FitNord Rumble 500 Sähköfatbike, musta (720 Wh tehoakku)

FitNord Rumble 500 Sähköfatbike, musta (720 Wh tehoakku)

2999,00 €

Svea -erämaksu alk.  109,31 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Monipuolinen FitNord Rumble 500 on suosituin sähköfatbike-mallimme, jossa yhdistyvät huippuominaisuudet: tehokas akku, vahva keskimoottori ja laadukas varustelu.

Suomessa suunniteltu ja koottu sähköpyörä on erinomainen valinta ympärivuotiseen ajoon metsäpoluille, hiekkateille sekä kaupunkilenkkeihin. Laadukkaan akun ansiosta yhdellä latauksella ajat jopa 160 kilometriä.

Tutustu Rumble 500 -pyörään ja siirry helpon ja huolettoman sähköpyöräilyn maailmaan!

1. 720 Wh tehoakku – huoleton pitkilläkin lenkeillä

Laadukkailla LG-kennoilla varustetusta 720 Wh akusta riittää virtaa avustustasosta, maastosta ja käyttäjän koosta riippuen jopa 160 kilometrin matkalle. Suurikapasiteettinen akku on huoleton pitkillä lenkeillä, eikä akkua tarvitse välttämättä ladata joka päivä lyhemmille matkoille. Suurikapasiteettinen akku on huoleton valinta myös talvipyöräilyyn. Rumble 500:n 720 Wh akku on yksi suurimpia tässä hintaluokassa. Osittain runkoon integroitu akku on avaimella irrotettavissa lataamista varten. Lisätietoa akun toimintamatkasta löydät tuotesivun teknisistä tiedoista.

2. Vahva keskimoottori helpottaa nousuja – momenttitunnistin optimoi tehon

Vahva 80 Nm TechDrive -keskimoottori tekee polkemisesta kaupungissa, maastossa tai vastatuulessa helppoa ja kevyttä ja takaa helpot nousut mäkisillä metsäreiteillä. Moottorin momenttitunnistin tunnistaa polkemisvoiman ja optimoi moottorin tehoa sen mukaan. Moottorissa on viisi eri avustustasoa, joista voi itse valita, kuinka paljon moottori polkemista avustaa. Sopiva avustustaso valitaan helppokäyttöisen ohjausyksikön painikkeilla. Ohjausyksikön selkeä LCD-näyttö kertoo muun muassa vauhdin, ajetun matkan sekä akun tason. FitNordin Techdrive-moottorit valmistetaan maailman suurimpiin kuuluvien moottorivalmistajien toimesta. Olemme yhdistäneet voimamme Anandan, MXUS:n ja Vinkan kanssa luodaksemme sähköpyörillemme hintaluokassaan tehokkaimpia voimanlähteitä.

3. Laadukas varustelu – ajoasento rennon urheilullinen

FitNord Rumble 500 -sähköpyörän viimeistelee modernin kompakti runko, jolla ajoasento on rennon urheilullinen. Ajomukavuutta lisäävät CST:n leveät 4 tuuman BFT (Big Fat Tire) -renkaat, jotka tarjoavat varmaa pitoa maastossa ja lumessa, mutta rullaavat erinomaisesti myös asfaltilla. Yksinkertaisesta ja varmatoimisesta Shimano Acera 1x8 -vaihteistosta löytyy sopiva välitys niin jyrkkien mäkien nousemiseen kuin vauhdikkaaseen menoon tasaisella. Tehokkaat Shimanon hydrauliset levyjarrut pysäyttävät sähköpyörän turvallisesti maastosta ja kelistä riippumatta. Etu- ja takavalo saavat virtansa pyörän akusta.

4. Suunniteltu ja koottu Suomessa

FitNord Rumble 500 -sähköpyörän suunnittelu ja kokoaminen toteutetaan meillä Suomessa osaavan henkilökuntamme toimesta. Huolelliseen suunnitteluprosessiin kuuluu monia vaiheita, kuten rungon valinta, runkogeometrian säätäminen käyttäjien ja käyttötarkoituksen mukaan, sopivien komponenttien valinta, testaus käyttäjät ja ilmasto huomioiden, pyörän visuaalinen suunnittelu sekä tietysti EU-määräysten noudattaminen CE-merkinnän saamiseksi. Kasaamalla Rumble 500 -pyörät itse omalla tehtaallamme Suomessa pystymme varmistamaan kaikkien osien laadun ja turvallisuuden.

Kenelle ja miksi?

Vankkatekoisessa Rumble 500 -pyörässä riittää vääntöä maastoon ja ylämäkiin, mutta samalla se rullaa ketterästi kaupunkiajossa. Se sopii kelille kuin kelille ja on vaivaton ajaa myös taajamassa. Rumble 500 on omiaan niin työmatkojen taittoon kuin vaativimmillekin poluille. Nopeasti reagoiva väkevä moottori avustaa juuri sopivasti ja tekee pyöräilystä miellyttävää. Takuuvarma tekniikka ja modernin kompakti runko ovat ihastuttaneet niin, että mallista on tullut suosituin sähköfatbike-mallimme. Ihastu sinäkin!

Rouhean mustan lisäksi löydät Rumble 500 -pyörän myös mintun värisenä.

Tiesitkö että Kuntokaupan pyöräammattilaiset ovat myyneet jo yli 30 000 sähköpyörää? Siirry sinäkin vaivattoman polkupyöräilyn maailmaan, valitse sopiva runkokoko ja tilaa omasi heti Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Yleistiedot

Tuotenimi: FitNord Rumble 500 Sähköfatbike, musta (720 Wh tehoakku)

Malli: Rumble 500

Väri: Musta

Käyttötarkoitus: Työmatka-ajo, Maantieajo, Maastoajo, Retkiajo

Rungon materiaali: Alumiini

Tuotteen paino: 25 kg

Käyttäjän paino enintään: 120 kg

Akku ja moottori

Akun kapasiteetti: 720 Wh

Akun kennojen valmistaja: LG

Akun sijainti: Osittain integroitu

Akun jännite: 36 V

Akun varauskyky: 20 Ah

Moottorityyppi: Keskimoottori

Tunnistintyyppi: Momenttisensori

Teho: 250 W

Maksimivääntö: 80 Nm

Maksiminopeus: 25 km/h

Vaihteet ja voimansiirto

Vaihteiden määrä: 8

Vaihteiston tyyppi: Shimano Acera 8

Narrow wide eturatas: Ei

Ketjumalli: KMC E8

Näyttö

Avustustasot: 5

Talutusavustus: Kyllä

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka

Jarrut: Shimano MT 200

Jarrutyyppi: Hydraulinen levyjarru

Jarrulevyn koko: 180 mm

Renkaan malli: CST BFT (Big Fat Tire) C1752

Renkaan koko, ETRTO: 100-559

Renkaan leveys: 4"

Pistosuojaus: Kyllä

Takajousitus: Ei

Etuhaarukan tyyppi: Jäykkä keula

Etuhaarukan malli: Kiinteä, alumiini

Etuhaarukan lukitus: Ei lukitusta

Akselityyppi, etu: Pikalinkku

Akselityyppi, taka: Pikalinkku

Varusteet

Ajovalot: Kyllä

Satula: Selle Royal Shadow Plus

Tavarateline: Lisävarusteena

Lokasuojat: Asennettavissa oleva lisävaruste

Ohjainkannatin: Kiinteä

Laturi, ampeerit: 2 A

Runkolukko: Asennettavissa oleva lisävaruste

Koko-opas

Runkokoko 43 cm = Ajajan pituus 150-170 cm

Runkokoko 48 cm = Ajajan pituus 160-180 cm

Runkokoko 53 cm = Ajajan pituus 175-195 cm

Huomioi, että käyttäjäkoot ovat ohjeellisia. Sopivan runkokoon valinta riippuu niin ajajan vartalon mittasuhteista, ruumiinrakenteesta kuin tavoitellusta ajoasennosta. Mikäli tarvitset apua sopivan runkokoon valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! 

Pakkauksen koko: 164 x 32 x 84,5 cm

Akkukapasiteetti ja toimintamatka

*Huomaathan, että akun enimmäistoimintamatka toteutuu vain ideaaleissa olosuhteissa pienellä avustustasolla ja minimaalisella kuormituksella. Todellista toimintamatkaa on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttavat useat eri seikat kuten lämpötila, kuskin paino, ajotapa sekä ajo-olosuhteet. Lue lisää täältä. 

Takuu

Takuu yksityiskäytössä
Rungon takuu 5 vuotta
Akun takuu 12 kk Takuu kattaa akun tehon olevan vuoden käytön jälkeen vähintään 70 %
Muut osat 24 kk (tai 10 000 kilometriä)
Muiden osien takuu kattaa sähkömoottorin, moottorinohjausyksikön, laturin, näytön, vaihdevivut ja jarrukahvat.
Takuu ei kata ulkoisien tekijöiden aiheuttamia vahinkoja eikä kulutusosia, kuten renkaat, vanteet, ketjut, jarrupalat ja laakerit.

1 vuoden maksullinen lisätakuu
Voit ostaa pyörällesi 1 vuoden lisätakuun, jolloin:
Rungon takuu: 6 vuotta tai 15 000 km
Muut osat: 3 vuotta tai 15 000 km
Lisätakuu ei koske akkua.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Huoltoverkosto ja asennusohjeet

FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Sähköpyörät toimitetaan 90% koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Kokoamisohjeet toimitetaan pyörän mukana ja kokoaminen onnistuu mukana toimitettavilla työkaluilla.

Huom! Sähköpyörän kokoaminen tulee aina tehdä mukana toimitettavaa ohjekirjaa noudattaen. Videota voit käyttää kokoamisen tukena, mutta tarkista ajantasaiset ohjeet ohjekirjasta.

Tee sähköpyörälle vielä tarkistus ennen ensilenkkiä (katso ohjeet tästä linkistä).

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 2799,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: