SUP-laudan Purje, koko S, FitNord

SUP-laudan Purje, koko S, FitNord

449,00 €

Svea -erämaksu alk.  16,57 €/kk

Varastossa, lähetetään 2-5 työpäivässä

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Ilmatäytteinen purje SUP-lautaan!

Nyt voit yhdistää kaksi intohimoa: Suppailun ja purjelautailun! Tällä ilmatäytteisellä ja kevyellä FitNord Aqua Breeze purjelaudalla suppailet ja purjelautailet samaan aikaan. Purjeen kevyen ja turvallisen rakenteensa vuoksi purjelautailun taidon voivat oppivat niin lapset kuin aikuiset.

Jos omistat jo SUP-laudan ja haluat joskus kokeilla myös purjelautailua, on Aqua Breeze siihen loistava vaihtoehto. Purjeen voi kiinnittää mihin tahansa alle 90 cm leveään SUP-lautaan, eikä laudassa tarvitse olla erillistä purjekiinnitystä - purjeen saa myös oikeaan purjelautaan kiinni. Aqua Breeze pumpataan normaalilla SUP-pumpulla. Purjeen mukana tulee venttiiliadapteri, joka soveltuu kaikkiin yleisimpiin pumppuihin - huomioithan, että pumpuissa on eri kokoisia tiivisteitä.

Kevyt ja turvallinen

Aqua Breeze purjeen avulla voit aloittaa purjelautailun, vaikka lähirannasta tai mökkilaiturilta. Purje on erittäin kevyt ja turvallinen, helppo kuljettaa ja hallita vesillä ja siksi se sopii myös lasten käyttöön. Purje pakkautuu erittäin pieneen tilaan ja mahtuu vaikka SUP-laudan kanssa samaan kuljetuspussiin. Retkillä ja vaelluksilla tuulisimpien järvien ylitys on se helpottavin osuus, kun purje voidaan pumpata täyteen mittaansa ja pakata taas rullalle tyynempiä vesiä varten.Koko-opas:
  • S – purje lapsille 115–140 cm
  • M – purje nuorille ja aikuisille 140–180 cm
  • L – purje aikuisille yli 175 cm
Mikäli laudastasi löytyy keskievä, antaa paremman pidon sivuttaissuunnassa, mutta myös tavanomaisella takaevällä pääsee vauhtiin. Suosittelemme ottamaan varulta melan mukaan laudalle, mikäli sääolosuhteet taidot loppuvat keskellä järveä! Purjeen voi tarvittaessa kaataa laudalle kyytiin, jolloin suppilaudalla voi meloa normaalisti. Samaa kiinnitystekniikkaa käyttää mm. Duotonen iRig, joka on markkinoiden pioneeri ilmatäytteisissä purjeissa. Mela ja kelluntaliivit kannattaa ottaa laudalle mukaan, jotta pääsee takaisin rantaan, mikäli ilmenee ongelmia vesillä.

Nopea käyttöönotto

Purjeen pumppaamiseen menee vain muutama minuutti, joten purje on todella nopeasti käyttövalmiina purjelautailuun. Aqua Breeze ilmatäytteinen purje painaa vain 1,2–2,2 kg riippuen koosta. Tästä syystä purje on noin 70% kevyempi kuin normaali purjalaudan purje. Koska purje on pumpattava, se kelluu tietysti aina vedessä. Purjeen nosto vedestä on todella paljon helpompaa kuin normaali purjeen nostaminen.

Harjoittelu kannattaa aloittaa kevyissä tuulissa ja edetä tuulisimmille vesille vähitellen taitotasojen kehittyessä. Pumppu ja SUP-lauta myydään erikseen.

Osta nyt Kuntokaupalta FitNord Aqua Breeze Ilmatäytteinen Purje ja nauti vesiurheilun uudesta ulottuvuudesta!
Tekniset tiedot:
  • Pakkauskoko: 40 x 30 x 15 cm
  • Koko: S 2m2, M 3m2, L 4m2
  • Paino: 1,2 kg
  • Maksimipaine: 6 PSI
  • Takuu: 1 vuosi
 Pakkaus sisältää:
- Ilmatäytteinen purje
- Kiinnitysadapteri ja remmi + ruuvit kiinnitystä varten
- Venttiiliadapteri SUP laudan pumppua varten
- Kantoreppu

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 449,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: