FitNord Ava 500 Sähköpyörä, valkoinen (612 Wh tehoakku)

2799,00 € 2999,00 €

Tai erämaksulla alk. 103,95 €/kk

SÄÄSTÄ 200 € Voimassa ma 27.6. saakka
FitNord Ava 500 on Suomessa koottu premium-tason sähköpyörä työmatka-ajoon, retkipyöräilyyn ja vapaa-ajan käyttöön. Linjakkaan tyylikäs ulkonäkö, mahtavat ajo-ominaisuudet, uskomaton akkukesto, tasokas viimeistely ja huippuvarustelu tekevät FitNord Ava 500 -sähköpyörästä parhaan valinnan suositussa hintaluokassa.
 • Suomessa koottu pohjoismaisiin olosuhteisiin
 • Voimakas 80 Nm keskimoottori pehmeällä polkutuntumalla
 • Momenttitunnistus
 • 612 Wh akku / kantama jopa 160km
 • Akku upotettu tyylikkäästi runkoon
 • Hydrauliset levyjarrut
 • 8 vaihdetta
 • Lukittava joustokeula

Suomessa koottu suomalaisiin olosuhteisiin

FitNord Ava 500 on laadun ja luotettavuuden takaamiseksi koottu Suomessa. Näin pystytään varmistamaan, että sähköpyörä sopii kotimaamme vaihteleviin ja kuluttaviin olosuhteisiin. Sähköpyörä on koottu äärimmäisellä tarkkuudella laadukkaista komponenteista, joten hyvällä huolenpidolla ja säännöllisillä perushuolloilla Ava 500 on pitkäikäinen kumppani niin kesä- kuin talviajoon.

Akkukesto jopa 160 kilometriä

FitNord Ava 500 Sähköpyörän Samsungin ja LG:n -kennoilla varustettu akku on integroitu rungon sisälle, jonka tuloksena on erittäin linjakas ja tyylikäs ulkonäkö. 612 Wh tehoakun kantama on avustustasosta ja maastosta riippuen jopa huikeat 160 kilometriä yhdellä latauksella. Akkukesto tuo huolettomuutta, sillä latausta ei tarvitse tehdä välttämättä joka päivä ja akku riittää pitkille lenkeille helposti. Akun irrottaminen käy käden käänteessä avaimella, joten se voidaan ottaa sisälle lataukseen ja säilytykseen.

Erittäin voimakas keskimoottori ja 5 avustustasoa

FitNord Ava 500 on varustettu erittäin voimakkaalla 80 Nm 250 W TechDrive-keskimoottorilla, joka avustaa polkemista enintään 25 km/h asti. Avustusjärjestelmä on optimoitu matka-ajoa varten, mikä takaa laajan toimintasäteen, pehmeän ajotuntuman ja voimakkaan väännön jyrkimpiin mäkiin. Keskimoottorisella sähköpyörällä painopiste on keskellä, mikä tekee pyörästä erittäin vakaan ja helposti käsiteltävän. Sähkömoottorissa on 5 avustustasoa, joista voidaan valita sopiva oman kunnon tai maaston mukaan. Alemmilla avustustasoilla poljetaan itse voimakkaammin, korkeammilla tasoilla sähkömoottori tekee polkemisesta vaivatonta. Helppolukuinen FitNord Techdrive -näyttö näyttää vauhdin, kilometrimäärän ja akun tason. 8-vaihteisesta vaihteistosta löytyy sopiva poljinvälitys kaikkiin tilanteisiin. MotionShift-vaihdevipu on helppokäyttöinen ja vaihtaa yhdessä Shimano Altus -takavaihtajan kanssa napakasti ja varmasti.

Huippuluokan ajomukavuus

FitNord Ava 500 Sähköpyörän ajomukavuus on ensiluokkainen. Matala runko tekee kyytiin ja siitä pois nousemisesta vaivatonta. Säädettävä ohjainkannattimen avulla löytyy jokaiselle ergonominen ajoasento ja asentoa voidaan vaihtaa rennon ryhdikkään ja sporttisen vauhdikkaan välillä. Suntour Nex -joustohaarukka pehmentää iskut ja tärinät epätasaisilla pinnoilla ajettaessa. Joustohaarukka on myös nopeasti lukittavissa esimerkiksi tasaista maantieajoa varten.

Turvallista sähköpyöräilyä kaikissa tilanteissa

FitNord Ava 500 -sähköpyörän varusteisiin kuuluvat Shimano MT200 -hydrauliset levyjarrut edessä ja takana, jotka jarruttavat tehokkaasti ja toimivat luotettavasti säällä kuin säällä. Lakisääteiset etu- ja takavalot tulevat vakiovarusteina ja heijastimet lisäävät näkyvyyttä pimeällä. Pyörässä on valmiina myös lokasuojat ja tavarateline. Sähköpyörään on mahdollista asentaa runkolukko (saatavilla lisävarusteena). 

Katso FitNord Ava 500 -sähköpyörän esittelyvideo:

Valitse FitNord Ava 500 Sähköpyörä, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

 • Huippuluokan sähköpyörä monipuoliseen käyttöön: työmatkoille, retkipyöräilyyn, pyörälenkeille
 • Suomessa taidokkaasti koottu suomalaisiin olosuhteisiin
 • Huima akkukesto, jopa 160 km yhdellä latauksella
 • Voimakkaasti 80 Nm vääntävä energiatehokas keskimoottori pehmeällä polkutuntumalla

FitNord sähköpyörien varaosat ja huollot Tampereella ja Vantaalla sekä kattavasti ympäri Suomen virallisilta huoltokumppaneilta. Lisätietoja Takuu -välilehdellä.

Tilaa nyt Suomessa koottu huippuluokan sähköpyörä monipuoliseen ajoon Kuntokaupalta!
 

Tekniset tiedot ja takuu

Huoltoverkosto ja asennusohje

Arvostelut


Yhteenveto

4.56410256     / 5
4,6
4.6923     / 5
4,7
4.3077     / 5
4,3
4.6923     / 5
4,7

100 % (13 / 13)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 4.6666666666667     / 5
  4,7
 • 4,0
 • 5,0
 • 5,0

Eka ajo

Pyörä toimii hyvin.pieni pettymys,en päässyt eka ajoilla kahtena päivänä, kun 75 km. Akku tyhjä.tasasella maantie ajolla.käytin enimmäkseen 3 ja nelosella..,vähän mäkiä ja tuulista.no on siinä pieni vika etu jarru vinkuu.
Matti 10.5.2022 , IISALMI
 • 4     / 5
  4,0
 • 4,0
 • 4,0
 • 4,0
Pyörässä melko korkea runko varsinkin lyhytjalkaisille, vaikka pyörän kokoa suositellaankin jopa 155 cm:lle. Helppo koota, hyvät ohjeet, onnistuu jopa naiselta. Kannattaa katsoa youtube-video, niin helpottaa kokoamista. Tyylikäs. Akusta jouduin soittamaan, kun jäi epäselväksi, mistä tietää, että akku on täynnä, kun valo paloi koko ajan samalla tavalla (näytti täyttä). Akku "ei ollut vielä herännyt" sanottiin. Akun kiinnittäminen hieman hankalaa. Epäilyttää, mahtaako pysyä paikallaan ajaessa. Tässä nyt kelejä odottelen, että pääsen testaamaan. Tilasin pyörän viime kesänä, mutta toimitusvaikeuksien vuoksi pyörä tuli vasta, kun lumi oli jo tullut maahan, joten en enää lähtenyt pitempää matkaa kokeilemaan. Siispä vasta nyt pääsen kunnolla testaamaan pyörää.
Paukku 25.3.2022 , ALAVIESKA
 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Täytti odotukset

Tänään sain Ava 500:n, kävin pikku koeajolla ja kaikki toimi, avustus loppui 26km/h, oma mittari, ja hyvältä tuntui koeajo. Huomenna olen viisaampi, ajattelin istua pyörän selässä pitempään. Hinta rahteineen oli aika sopiva tarjouksesta ja ainoa jota hämmästelen toimituksessa oli Matkahuollon hitaus. Pyörä lähti ma hämeenlinnasta, oli yötä vantaalla, saapui Ouluun ja yöpyi täälläkin. keskiviikkona tuli viesti milloin haluan toimitukseni kotiin ja ensimmäinen mahdollisuus oli vasta torstaina 17-19. No 3vrk meni Matkahuollolla tuoda iso paketti kotiovelle lienee kohtuuaika. Pyörä täytti koeajo odotukseni, jatkossa näen miten kauas akulla pääsee. Ilman avustusta pyörä ei poikennut tavallisesta vaihdepyörästä, ihan yhtä kevyt oli polkea ja rullasi mäet alas. Tyytyväinen toistaiseksi, hyvä ostos.
Juha 17.3.2022 , Oulu
Näytä lisää...
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: