FitNord Rumble 500 Sähköfatbike 2024, sininen (720 Wh tehoakku)

FitNord Rumble 500 Sähköfatbike 2024, sininen (720 Wh tehoakku)

1799,00 € 2999,00 €

Svea -erämaksu alk.  69,40 €/kk

ALE 40 % 22.7.2024 asti

Yhteensopivat lisätarvikkeet

Sähköpyörän ensihuolto Vantaan tai Tampereen toimipisteessä
Abus Bordo 6000K/90 X-PLUS Linkkulukko

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Monipuolinen FitNord Rumble 500 on suosituin sähköfatbikemme, jonka tehokas akku ja vahva keskimoottori sopivat ympärivuotiseen käyttöön – vuoden 2024 uudistettu malli!

Suomessa suunniteltu ja kasattu FitNord Rumble 500 -sähköfatbike tarjoaa turvallisen ajonautinnon kaikissa maastoissa ympäri vuoden. Pyörän erinomaisesti pitävät ja rullaavat 4” renkaat, moderni runko, tehokas akku ja vahva keskimoottori tekevät ajamisesta vaivatonta metsäpoluilla, hiekkateillä ja kaupunkibaanoilla. Uudistetussa vuoden 2024 mallissa on entistä tarkempi LCD-näyttö USB-C-liittimellä, joten voit ladata puhelimen tai ajovalon suoraan näytöstä.

Tutustu FitNord Rumble 500 -pyörään ja aloita seikkailu sähköfatbiken selässä!

1. Tehokas akku (720 Wh) – yhdellä latauksella jopa 160 kilometriä

Osittain runkoon integroidussa 720 Wh akussa on laadukkaat Samsungin kennot ja moderni 21700-kennokoko, joka mahdollistaa suuren, mutta ennen kaikkea tiheän kapasiteetin pienessä paketissa. Kantama on avustustasosta, maastosta ja käyttäjän koosta riippuen jopa 160 kilometriä yhdellä latauksella. Akun suuren kapasiteetin ansiosta pyörä on huoleton menopeli pitkillä lenkeillä ja soveltuu erinomaisesti myös talvipyöräilyyn. Akku on helppo irrottaa avaimella ja tuoda tarvittaessa sisälle lataukseen.

2. Vahva keskimoottori (80 Nm) ja viisi avustustasoa – kevyttä polkemista

Vahva 80 Nm TechDrive-keskimoottori tekee polkemisesta kevyttä missä tahansa maastossa, vastatuulesta tai kelistä huolimatta. Moottorin momenttitunnistin tunnistaa polkemisvoiman ja optimoi moottorin tehoa tilanteen mukaan – pyörä on elementissään teknisessä maastossa, jossa tarvitaan hyvää hallintaa. Tunnistin tekee avustuksesta sulavaa eikä liikkeellelähtö tunnu hyökkäävältä. Sopivan avustustason voit valita viidestä eri vaihtoehdosta helppokäyttöisen ohjausyksikön painikkeilla.

3. Tarkka näyttö USB-C -latausominaisuudella – helppoutta ajamiseen

Vuoden 2024 uudistetun mallin entistä tarkemmassa näytössä on USB-C -latausominaisuus, jonka avulla voit ladata puhelimen tai lisävaloa suoraan näytöstä. Selkeästä näytöstä voit näppärästi tarkistaa vauhdin, ajetun matkan ja akun tason. Korkea resoluutio takaa, että tiedot ovat helposti luettavissa myös kovassa vauhdissa ja mutkittelevilla poluilla.

4. Helppo vaihteisto, tehokkaat levyjarrut ja leveät renkaat –  varmaa pitoa ilman turhaa säätöä

Varmassa Shimano Acera 1x8 -vaihteistossa on äärimmäisen kestävä Shimanon Mega Range -pakka (11-34H), joka tarvitsee huomattavasti vähemmän huoltoa ja säätämistä kuin suuremmat vaihteistot. Sähkömoottorin kanssa 8 vaihdetta riittää enemmän kuin hyvin. Shimanon hydrauliset levyjarrut ovat kevyemmät kuin vaijerivetoiset levyjarrut, mutta pysäyttävät pyörän turvallisesti joka kelillä. Ajomukavuutta lisäävät CST:n leveät 4 tuuman BFT (Big Fat Tire) -renkaat, jotka tarjoavat varmaa pitoa hiekalla, lumessa, loskassa ja juurakossa, mutta rullaavat sujuvasti myös asfaltilla. Pääset hyödyntämään isojen renkaiden jousitusta, kun lasket hieman ilmanpaineita.

5. Suunniteltu ja kasattu Suomessa – tehty Pohjolan olosuhteisiin

FitNord Rumble 500 -sähköfatbiket on suunniteltu ja kasattu Suomessa paikallisiin olosuhteisiin. Suomalaisten asiantuntijoiden monivaiheiseen tuotekehitysprosessiin kuuluu rungon valinta, runkogeometrian säätäminen käyttäjien ja käyttötarkoituksen mukaan, sopivien komponenttien valinta ja testaus käyttäjät ja ilmasto huomioiden, pyörän visuaalinen suunnittelu sekä tietysti EU-määräysten noudattaminen CE-merkinnän saamiseksi.

Kenelle ja miksi?

FitNord Rumble 500 -sähköfatbike on monipuolinen menopeli kaikkiin maastoihin ja olosuhteisiin ympäri vuoden. Tehokas keskimoottori ja viisi avustustasoa pitävät polkemisen kevyenä ja vuoden 2024 uudistetun mallin entistä tarkemmalta näytöltä on helppo tarkistaa vauhti, matka ja akun taso. Akun suuri kapasiteetti, pitävät renkaat, varma vaihteisto ja tehokkaat hydrauliset levyjarrut takaavat ajonautinnon ja turvallisuuden maastosta ja kelistä riippumatta.

Sinisen lisäksi värivaihtoehtona musta. Jos kaipaat vielä tehokkaampaa akkua ja moottoria, tutustu myös FitNord Rumble 1000 -sähköfatbikeen. Olemme myyneet jo 30 000 FitNord-sähköpyörää tyytyväisille asiakkaille – nyt on sinun vuorosi hypätä satulaan!

Seikkaile ilman rajoja Rumble 500 -sähköpyörällä – jokamiehenoikeudetkin loppuvat ennen ominaisuuksia! => Valitse sopiva runkokoko ja tilaa omasi!

Yleistiedot

Tuotenimi: FitNord Rumble 500 Sähköfatbike 2024, sininen (720 Wh tehoakku)

Malli: Rumble 500

Väri: Sininen

Käyttötarkoitus: Työmatka-ajo, Maantieajo, Maastoajo, Retkiajo

Rungon materiaali: Alumiini

Tuotteen paino: 25 kg

Käyttäjän paino enintään: 120 kg

Akku ja moottori

Akun kapasiteetti: 720 Wh

Akun kennojen valmistaja: LG

Akun sijainti: Osittain integroitu

Akun jännite: 36 V

Akun varauskyky: 20 Ah

Moottorityyppi: Keskimoottori

Tunnistintyyppi: Momenttisensori

Teho: 250 W

Maksimivääntö: 80 Nm

Maksiminopeus: 25 km/h

Vaihteet ja voimansiirto

Vaihteiden määrä: 8

Vaihteiston tyyppi: Shimano Acera 8

Narrow wide eturatas: Ei

Ketjumalli: KMC E8

Näyttö

Avustustasot: 5

Talutusavustus: Kyllä

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka

Jarrut: Shimano MT 200

Jarrutyyppi: Hydraulinen levyjarru

Jarrulevyn koko: 180 mm

Renkaan malli: CST BFT (Big Fat Tire) C1752

Renkaan koko, ETRTO: 100-559

Renkaan leveys: 4"

Pistosuojaus: Kyllä

Takajousitus: Ei

Etuhaarukan tyyppi: Jäykkä keula

Etuhaarukan malli: Kiinteä, alumiini

Etuhaarukan lukitus: Ei lukitusta

Akselityyppi, etu: Pikalinkku

Akselityyppi, taka: Pikalinkku

Varusteet

Ajovalot: Kyllä

Satula: Selle Royal Shadow Plus

Tavarateline: Lisävarusteena

Lokasuojat: Asennettavissa oleva lisävaruste

Ohjainkannatin: Kiinteä

Laturi, ampeerit: 2 A

Runkolukko: Asennettavissa oleva lisävaruste

Koko-opas

Runkokoko 43 cm = Ajajan pituus 150-170 cm

Runkokoko 48 cm = Ajajan pituus 160-180 cm

Runkokoko 53 cm = Ajajan pituus 175-195 cm

Huomioi, että käyttäjäkoot ovat ohjeellisia. Sopivan runkokoon valinta riippuu niin ajajan vartalon mittasuhteista, ruumiinrakenteesta kuin tavoitellusta ajoasennosta. Mikäli tarvitset apua sopivan runkokoon valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! 

Pakkauksen koko: 164 x 32 x 84,5 cm

Akkukapasiteetti ja toimintamatka

*Huomaathan, että akun enimmäistoimintamatka toteutuu vain ideaaleissa olosuhteissa pienellä avustustasolla ja minimaalisella kuormituksella. Todellista toimintamatkaa on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttavat useat eri seikat kuten lämpötila, kuskin paino, ajotapa sekä ajo-olosuhteet. Lue lisää täältä. 

Takuu yksityiskäytössä
Rungon takuu 5 vuotta
Akun takuu 12 kk Takuu kattaa akun tehon olevan vuoden käytön jälkeen vähintään 70 %
Muut osat 24 kk (tai 10 000 kilometriä)
Muiden osien takuu kattaa sähkömoottorin, moottorinohjausyksikön, laturin, näytön, vaihdevivut ja jarrukahvat.
Takuu ei kata ulkoisien tekijöiden aiheuttamia vahinkoja eikä kulutusosia, kuten renkaat, vanteet, ketjut, jarrupalat ja laakerit.

1 vuoden maksullinen lisätakuu
Voit ostaa pyörällesi 1 vuoden lisätakuun, jolloin:
Rungon takuu: 6 vuotta tai 15 000 km
Muut osat: 3 vuotta tai 15 000 km
Lisätakuu ei koske akkua.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Sähköpyörät toimitetaan 90% koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Kokoamisohjeet toimitetaan pyörän mukana ja kokoaminen onnistuu mukana toimitettavilla työkaluilla.

Huom! Sähköpyörän kokoaminen tulee aina tehdä mukana toimitettavaa ohjekirjaa noudattaen. Videota voit käyttää kokoamisen tukena, mutta tarkista ajantasaiset ohjeet ohjekirjasta.

Tee sähköpyörälle vielä tarkistus ennen ensilenkkiä (katso ohjeet tästä linkistä).

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 1699,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: