Ylätalja painopakalla, FitNord Classic

Ylätalja painopakalla, FitNord Classic

1799,00 €

Svea -erämaksu alk.  69,40 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
FitNord Classic-sarjan ylätalja on jämerä ammattikäytön ylätaljalaite. Erinomaisella hinta-laatusuhteellaan, tyylikkyydellään ja puhtailla suorituslinjoillaan laite sopii erityisen hyvin yhteisökäyttöön, kuten esimerkiksi hotellien ja työpaikkojen kuntosaleille sekä pienemmille kaupallisille saleille.

Laitteesta löytyy 100 kilon painopakka, mutta mikäli salinne kaipaa suurempaa pakkaa, niin sellainenkin saadaan järjestettyä. Olethan tässä tapauksessa yhteydessä myyntiimme. Huomioithan, että laitteessa oleva väkipyörä keventää todellisen vastuksen puoleen.

Kuntosalin viihtyvyys on asiakkaille tärkeää. Classic-sarja on FitNordin laitteiden tapaan tyylikästä mattamustaa viimeistelyä, jonka ansiosta sarja sopii kaikenlaisiin sisustustyyleihin ja jättää suunnittelijalle vapaat kädet muiden värien käyttöön. 

Tuotekehityksessä on pidetty silmällä puhtaita suorituslinjoja sekä katseen- ja käytönkestävää kokonaisuutta. Vastusta voi helposti säätää nousematta laitteesta, joka on hyödyksi niin treenin sujuvuuden kuin turvallisuudenkin kannalta.

Tilaa nyt tyylikkäät painopakkalaitteet kuntosalillesi tai ole yhteydessä suunnitelman tekemiseksi!

Tekniset tiedot

  • Painopakka 100 kg (mikäli tarvitsette isompaa painopakkaa olkaa yhteydessä myyntiimme)
  • Maksimikäyttäjäpaino: 150 kg
  • Laitteen koko: 1466 mm (pituus) x 1490 mm (leveys) x 2341 mm (korkeus)
  • Laitteen paino: 260 kg

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta:
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: