**VALMIIKSI KASATTU** FitNord Sprint 100 Juoksumatto

839,00 €

Tai erämaksulla alk. 18,53 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Laite myydään kasattuna, testattuna ja toimivaksi todettuna. Laite sisältää pieniä käytön jälkiä. Myydään noutona Tampereen tai Vantaan myymälältä.
Huomaathan että tuote ei ole nähtävillä myymälöissämme, vaan ne toimitetaan tilauksesta keskusvarastoltamme. Voit tarkastaa tuotteen noudon yhteydessä.


FitNord Sprint 100 on erittäin tukeva ja pieneen tilaan mahtuva juoksumatto, jonka huippuominaisuudet ja tyylikäs ulkonäkö tekevät laitteesta kotikuntoilijan unelman!

Sprint 100 -juoksumatossa yhdistyvät kompakti koko, selkeä käyttöliittymä sekä hintaluokkaansa nähden ylivertaisen leveä ja vakaa juoksualusta. Juoksumattoa vauhdittaa 0,8 hevosvoiman (1,5 hv hetkellinen teho) DC-moottori, joka mahdollistaa useimmalle kotikuntoilijalle riittävän 12 km/h maksiminopeuden. Nopeudelle on lisäksi 6 helppoa pikanäppäintä, jotka helpottavat käyttöä entisestään. Myös kahvoissa on nopeudensäätöpainikkeet, joilla nopeutta voi hienosäätää 0,8-12 km/h nopeuden väliltä.

FitNord Sprint 100 -juoksumatossa nousukulmaa voidaan säätää manuaalisesti laitteen matto-osan takana olevan kulmansäätimen avulla. Kolmella eri nousukulman tasolla saadaan harjoitteluun tehoa ja lisähaastetta.

Leveä juoksualusta kompaktissa juoksumatossa

Kompaktin kokoinen Sprint 100 on helppo taittaa käytön jälkeen kokoon ja siirtää alla olevien pyörien avulla. Laitteen juoksualusta on 43 cm leveä ja 120 cm pitkä, joten se tarjoaa riittävästi tilaa hölkkäharjoitteluun. Erittäin pitkille käyttäjille suosittelemme pidemmällä juoksualustalla varustettuja malleja.

Sprint 100:ssa on 10 erilaista ohjelmaa, jotka tarjoavat monipuolisia haasteita kotikuntoilijalle. Laitteen käyttöliittymä on yksinkertainen ja selkeältä näytöltä näet kaikki tarvittavat tiedot nopeasti yhdellä silmäyksellä. Juoksumatossa on langaton sykkeenvastaanotin sekä sykkeemittaus kahvoista.

Valitse FitNord Sprint 100, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

  1. Hintaluokkaan nähden ylivoimainen juoksutuntuma ja erittäin tukeva rakenne
  2. Kompakti koko, mahtuu lähes jokaiseen kotiin
  3. Kokoontaittettavuus, kätevä säilyttää ja siirrellä
  4. Helppokäyttöiset toiminnot ja selkeä näyttö
  5. Uskomattomat ominaisuudet huokeaan hintaan
Monipuolisempaa juoksumattoa kaipaavan kannattaa tutustua myös FitNord Sprint 200 -juoksumattoon, josta löytyy mm. moottoroitu nousukulman säätö ja 20 km/h huippunopeus.Tilaa nyt hinta-ominaisuussuhteeltaan loistava FitNord Sprint 100 -juoksumatto kotikäyttöön!

Tekniset tiedot

- 5 tuuman LCD-näyttö
- Ohjelmat: 10 kpl
- Moottori: DC-moottori
- Moottorin teho: 0,8 hv jatkuva, 1,5 hv hetkellinen
- Nopeus: 0,8-12 km/h
- 6 pikanäppäintä nopeudelle
- Nopeuden säätö kahvoista
- 3-tasoinen manuaalinen kulmansäätö
- Juoksualustan koko: 43 x 120 cm
- Vetohihnan paksuus 1,4 mm
- Maksimikäyttäjäpaino: 100 kg
- Paino: 44 kg
- Vaatii maadoitetun pistorasian
- Sykekahvat
- Langaton sykkeenvastaanotin
- Juomapulloteline
- Turva-avain
- MP3-sisääntulo
- Kaiuttimet
- Mitat käyttökunnossa: 152,5 x 74 x 120 cm
- Mitat taitettuna ylös: pituus 93 x leveys 74 x korkeus 131 cm
- Pakkauksen paino: 51 kg
- Pakkauksen mitat: 158,6 x 77 x 26 cm
- Käsikahvojen korkeus maasta: 100,5 cm
- Käsikahvojen korkeus juoksualustasta: 86,5 cm
- Luokka: HC (EN957)


Perustakuu kotikäytössä on 24 kk, joka alkaa ostopäivästä. FitNord-juoksumatoilla on valtakunnanlaajuinen huoltoverkosto vuosien kokemuksella.

Juoksumatto toimitetaan tukevassa laatikossa osittain koottuna. Asiakkaan asennettavaksi jää yleensä pystytolpat, käsituet, muovisuojat sekä näyttö. Työhön menee aikaa noin 1 tunti, mukana toimitetaan ohjeet. Vinkkejä asennukseen voit löytää myös Juoksumaton huolto- ja asennus -sivuiltamme. Asennuspalvelua voi tiedustella asiakaspalvelun kautta (palvelun hinta riippuu laitteen mallista sekä paikkakunnasta).

FitNord Sprint 100 -käyttöohje SUOMI

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 499,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: