**VALMIIKSI KASATTU** FitNord Sprint 100 Juoksumatto

839,00 €

Tai erämaksulla alk. 18,53 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:

Valmiiksi kasattu ja testattu juoksumatto. 

FitNord Sprint 100 on erittäin tukeva ja pieneen tilaan mahtuva juoksumatto, jonka huippuominaisuudet ja tyylikäs ulkonäkö tekevät laitteesta kotikuntoilijan unelman!

Sprint 100 -juoksumatossa yhdistyvät kompakti koko, selkeä käyttöliittymä sekä hintaluokkaansa nähden ylivertaisen leveä ja vakaa juoksualusta. Juoksumattoa vauhdittaa 0,8 hevosvoiman (1,5 hv hetkellinen teho) DC-moottori, joka mahdollistaa useimmalle kotikuntoilijalle riittävän 12 km/h maksiminopeuden. Nopeudelle on lisäksi 6 helppoa pikanäppäintä, jotka helpottavat käyttöä entisestään. Myös kahvoissa on nopeudensäätöpainikkeet, joilla nopeutta voi hienosäätää 0,8-12 km/h nopeuden väliltä.

FitNord Sprint 100 -juoksumatossa nousukulmaa voidaan säätää manuaalisesti laitteen matto-osan takana olevan kulmansäätimen avulla. Kolmella eri nousukulman tasolla saadaan harjoitteluun tehoa ja lisähaastetta.

Leveä juoksualusta kompaktissa juoksumatossa

Kompaktin kokoinen Sprint 100 on helppo taittaa käytön jälkeen kokoon ja siirtää alla olevien pyörien avulla. Laitteen juoksualusta on 43 cm leveä ja 120 cm pitkä, joten se tarjoaa riittävästi tilaa hölkkäharjoitteluun. Erittäin pitkille käyttäjille suosittelemme pidemmällä juoksualustalla varustettuja malleja.

Sprint 100:ssa on 10 erilaista ohjelmaa, jotka tarjoavat monipuolisia haasteita kotikuntoilijalle. Laitteen käyttöliittymä on yksinkertainen ja selkeältä näytöltä näet kaikki tarvittavat tiedot nopeasti yhdellä silmäyksellä. Juoksumatossa on langaton sykkeenvastaanotin sekä sykkeemittaus kahvoista.

Valitse FitNord Sprint 100, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

  1. Hintaluokkaan nähden ylivoimainen juoksutuntuma ja erittäin tukeva rakenne
  2. Kompakti koko, mahtuu lähes jokaiseen kotiin
  3. Kokoontaittettavuus, kätevä säilyttää ja siirrellä
  4. Helppokäyttöiset toiminnot ja selkeä näyttö
  5. Uskomattomat ominaisuudet huokeaan hintaan
Monipuolisempaa juoksumattoa kaipaavan kannattaa tutustua myös FitNord Sprint 200 -juoksumattoon, josta löytyy mm. moottoroitu nousukulman säätö ja 20 km/h huippunopeus.Tilaa nyt hinta-ominaisuussuhteeltaan loistava FitNord Sprint 100 -juoksumatto kotikäyttöön!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: