Tunturi Cardio Fit B40 Kuntopyörä

Tunturi Cardio Fit B40 Kuntopyörä

269,00 €

Svea -erämaksu alk.  9,93 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Tunturi Cardio Fit B40 on pelkistetty ja kevytrakenteinen kuntopyörä kuntoutukseen ja yksinkertaista peruskuntopyörää etsivälle kotikuntoilijalle. Matalan rungon ansiosta laitteelle nousu on helppoa, joten Cardio Fit B40 sopii myös iäkkäämmille käyttäjille.  

Tunturi Cardio Fit B40 -kuntopyörässä on 8-portainen manuaalinen vastuksensäätö, eli vastusta säädetään näyttöpaneelin alla olevasta säätönupista. Cardio Fit B40 on erittäin helppokäyttöinen laite, joten pyörän käyttö ei vaadi aiempaa kokemusta kuntopyöristä. 
 
Cardio Fit B40 -kuntopyörän mittaristo toimii paristoilla, joten laitteen voi sijoittaa haluamaansa paikkaan vaikkapa TV:n läheisyyteen, eikä pyörä vaadi lainkaan verkkovirtaa. Kuntopyörä on helppo siirtää siirtopyörillä esim. keskelle olohuonetta ja rullata treenin päätteeksi vaikkapa makuuhuoneen nurkkaan säilytykseen. Näytöltä voit seurata nopeutta, matkaa, aikaa, kaloreita ja sykettä.

Jos etsit astetta parempaa ja tukevampaa kuntopyörää samanlaisella vastuksen säädöllä, suosittelemme tutustumaan FitNord Cyclo 200 ja Tunturi Competence F20 malleihin. Mikäli kaipaat tukevuuden lisäksi kuntopyörääsi ohjelmia ja toiminnallisuutta, niin Competence F40 sekä FitNord Cyclo 300 ovat erinomaiset vaihtoehdot.

Katso video, jossa B40-mallia verrataan Competence F40-malliin! Tilaa nyt Tunturi Cardio Fit B40 kevyeen kuntopyöräilyyn! 
Käyttöliittymä:
- Näyttö: LCD-näyttö
- Kieli: Englanti
- Ajan, matkan, kalorien ja sykkeen mittaus

Tekniset tiedot:
- Vastus: Manuaalisäätöinen kestomagneettivastus, 8 vastustasoa
- Virtalähde: AA-paristot, 2 kpl
- Laitteen mitat: 103 x 50 x 130 cm
- Laitteen paino: 22 kg
- Vauhtipyörän koko: 6 kg
- Valmistajan ilmoittama enimmäiskäyttäjäpaino 110 kg
- Pakkauksen mitat: 98 x 25 x 53 cm / 24 kg

Ergonomia:
- Matala runko
- Ergonominen säädettävä ohjaustanko
- Ergonomisesti muotoiltu istuin
- Käsisykkeen mittaus
- Istuimensäätö: korkeus- ja etäisyyssäätö
- Siirtopyörät
- Tablettiteline
- Satula vaihdettavissa: Kyllä. Huomioithan kuitenkin, että osa Tunturin kuntopyöristä on varustettu istuinlukolla ja osassa istuin kiinnittyy ilman istuinlukkoa.
  1. Jos alkuperäisessä satulassa on istuinlukko, pitää istuinlukko kiinnittää uuteen satulaan, jos uudessa ei istuinlukkoa ole.
  2. Jos uusi satula on varustettu istuinlukolla, mutta satulan kiinnitys kuntopyörään ei sitä vaadi, tulee istuinlukko irrottaa satulasta.
  3. Jos olet ostanut uuden satulan, josta puuttuu istuinlukko, mutta vanha istuinlukollinen istuin ei ole enää saatavilla, voi palvelevasta pyöräliikkeestä ostaa erikseen istuinlukon satulan kiinnitystä varten.
Takuu kotikäytössä:
- Runko: 2 vuotta
- Muut osat: 2 vuotta*
* Kuluvia osia, kuten hihnoja tulee huoltaa säännöllisesti, muuten takuu näiden osien osalta raukeaa. Katso huolto-ohjeet käyttöoppaasta.

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta:
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: