevä tavarateline sekä laadukkaat ja kirkkaat Spanning-ajovalot, joista takavalo on tyylikkäästi integroitu tavaratelineeseen. Pyörästä löytyvät myös roiskeilta suojaavat lokasuojat.

Suomessa koottu Pohjolan olosuhteisiin
FitNord Ava 500 on laadun ja luotettavuuden takaamiseksi koottu Suomessa. Näin pystytään varmistamaan, että sähköpyörä sopii kotimaamme vaihteleviin ja kuluttaviin olosuhteisiin. Sähköpyörä on koottu laadukkaista komponenteista, joten asianmukaisella huolenpidolla ja säännöllisillä perushuolloilla Ava 500 on pitkäikäinen kumppani niin kesä- kuin talviajoon.

Tärkeimmät ominaisuudet:
630 Wh akku (toimintamatka optimioloissa 160 km)
80 Nm keskimoottori momenttitunnistimella
8-vaihteinen Shimano Acera -vaihteisto
Hydrauliset levyjarrut
Suunniteltu ja koottu Suomessa

Mallikohtaiset lisävarusteet löydät tästä

FitNord Ava 500 on modernilla muotoilulla, kattavalla varustelulla ja tarkkuudella koottu sähköpyörä pitkille ja monipuolisille matkoille. Valitse sopiva runkokoko ja tilaa Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Yleistiedot

Tuotenimi: FitNord Ava 500 Sähköpyörä 2023, punainen (630 Wh tehoakku)

Malli: Ava 500

Väri: Punainen

Käyttötarkoitus: Kaupunkiajo, Työmatka-ajo, Maantieajo, Retkiajo

Rungon materiaali: Alumiini

Akku ja moottori

Akun kapasiteetti: 630 Wh

Akun kennojen valmistaja: LG

Akun sijainti: Viistoputki, integroitu

Moottorityyppi: Keskimoottori

Maksimivääntö: 80 Nm

Vaihteet ja voimansiirto

Vaihteiden määrä: 8

Vaihtaja taso: Shimano Acera

Vaihteiston tyyppi: Shimano Acera 8

Ketjumalli: KMC

Näyttö

Avustustasot: 5

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka

Jarrut: Shimano MT 200

Jarrutyyppi: Hydraulinen levyjarru

Jarrulevyn koko: 180 mm

Renkaan malli: Maxxis Overdrive Excel

Etuhaarukan jousto: 80 mm

Takajousitus: Ei

Etuhaarukan tyyppi: Lukittava joustokeula

Etuhaarukan malli: Suntour NEX E25, 63mm (Lukittava)

Etuhaarukan lukitus: Lukitus haarukasta

Akselityyppi, etu: Pikalinkku

Varusteet

Ajovalot: Kyllä

Satula: Selle Royal Freeway

Tavarateline: Kyllä

Lokasuojat: Kyllä

Ohjainkannatin: Säädettävä

Laturi, ampeerit: 2 A

Runkolukko: Asennettavissa oleva lisävaruste

Akkukapasiteetti ja toimintamatka

*Huomaathan, että akun enimmäistoimintamatka toteutuu vain ideaaleissa olosuhteissa pienellä avustustasolla ja minimaalisella kuormituksella. Todellista toimintamatkaa on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttavat useat eri seikat kuten lämpötila, kuskin paino, ajotapa sekä ajo-olosuhteet. Lue lisää täältä. 

Takuu

Runko: 5 vuotta Muut osat: 24 kk Akku: 12 kk Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Huoltoverkosto ja asennusohjeet

FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto


Sähköpyörät toimitetaan 90% koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Kokoamisohjeet toimitetaan pyörän mukana ja kokoaminen onnistuu mukana toimitettavilla työkaluilla.

Huom! Sähköpyörän kokoaminen tulee aina tehdä mukana toimitettavaa ohjekirjaa noudattaen. Videota voit käyttää kokoamisen tukena, mutta tarkista ajantasaiset ohjeet ohjekirjasta.

Tee sähköpyörälle vielä tarkistus ennen ensilenkkiä (katso ohjeet tästä linkistä). 

Arvostelut


Yhteenveto

4.56410256     / 5
4,6
4.7692     / 5
4,8
4.2308     / 5
4,2
4.6923     / 5
4,7

100 % (13 / 13)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 4.6666666666667     / 5
  4,7
 • 5,0
 • 4,0
 • 5,0

Mahtava pyörä.

Aivan mahtava pyörä. Akun kesto ekalla latauksella, lapsi tarakalla matkustaen oli n. 75km. Avustus oli osin pois päältä ja jyrkimmissä mäissä käytin suurinta avustustasoa. Mutta suurimman osan ajasta 2 tai 3. Mukavasti matka taittuu tällä. Painavahko on polkea ilman sähköä. Ainakin jos lapsi on kyydissä. Ainut miinus että saisi ehkä olla muutama lisävaihde. Akun lataus aika tyhjästä täyteen noin reilu 3h. Voin suositella lämpimästi.
Jaana 12.5.2022 , Sulkava
 • 4     / 5
  4,0
 • 4,0
 • 4,0
 • 4,0
Pyörässä melko korkea runko varsinkin lyhytjalkaisille, vaikka pyörän kokoa suositellaankin jopa 155 cm:lle. Helppo koota, hyvät ohjeet, onnistuu jopa naiselta. Kannattaa katsoa youtube-video, niin helpottaa kokoamista. Tyylikäs. Akusta jouduin soittamaan, kun jäi epäselväksi, mistä tietää, että akku on täynnä, kun valo paloi koko ajan samalla tavalla (näytti täyttä). Akku "ei ollut vielä herännyt" sanottiin. Akun kiinnittäminen hieman hankalaa. Epäilyttää, mahtaako pysyä paikallaan ajaessa. Tässä nyt kelejä odottelen, että pääsen testaamaan. Tilasin pyörän viime kesänä, mutta toimitusvaikeuksien vuoksi pyörä tuli vasta, kun lumi oli jo tullut maahan, joten en enää lähtenyt pitempää matkaa kokeilemaan. Siispä vasta nyt pääsen kunnolla testaamaan pyörää.
Paukku 25.3.2022 , ALAVIESKA
 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Täytti odotukset

Tänään sain Ava 500:n, kävin pikku koeajolla ja kaikki toimi, avustus loppui 26km/h, oma mittari, ja hyvältä tuntui koeajo. Huomenna olen viisaampi, ajattelin istua pyörän selässä pitempään. Hinta rahteineen oli aika sopiva tarjouksesta ja ainoa jota hämmästelen toimituksessa oli Matkahuollon hitaus. Pyörä lähti ma hämeenlinnasta, oli yötä vantaalla, saapui Ouluun ja yöpyi täälläkin. keskiviikkona tuli viesti milloin haluan toimitukseni kotiin ja ensimmäinen mahdollisuus oli vasta torstaina 17-19. No 3vrk meni Matkahuollolla tuoda iso paketti kotiovelle lienee kohtuuaika. Pyörä täytti koeajo odotukseni, jatkossa näen miten kauas akulla pääsee. Ilman avustusta pyörä ei poikennut tavallisesta vaihdepyörästä, ihan yhtä kevyt oli polkea ja rullasi mäet alas. Tyytyväinen toistaiseksi, hyvä ostos.
Juha 17.3.2022 , Oulu
Näytä lisää...

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 2599,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: