FitNord Aqua 300 SUP-lautasetti, mintunvihreä **TOIMITUS 31.5. SAAPUVASTA ERÄSTÄ**

349,00 € 499,00 €

Tai erämaksulla alk. 12,96 €/kk

ALE 30 % Voimassa ma 23.5. saakka
HUOM! Toimitus 31.5.2022 saapuvasta erästä

Erinomainen SUP-lauta aloittelijalle sekä kokeneellekin suppailijalle!

Vuoden 2022 mallia on levennetty 80 cm asti, ja lauta on aiempien vuosien malleja vakaampi. Uusina väreinä nyt mintunvihreä sekä musta/sininen!

FitNord Aqua 300 on tukeva ja helposti käsiteltävä SUP-lauta suurella 120 kg kantavuudella. Lautasettiin sisältyy kaikki välineet ja tarvikkeet, joita tämän rentouttavan, hauskan ja kuntoa kohottavan harrastuksen aloittamiseen tarvitaan: SUP-lauta, mela, evät, pumppu, karkuremmi ja kantoreppu. Kantoreppuun mahtuvat kaikki tavarat, joten tämän laudan voit kuljettaa minne vain. SUP-lauta on käyttövalmis 5-10 minuutissa.

Aqua 300-malli on hintaluokassaan erittäin tukeva 80 cm leveä (vuoden 2022 malli) ja 300 cm pitkä läpitikkaustekniikalla (drop stitch) valmistettu All Round-tyyppinen lauta. Laudan paksuus on 15 cm, jonka ansiosta varpaat pysyvät kuivana, eikä lauta taivu keskeltä. Kärjestä pyöristetyn laudan käsittely on helppoa, ja se sopiikin erinomaisesti myös aloittelijoille.

Kestävä Dropstitch-materiaali ja käyttäjää varten suunnitellut yksityiskohdat

FitNord Aqua 300 SUP-laudan tarkkaan mietityt yksityiskohdat tekevät suppailusta helppoa ja mukavaa. Venttiili on helppokäyttöinen push-tyyppinen, ja tehokkaalla kaksisuuntaisella pumppaat täytät ja tyhjennät laudan nopeasti. Eväät, juomapullot ja varavaatteet ovat kiinnitettävissä laudan etuosaan bungee-narun avulla (kannattaa hankkia mukaan myös kuivasäkki). Kantokahva tekee täytetyn laudan siirtämisestä helppoa ja D-renkaat mahdollistavat myös SUP-tuolin kiinnittämisen. Lauta varusteineen on hyvin kevyt, joten pienikokoisemmankin käyttäjän on sitä helppo kantaa. Vuoden 2022 mallissa on myös laudan kärjessä D-rengas hinaamista varten.

Kahteen suuntaan toimiva Double Action -pumppu ja erinomainen SUP-mela

Laudan täyttäminen käyttökuntoon tapahtuu mukana tulevalla Double Action -pumpulla. Koko vartaloa hyödyntämällä sup-laudan pumppaaminen sopivaan ilmanpaineeseen onnistuu 5-10 minuutissa. Sopiva paine keveille käyttäjille on noin 10-12 PSI ja painavimmille maksimissaan 15 PSI. Pumppua voi käyttää myös laudan tyhjentämiseen. Huom! Painemittari näyttää aluksi melko pitkään nollaa, vaikka lauta olisi täynnä ja tuntuisi kovalta. Paine laudan sisällä alkaa nousta vasta sitten, kun pumpatessa tuntuu selkeä vastus.

Lautasetin mukana toimitettava kolmeosainen mela on erittäin heppokäyttöinen ja varmatoiminen. Melan pituuden säätömekanismi on luistamaton, joten melaa ei tarvitse koskaan kiristää. Melan sisuksissa on solumuovia, joka estää melan uppoamisen, mikäli se tippuu veteen. HUOM! Mela ei kuitenkaan ole kelluva, mikäli sen jättää pitkäksi aikaa veteen.

 Katso FitNord Aqua 300 SUP-lautasetti esittelyvideo:

Valitse Fitnord Aqua 300, jos etsit SUP-lautasettiä seuraavilla ominaisuuksilla:

1.    Helposti käsiteltävä ja tukeva SUP-lauta niin aloittelijalle kuin kokeneelle suppailijalle
2.    Korkea 120 kg kantavuus
3.    Jämäkkä rakenne täytettynä (ei taivu käyttäjän alla)
4.    Mukana tehokas pumppu ja erinomainen SUP-mela
5.    Hintaluokassaan ylivertaiset ominaisuudet

FitNord Aqua 300 lautasetti sisältää:
  • Ilmatäytteinen FitNord Aqua 300 SUP-lauta
  • Tehokas kaksisuuntainen pumppu painemittarilla (laudan täyttö n. 5-10 min)
  • Kolmiosainen alumiinimela helpolla ja varmatoimisella pituuden säädöllä
  • Lautaan kiinnitettävä evä
  • Kantoreppu
  • Karkuremmi
  • Korjaussarja (sis. paikka ja venttiilin kiristystyökalu)

Tilaa tästä heti käyttövalmis SUP-lautasetti koko perheen käyttöön!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: