Tunturi F20 Competence Kuntopyörä

Tunturi F20 Competence Kuntopyörä

599,00 €

Svea -erämaksu alk.  23,61 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tunturi Competence F20 on edullinen ja helppokäyttöinen kuntopyörä, joka sopii erinomaisesti aloittelevalle kuntoilijalle.

Tunturi Competence F20 on pelkistetty ja simppeli peruskuntopyörä kotikäyttöön. Matalan rungon vuoksi pyörälle pääsee nousemaan vaivattomasti, joten laite sopii hyvin myös iäkkäämmille käyttäjille. Jokaiselle sopiva harjoitteluasento on helppo löytää monipuolisten säätömahdollisuuksien ansiosta.

Hiljainen ja tukeva kuntopyörä

Tunturi Competence F20 on käytössä hiljainen, eikä laite tarvitse verkkovirtaa, joten se on vapaasti sijoitettavissa kotona haluttuun paikkaan. Kuntopyörässä on 5,5" LCD-näyttö, josta voi valita 3 eri ohjelmaa. Laite mittaa myös aikaa, matkaa ja kalorien kulutusta. Laitteeseen on myös mahdollista yhdistää sykevyö.

Tunturi Competence F20:ssa on 9 kg vauhtipyörä, mikä varmistaa hyvän treenivastuksen niin aloittelijalle kuin kokeneemmalle polkijalle. Kuntopyörästä löytyy 8 vastustasoa, joita säädetään manuaalisesti helppokäyttöisestä säätönupista. Jämäkän kuntopyörän enimmäiskäyttäjäpaino on jopoa 135 kg, joten sillä treenaa sujuvasti isompikokoinenkin henkilö.

Monipuolisempia ohjelmia ja enemmän vastustasoja kaipaavalle suosittelemme tutustumista myös Tunturi Performance E50 -kuntopyörään.

Samassa hintaluokassa useimmat asiakkaamme vertailevat myös Tunturi F40 ja FitNord Cyclo 300 -kuntopyöriä, joissa on edistyneemmät ja treenaamiseen huomattavasti monipuolisuutta tuovat sähköisesti toimivat ohjelmat sekä lisäksi jälkimmäisessä pidempi kolmen vuoden takuu.

Kuntopyörät vertailussa: Tunturi F20, F40 sekä FitNord Cyclo 300Tilaa Tunturi Competence F20 Kuntokaupalta jo tänään!

Tekniset tiedot

Käyttöliittymä:
- Näyttö: 5,5 ” yksivärinen LCD-näyttö
- Kieli: Englanti
- Ohjelmia yhteensä 3 (manuaaliohjelma, palautussykkeen mittaus, rasvapitoisuuden mittaus)
- Ajan, matkan ja kalorien mittaus

Tekniset tiedot:
- Vastus: manuaalisäätöinen, 8 eri vastustasoa
- Vauhtipyörän massa: 9 kg
- Vastustehon maksimi: 250W
- Virtalähde: AA-paristot
- Laitteen mitat: 99 x 59 x 157 cm
- Laitteen paino: 36,8 kg
- Enimmäiskäyttäjäpaino 135 kg
- Pakkauksen mitat: 119 x 28 x 68 cm / 40,4 kg

Ergonomia:
- Mukava istuin
- Istuimensäätö: etäisyys- ja korkeussäätö
- Käsipulssin mittaus
- Sykevyöoptio
- Siirtopyörät
- Tablettiteline
- Pulloteline
- Satula vaihdettavissa: Kyllä. Huomioithan kuitenkin, että osa Tunturin kuntopyöristä on varustettu istuinlukolla ja osassa istuin kiinnittyy ilman istuinlukkoa.
  1. Jos alkuperäisessä satulassa on istuinlukko, pitää istuinlukko kiinnittää uuteen satulaan, jos uudessa ei istuinlukkoa ole.
  2. Jos uusi satula on varustettu istuinlukolla, mutta satulan kiinnitys kuntopyörään ei sitä vaadi, tulee istuinlukko irrottaa satulasta.
  3. Jos olet ostanut uuden satulan, josta puuttuu istuinlukko, mutta vanha istuinlukollinen istuin ei ole enää saatavilla, voi palvelevasta pyöräliikkeestä ostaa erikseen istuinlukon satulan kiinnitystä varten.
Takuu kotikäytössä:
- Runko: 10 vuotta
- Muut osat: 3 vuotta*
* Kuluvia osia, kuten hihnoja tulee huoltaa säännöllisesti, muuten takuu näiden osien osalta raukeaa. Katso huolto-ohjeet käyttöoppaasta.
 

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta:
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: