FitNord Ava 700 Sähköpyörä, valkoinen (720 Wh tehoakku) yhden vuoden lisätakuulla

FitNord Ava 700 Sähköpyörä, valkoinen (720 Wh tehoakku) yhden vuoden lisätakuulla

2799,00 € 3499,00 €

Svea -erämaksu alk.  109,31 €/kk

ALE 20 % 24.6.2024 asti

Yhteensopivat lisätarvikkeet

1 vuoden lisätakuu kotikäytössä
Jalkapumppu BETO, CMP-172SG9, isolla mittarilla

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Suomessa koottu premium-tason FitNord Ava 700 on täydellinen valinta sinulle, joka vaadit sähköpyörältäsi erittäin tehokasta akkua, voimakasta moottoria ja joustokeulan tuomaa ajomukavuutta monenlaisissa ajotilanteissa.

Suomessa suunniteltu ja koottu FitNord Ava 700 -sähköpyörä on erinomainen valinta pohjolan haastaviinkin olosuhteisiin. Matalarunkoinen ja moderni muotoilu sopii kaikille ja tekee pyörän käsittelystä helppoa. Yhdellä akun latauksella ajat jopa 160 kilometriä, joten tällä pyörällä nautit moderneista ominaisuuksista ja pitkästä kantamasta ympäri vuoden!


Tutustu pyörään ja siirry helpon ja huolettoman sähköpyöräilyn maailmaan!

1. Tehokas 720 Wh akku – sopii myös talviolosuhteisiin

Laadukkailla LG-kennoilla varustetusta 720 Wh akusta riittää virtaa avustustasosta, maastosta ja käyttäjän koosta riippuen jopa 160 km matkalle! Suurikapasiteettista akkua ei tarvitse ladata joka päivä, ja se sietää Suomen talviolosuhteitakin pienempiä akkuja paremmin. Akku on integroitu vähäeleisesti pyörän runkoon, ja se on helppo irrottaa lataamista varten. Akku lukitaan paikalleen ja sen irrottamiseen tarvitaan avain. Lisätietoa akun toimintamatkasta löydät tuotesivun teknisistä tiedoista.

2. Joustokeula takaa ajomukavuuden – matala runko sopii kaikille

Ava 700 on varustettu Suntourin lukittavalla joustokeulalla. Lukitusta säätämällä voit itse päättää, haluatko jämäkämmän vai pehmeämmän ajotuntuman. Matala runko tekee pyörän selkään nousemisesta ja poistumisesta helppoa ja turvallista. Muotoilun ansiosta Ava 700 sopii kaikille polkijoille. Myös muut ominaisuudet ovat laadukkaita: pyörästä löytyy Shimano Deore 1x10 -vaihteisto, Maxxis Overdrive Excel –renkaat ja hydrauliset Shimano-levyjarrut. Lisäksi Ava 700 on varustettu roiskeilta suojaavilla lokasuojilla, kätevällä tavaratelineellä ja kirkkailla Spanningan ajovaloilla. Etuvalossa on hämärätunnistin ja takavalon saa päälle näytöstä.

3. Väkevä moottori tuo kevyen polkutuntuman – valitse avustustaso tilanteen mukaan

80 Nm TechDrive-keskimoottori tekee polkemisesta kevyttä ja saumatonta – oli edessä sitten ylämäki tai vastatuuli. Väkevässä moottorissa on tehokkaan väännön lisäksi momenttitunnistin, joka tunnistaa polkemisvoiman ja optimoi moottorin tehoa sen mukaan. Moottorissa on viisi eri avustustasoa, joista voit itse valita sopivan helppokäyttöisen ohjausyksikön painikkeilla. Ohjausyksikön selkeä värinäyttö kertoo muun muassa vauhdin, ajetun matkan sekä akun tason. Ohjausyksiköstä voi myös ladata puhelin USB-lisäkaapelilla, joka toimitetaan pyörän mukana. FitNordin Techdrive-moottorit on valmistettu yhdessä alan johtavien valmistajien kanssa (Ananda, MXU ja Vinka), jotta voimme luoda sähköpyörillemme hintaluokassaan tehokkaimpia voimanlähteitä. 

4. Suunniteltu ja koottu Suomessa – tehty pohjolan olosuhteisiin

FitNord-sähköpyörien suunnittelu toteutetaan meillä Suomessa osaavan henkilökuntamme toimesta. Huolelliseen suunnitteluprosessiin kuuluu monia vaiheita, kuten rungon valinta, runkogeometrian säätäminen käyttäjien ja käyttötarkoituksen mukaan, sopivien komponenttien valinta sekä testaus käyttäjät ja ilmasto huomioiden, pyörän visuaalinen suunnittelu sekä tietysti EU-määräysten noudattaminen CE-merkinnän saamiseksi. Laadun ja luotettavuuden takaamiseksi FitNord Ava 700 -pyörät on myös koottu Suomessa. Sähköpyörä on koottu laadukkaista komponenteista, joten asianmukaisella huolenpidolla ja säännöllisillä perushuolloilla Ava 700 on pitkäikäinen kumppani niin kesä- kuin talviajoon.

Kenelle ja miksi?

Ava 700 -sähköpyörällä voit unohtaa ylämäkien tuskan ja akkuominaisuuksien ansiosta nauttia varmasta ajamisesta! Voimakas moottori turvaa polkemisen keveyden ja potkua riittää myös haastavampien maastojen selättämiseen. Lukittava joustokeula lisää ajomukavuutta. Monikäyttöinen Ava 700 on erinomainen valinta huolettomaan työmatka- ja kaupunkipyöräilyyn, pidemmille retkille ja seikkailuihin maastossa. Sähköpyörä on valmistettu vaativiin pohjolan olosuhteisiin eikä laadukasta akkua tarvitse ladata joka päivä, vaan se sietää talviolosuhteita pienempiä akkuja paremmin. Voit jopa ladata puhelimesi akun pyörän selässä! Monipuolinen Ava 700 -sähköpyörällä ajaminen on huoletonta ja miellyttävää erilaisissa maastoissa ja keleillä.

FitNord Ava 700 -pyörän löydät myös mustana ja punaisena.

Siirry vaivattoman pyöräilyn maailmaan – valitse sopiva runkokoko ja tilaa heti oma FitNord -sähköpyöräsi Kuntokaupalta! -> Tarkista toimitusvaihtoehdot ja siirry tilaamaan runko 46 cm tästä!

Yleistiedot

Tuotenimi: FitNord Ava 700 Sähköpyörä, valkoinen (720 Wh tehoakku) yhden vuoden lisätakuulla

Malli: Ava 700

Väri: Valkoinen

Käyttötarkoitus: Kaupunkiajo, Työmatka-ajo, Retkiajo

Rungon materiaali: Alumiini

Tuotteen paino: 25.5 kg

Käyttäjän paino enintään: 120 kg

Akku ja moottori

Akun kapasiteetti: 720 Wh

Akun kennojen valmistaja: LG

Akun sijainti: Runkoakku

Akun jännite: 36 V

Akun varauskyky: 20 Ah

Moottorityyppi: Keskimoottori

Tunnistintyyppi: Momenttisensori

Teho: 250 W

Maksimivääntö: 80 Nm

Maksiminopeus: 25 km/h

Vaihteet ja voimansiirto

Vaihteiden määrä: 10

Vaihteiston tyyppi: Shimano Deore 10

Ketjumalli: KMC

Näyttö

Avustustasot: 5

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka

Jarrutyyppi: Hydraulinen levyjarru

Renkaan malli: Maxxis Rambler

Renkaan leveys: 40 mm

Pistosuojaus: Ei

Takajousitus: Ei

Etuhaarukan tyyppi: Lukittava joustokeula

Etuhaarukan malli: Suntour NEX E25, 63mm

Etuhaarukan lukitus: Lukitus haarukasta

Varusteet

Ajovalot: Kyllä

Satula: Selle Royal Ariel Skin Gel Athletic

Tavarateline: Kyllä

Lokasuojat: Kyllä

Ohjainkannatin: Säädettävä

Runkolukko: Asennettavissa oleva lisävaruste

Koko-opas

Runkokoko 42 cm = Ajajan pituus 150-170 cm
Runkokoko 46 cm = Ajajan pituus 155-175 cm
Runkokoko 51 cm = Ajajan pituus 168-185 cm
Huomioi, että käyttäjäkoot ovat ohjeellisia. Sopivan runkokoon valinta riippuu niin ajajan vartalon mittasuhteista, ruumiinrakenteesta kuin tavoitellusta ajoasennosta. Mikäli tarvitset apua sopivan runkokoon valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Pakkauksen koko: 159 x 25 x 90,5 cm

Akkukapasiteetti ja toimintamatka

*Huomaathan, että akun enimmäistoimintamatka toteutuu vain ideaaleissa olosuhteissa pienellä avustustasolla ja minimaalisella kuormituksella. Todellista toimintamatkaa on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttavat useat eri seikat kuten lämpötila, kuskin paino, ajotapa sekä ajo-olosuhteet. Lue lisää täältä. 

Takuu yksityiskäytössä
Rungon takuu 5 vuotta
Akun takuu 12 kk Takuu kattaa akun tehon olevan vuoden käytön jälkeen vähintään 70 %
Muut osat 24 kk (tai 10 000 kilometriä)
Muiden osien takuu kattaa sähkömoottorin, moottorinohjausyksikön, laturin, näytön, vaihdevivut ja jarrukahvat.
Takuu ei kata ulkoisien tekijöiden aiheuttamia vahinkoja eikä kulutusosia, kuten renkaat, vanteet, ketjut, jarrupalat ja laakerit.

1 vuoden maksullinen lisätakuu
Voit ostaa pyörällesi 1 vuoden lisätakuun, jolloin:
Rungon takuu: 6 vuotta tai 15 000 km
Muut osat: 3 vuotta tai 15 000 km
Lisätakuu ei koske akkua.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 2799,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: