FitNord Flow+ Sähköpyörä (vaihteeton)

1399,00 € 1799,00 €

Tai erämaksulla alk. 51,96 €/kk

SÄÄSTÄ 400 € Voimassa ma 4.7. saakka

FitNord Flow+ Sähköpyörä on Suomessa pohjoismaiseen kaupunkiliikenteeseen suunniteltu tyylikäs vaihteeton sähkösinkula erinomaisella akkukestolla ja ajotuntumalla. Yksinkertaisuus, helppohuoltoisuus ja kevyt paino tekevät Flow+ -sähköpyörästä täydellisen valinnan varmatoimista, kestävää ja vauhdikasta kulkuvälinettä kaipaavalle kaupunkiliikkujalle. Flow + tekee vaikutuksen niin työmatkapyöräilyssä kuin pidemmillä pyörälenkeillä. Matalan rungon ansiosta kyytiin ja siitä pois nouseminen on helppoa.

Flow+ -sähkösinkulalla ajaminen on sähköpyöräilyä yksinkertaisemmillaan, polje ja nauti vaihtuvista maisemista!
 • Vaihteeton sähkösinkula kaupunkipyöräilyyn
 • 380 Wh akku / kantama jopa 100 km
 • Runkoon upotettu akku
 • Takamoottori momenttitunnistuksella
 • 5 avustustasoa
 • Hydrauliset levyjarrut
 • Varusteltavissa omien tarpeiden mukaan

Miksi vaihteeton sähkösinkula?

Sinkula on suomennos termistä single speed, eli yksivaihteinen polkupyörä. Myös vaihteettomiksi kutsuttavat yksivaihteiset polkupyörät viehättävät yksinkertaisen tekniikan, keveyden, huoltovapauden, äänettömyyden sekä jo pelkän ajamisen hauskuuden ja vaivattomuuden vuoksi. Sinkulalla poljettaessa ei tarvitse keskittyä vaihteiden vaihtamiseen tai murehtia ketjun hyppimisestä väärille rattaille, vaan poljinvoima välittyy suoraan takarenkaalle ilman välikappaleita.

Koska sinkulafillarilla poljettaessa ei voida vaihtaa pienempää vaihdetta, saattaa jyrkempien ylämäkien nouseminen tuottaa tuskaa. FitNord Flow+ -sähkösinkula ratkaisee tämän ongelman, sillä polkemista avustavan sähkömoottorin avulla mäkien nouseminen ja vastatuuleen ajaminen onnistuu kevyesti ja hikoilematta.

FitNord Flow+ on kevyt ja vauhdikas

FitNord Flow+-sähköpyörä painaa noin 5-10 kiloa vähemmän kuin tavanomaiset sähköpyörät. Yleinen harhaluulo yksivaihteisten hitaudesta ei pidä paikkaansa – FitNord Flow+ kulkee kevyen painon, sopivan välityksen, keveiden Maxxis M2013 -renkaiden ja vääntävän sähkömoottorin ansiosta vauhdikkaasti.

Noin 15 kiloa painavalla FitNord Flow+ -sähköpyörällä on kohtuullisen kevyt pyöräillä myös ilman avustusta, joten polkeminen ei muutu mahdottomaksi, mikäli akku sattuu loppumaan kesken matkan. Kevyt sähköpyörä on myös helppo nostaa yöksi pyörävarastoon tai sisälle kerrostaloasuntoon.

Akun kantama jopa 100 kilometriä

Sähköpyörä saa virtansa runkoon integroidusta Samsungin ja LG:n -kennoilla varustetusta 380 Wh akusta, josta riittää virtaa maastosta ja avustustasosta riippuen jopa 100 kilometrin matkalle. Huomaamaton akku saa FitNord Flow+ -sähkönpyörän näyttämään enemmän perinteiseltä kaupunkipyörältä kuin sähköpyörältä. Akku on tarvittaessa irrotettavissa esimerkiksi pidempikestoista säilytystä varten.

FitNord Flow+ -sähköpyörän 250 W TechDrive-takamoottori on varustettu momenttitunnistimella, joka mittaa polkijan käyttämää poljinvoimaa ja säätää moottorin tehoa sen mukaan. Eli mitä raskaampaa polkeminen on esimerkiksi ylämäessä, sitä enemmän moottori avustaa. Tuloksena on kalleimmista sähköpyöristä tuttu miellyttävän luonnollinen ja sujuva polkutuntuma.

Sähkömoottorissa on 5 avustustasoa, joista voidaan valita sopiva erilaisiin tilanteisiin tai polkijan kunnon mukaan. Avustustason valinta tapahtuu selkeältä TechDrive-näytöltä, joka kertoo myös vauhdin, ajetun matkan ja akun tason.

Vähemmän kuluvia ja huollettavia osia

Yksivaihteinen FitNord Flow+ -sähköpyörä on erittäin toimintavarma ja helppohuoltoinen. Yksivaihteinen voimansiirto säästää vaihteiston säätämiseltä ja hintavilta vaihteistohuolloilta. Ketjujen ja rattaiden puhtaanapito sekä rasvaus riittävät yleisimmiksi huoltotoimenpiteiksi voimansiirrolle.

FitNord Flow+ on varustettu hydraulisilla Shimano MT200 -levyjarruilla, jotka ovat erittäin toimintavarmat ja turvalliset kelillä kuin kelillä. Hydrauliset levyjarrut tarjoavat tehokkaan jarrutusvoiman.

FitNord Flow+ -sähköpyörä on suunniteltu mukavaan ja huolettomaan kaupunkiajoon varmatoimisilla komponenteilla ja yksinkertaisella tekniikalla. FitNord Flow + -sähköpyörässä et maksa turhasta, vaan voit varustella sen tarpeidesi mukaan. Mukana toimitettaviin lisävarusteisiin kuuluvat lakisääteiset etu- ja takavalot sekä jalkatuki. Rungossa on kiinnityspisteet tavaratelineelle sekä runkolukolle. Sähköpyörään sopivat lokasuojat sekä muut lisävarusteet löydät edullisesti valikoimistamme.

Katso tästä FitNord Flow+ Singlespeed sähköpyörän esittelyvideo:


Valitse FitNord Flow+ Sähköpyörä, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:
 • Yksinkertainen, varmatoiminen ja laadukas sähköpyörä kaupunkiajoon ja pyörälenkeille
 • Noin 5-10 kiloa yleisimpiä sähköpyörämalleja kevyempi
 • Vähemmän kuluvia ja huolettavia osia
 • Upea ulkonäkö, matala runko ja huomaamaton akku
 • Erinomainen hinta-laatusuhde
Voit tilata varustepaketin joka sisältää lokasuojat ja tavaratelineen tästä

FitNord sähköpyörien varaosat ja huollot Tampereella ja Vantaalla sekä kattavasti ympäri Suomen virallisilta huoltokumppaneilta. Lisätietoja Takuu -välilehdellä.

Tilaa nyt upea ja yksinkertaisen varmatoiminen sähkösinkula edullisesti Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot ja takuu

Huoltoverkosto ja asennusohje

Arvostelut


Yhteenveto

4.33333333     / 5
4,3
4.3333     / 5
4,3
4.0000     / 5
4,0
4.6667     / 5
4,7

100 % (3 / 3)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 4.3333333333333     / 5
  4,3
 • 5,0
 • 4,0
 • 4,0

Eturattaan vaihto liki väistämätön ajomukavuuden kannalta

Pyörä toimitetaan tällä hetkellä 38/16 oletusvälityksellä, joka tarkoittaa sitä että tasaisella maalla saa sotkea hiki otsalla jotta pääsee edes tyydyttävään matkanopeuteen. Jos polkee tavallista mukavuusvauhtia, pyörä ei kulje yli 15 km/h. Ongelma ratkeaa vaihtamalla eturattaaksi 44-hampainen ratas, jolloin keskinopeus nousee kuin huomaamatta. Koska fyysisesti pyörän runkoon ei mahdu 44-hampaista isompaa, seuraavaksi tarkoitus on kokeilla pienempää takaratasta vielä suuremman välityssuhteen aikaansaamiseksi. Pyöräilystä on pitkästä aikaa tullut taas hauskaa! Tekee mieli lähteä pyöräilemään ihan vaan "muuten vaan"!
lupina 27.9.2021 , Helsinki
 • 4.3333333333333     / 5
  4,3
 • 4,0
 • 4,0
 • 5,0
Anita 5.7.2021 , PYHÄJOKI
 • 4.3333333333333     / 5
  4,3
 • 4,0
 • 4,0
 • 5,0
Päivi 5.7.2021 , Riihimäki
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: