FitNord Flow+ Sähköpyörä (vaihteeton)

FitNord Flow+ Sähköpyörä (vaihteeton)

1799,00 €

Svea -erämaksu alk.  50,95 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:

FitNord Flow+ Sähköpyörä on Suomessa pohjoismaiseen kaupunkiliikenteeseen suunniteltu tyylikäs vaihteeton sähkösinkula erinomaisella akkukestolla ja ajotuntumalla. Yksinkertaisuus, helppohuoltoisuus ja kevyt paino tekevät Flow+ -sähköpyörästä täydellisen valinnan varmatoimista, kestävää ja vauhdikasta kulkuvälinettä kaipaavalle kaupunkiliikkujalle. Flow+ tekee vaikutuksen niin työmatkapyöräilyssä kuin pidemmillä pyörälenkeillä. Matalan rungon ansiosta kyytiin ja siitä pois nouseminen on helppoa.

Flow+ -sähkösinkulalla ajaminen on sähköpyöräilyä yksinkertaisemmillaan, polje ja nauti vaihtuvista maisemista!

 • Vaihteeton sähkösinkula kaupunkipyöräilyyn
 • 380 Wh akku
 • Toimintamatka optimioloissa jopa 100 km
 • Runkoon upotettu akku
 • Takamoottori momenttitunnistuksella
 • 5 avustustasoa
 • Hydrauliset levyjarrut
 • Varusteltavissa omien tarpeiden mukaan

Miksi vaihteeton sähkösinkula?

Sinkula on suomennos termistä single speed, eli yksivaihteinen polkupyörä. Myös vaihteettomiksi kutsuttavat yksivaihteiset polkupyörät viehättävät yksinkertaisen tekniikan, keveyden, huoltovapauden, äänettömyyden sekä jo pelkän ajamisen hauskuuden ja vaivattomuuden vuoksi. Sinkulalla poljettaessa ei tarvitse keskittyä vaihteiden vaihtamiseen tai murehtia ketjun hyppimisestä väärille rattaille, vaan poljinvoima välittyy suoraan takarenkaalle ilman välikappaleita.

Koska sinkulafillarilla poljettaessa ei voida vaihtaa pienempää vaihdetta, saattaa jyrkempien ylämäkien nouseminen tuottaa tuskaa. FitNord Flow+ -sähkösinkula ratkaisee tämän ongelman, sillä polkemista avustavan sähkömoottorin avulla mäkien nouseminen ja vastatuuleen ajaminen onnistuu kevyesti ja hikoilematta.

FitNord Flow+ on kevyt ja vauhdikas

FitNord Flow+-sähköpyörä painaa noin 5-10 kiloa vähemmän kuin tavanomaiset sähköpyörät. Yleinen harhaluulo yksivaihteisten hitaudesta ei pidä paikkaansa ? FitNord Flow+ kulkee kevyen painon, sopivan välityksen, keveiden Maxxis M2013 -renkaiden ja vääntävän sähkömoottorin ansiosta vauhdikkaasti.

Noin 15 kiloa painavalla FitNord Flow+ -sähköpyörällä on kohtuullisen kevyt pyöräillä myös ilman avustusta, joten polkeminen ei muutu mahdottomaksi, mikäli akku sattuu loppumaan kesken matkan. Kevyt sähköpyörä on myös helppo nostaa yöksi pyörävarastoon tai sisälle kerrostaloasuntoon.

Akun kantama optimioloissa jopa 100 kilometriä

Sähköpyörä saa virtansa runkoon integroidusta Samsungin ja LG:n -kennoilla varustetusta 380 Wh akusta, josta riittää virtaa avustustasosta, maastosta ja käyttäjän koosta riippuen jopa 100 kilometrin matkalle. Huomaamaton akku saa FitNord Flow+ -sähkönpyörän näyttämään enemmän perinteiseltä kaupunkipyörältä kuin sähköpyörältä. Akku on tarvittaessa irrotettavissa esimerkiksi pidempikestoista säilytystä varten.

FitNord Flow+ -sähköpyörän 250 W TechDrive-takamoottori on varustettu momenttitunnistimella, joka mittaa polkijan käyttämää poljinvoimaa ja säätää moottorin tehoa sen mukaan. Eli mitä raskaampaa polkeminen on esimerkiksi ylämäessä, sitä enemmän moottori avustaa. Tuloksena on kalleimmista sähköpyöristä tuttu miellyttävän luonnollinen ja sujuva polkutuntuma.

Sähkömoottorissa on 5 avustustasoa, joista voidaan valita sopiva erilaisiin tilanteisiin tai polkijan kunnon mukaan. Avustustason valinta tapahtuu selkeältä TechDrive-näytöltä, joka kertoo myös vauhdin, ajetun matkan ja akun tason.

Vähemmän kuluvia ja huollettavia osia

Yksivaihteinen FitNord Flow+ -sähköpyörä on erittäin toimintavarma ja helppohuoltoinen. Yksivaihteinen voimansiirto säästää vaihteiston säätämiseltä ja hintavilta vaihteistohuolloilta. Ketjujen ja rattaiden puhtaanapito sekä rasvaus riittävät yleisimmiksi huoltotoimenpiteiksi voimansiirrolle.

FitNord Flow+ on varustettu hydraulisilla Shimano MT200 -levyjarruilla, jotka ovat erittäin toimintavarmat ja turvalliset kelillä kuin kelillä. Hydrauliset levyjarrut tarjoavat tehokkaan jarrutusvoiman.

FitNord Flow+ -sähköpyörä on suunniteltu mukavaan ja huolettomaan kaupunkiajoon varmatoimisilla komponenteilla ja yksinkertaisella tekniikalla. FitNord Flow + -sähköpyörässä et maksa turhasta, vaan voit varustella sen tarpeidesi mukaan. Mukana toimitettaviin lisävarusteisiin kuuluvat lakisääteiset etu- ja takavalot sekä jalkatuki. Rungossa on kiinnityspisteet tavaratelineelle sekä runkolukolle. Sähköpyörään sopivat lokasuojat sekä muut lisävarusteet löydät edullisesti valikoimistamme.

Katso tästä FitNord Flow+ Singlespeed sähköpyörän esittelyvideo:

Valitse FitNord Flow+ Sähköpyörä, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

 • Yksinkertainen, varmatoiminen ja laadukas sähköpyörä kaupunkiajoon ja pyörälenkeille
 • Noin 5-10 kiloa yleisimpiä sähköpyörämalleja kevyempi
 • Vähemmän kuluvia ja huolettavia osia
 • Upea ulkonäkö, matala runko ja huomaamaton akku
 • Erinomainen hinta-laatusuhde

Voit tilata varustepaketin joka sisältää lokasuojat ja tavaratelineen tästä

FitNord sähköpyörien varaosat ja huollot Tampereella ja Vantaalla sekä kattavasti ympäri Suomen virallisilta huoltokumppaneilta. Lisätietoja Takuu -välilehdellä.

Tilaa upea ja yksinkertaisen varmatoiminen sähkösinkula edullisesti nyt Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Yleistiedot

Tuotenimi: FitNord Flow+ Sähköpyörä (vaihteeton)

Malli: Flow+ + VUODEN LISÄTAKUU

Väri: Valkoinen

Rungon materiaali: Alumiini

Käyttäjän paino enintään: 120 kg

Akku ja moottori

Akun kapasiteetti: 380 Wh

Akun kennojen valmistaja: Samsung/LG

Akun sijainti: Integroitu

Moottorityyppi: Takamoottori

Tunnistintyyppi: Momenttisensori

Teho: 250 W

Maksimivääntö: 40 Nm

Maksiminopeus: 25 km/h

Vaihteet ja voimansiirto

Vaihteiden määrä: 1

Näyttö

Avustustasot: 5

Näytön tyyppi: TechDrive

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka

Jarrutyyppi: Hydraulinen levyjarru

Renkaan malli: Maxxis Overdrive Elite 35mm

Takajousitus: Ei

Etuhaarukan tyyppi: Jäykkä keula

Etuhaarukan malli: Kiinteä, alumiini

Etuhaarukan lukitus: Ei lukitusta

Varusteet

Ajovalot: Kyllä

Satula: Sisältyy

Tavarateline: Lisävarusteena

Lokasuojat: Asennettavissa oleva lisävaruste

Ohjainkannatin: Työkaluin säädettävä

Runkolukko: Asennettavissa oleva lisävaruste

Koko-opas

Runkokoko 46 cm = Ajajan pituus 155-170 cm

Runkokoko 51 cm = Ajajan pituus 168-185 cm
Huomioi, että käyttäjäkoot ovat ohjeellisia. Sopivan runkokoon valinta riippuu niin ajajan vartalon mittasuhteista, ruumiinrakenteesta kuin tavoitellusta ajoasennosta. Mikäli tarvitset apua sopivan runkokoon valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! 

Ajajan enimmäispaino: 120 kg sisältäen matkatavarat
Pakkauksen koko: 152 x 23 x 79 cm

Mallikohtaiset lisävarusteet löydät tästä

Välitys
FitNord Agile ja Flow mallien "vakiovaihteen" välitys on 16 hammasta takana ja 38 hammasta edessä, joka on optimaalinen 15-20 kilometrin ajovauhtiin. Agile+ ja Flow+ malleihin on mahdollista päivittää myös 42 tai jopa 44 hampainen eturatas, jolloin polkemisen "mukavuusalue" siirtyy lähemmäs avustuksen ylintä 25 kilometrin tuntinopeutta. Keveytensä ansiosta pyörää on tällöin myös kevyt ja mukava polkea myös yli 25 kilometrin vauhdissa avustuksen jäätyä pois. Välityspäivitys onnistuu lisämaksusta joko heti tilauksen yhteydessä tai myöhemmin esimerkiksi määräaikaishuollon kanssa tehtynä

42-hampainen

44-hampainen


Akkukapasiteetti ja toimintamatka

*Huomaathan, että akun enimmäistoimintamatka toteutuu vain ideaaleissa olosuhteissa pienellä avustustasolla ja minimaalisella kuormituksella. Todellista toimintamatkaa on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttavat useat eri seikat kuten lämpötila, kuskin paino, ajotapa sekä ajo-olosuhteet. Lue lisää täältä. 

Takuu

Takuu yksityiskäytössä
Rungon takuu 5 vuotta
Akun takuu 12 kk Takuu kattaa akun tehon olevan vuoden käytön jälkeen vähintään 70 %
Muut osat 24 kk (tai 10 000 kilometriä)
Muiden osien takuu kattaa sähkömoottorin, moottorinohjausyksikön, laturin, näytön, vaihdevivut ja jarrukahvat.
Takuu ei kata ulkoisien tekijöiden aiheuttamia vahinkoja eikä kulutusosia, kuten renkaat, vanteet, ketjut, jarrupalat ja laakerit.

1 vuoden maksullinen lisätakuu
Voit ostaa pyörällesi 1 vuoden lisätakuun, jolloin:
Rungon takuu: 6 vuotta tai 15 000 km
Muut osat: 3 vuotta tai 15 000 km
Lisätakuu ei koske akkua.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Huoltoverkosto ja asennusohjeet

FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Sähköpyörät toimitetaan 90% koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Kokoamisohjeet toimitetaan pyörän mukana ja kokoaminen onnistuu mukana toimitettavilla työkaluilla.

Huom! Sähköpyörän kokoaminen tulee aina tehdä mukana toimitettavaa ohjekirjaa noudattaen. Videota voit käyttää kokoamisen tukena, mutta tarkista ajantasaiset ohjeet ohjekirjasta.

Tee sähköpyörälle vielä tarkistus ennen ensilenkkiä (katso ohjeet tästä linkistä).

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 1499,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: