Keiser M3Lite Spinningpyörä

1999,00 €

Tai erämaksulla alk. 74,23 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Keiserin M3Lite spinningpyörä on maailmanlaajuisesti arvostettu spinningpyörä, jotka tunnetaan myös Suomessa luotettavana ja huippulaatuisena spinningpyöränä.

M3Lite on ominaisuuksiltaan lähes täysin vastaava kuin Keiser M3i Spinningpyörä. Ainoa ero laitteiden välillä on M3Litestä puuttuva ohjaustangon eteen-taakse säätö. Tämä tekee laitteesta hieman "autenttisemman" tuntuisen ohjaustangon ollessa kilpapyörämäisempi, joskin erityisesti lyhyille tai pitkille henkilöille säädöt voivat olla hieman suppeat. Tällöin kannattaa valita M3i-malli. Toinen ero laitteiden välillä on Liten edullisempi hinta, jolloin se tekee laitteesta etenkin kotikäyttöön hieman houkuttelevamman vaihtoehdon.

Keiser M3 valmistetaan Yhdysvalloissa kymmenien vuosien kokemuksella ja pyörä onkin kotimarkkinallaan suosituin spinningpyörä koti- sekä ammattikäytössä. Keiser M3 spinningpyörä on ollut alkutaipaleeltaan lähtien edelläkävijä uusilla teknologisilla ratkaisuillaan. Keiser toi ensimmäisenä sisäpyöriin magneettivastuksen, jota myös muut valmistajat ovat alkaneet käyttämään.

Keiserin suunnittelussa ollaan pitäydytty perusasioissa niin teknisesti kuin ulkomuodonkin suhteen. Tämä tekee Keiserin M3Lite Spinningpyörän yhdeksi markkinoiden luotettavimmista laitteista. Magneettivastus ei kulu ja se antaa pyörälle tasaisen ja pehmeän ajotuntuman ja huoltovapauden. Vankka runko kestää aktiivikuntoilijan ja ryhmäliikuntatuntien kovankin käytön. Siksi valmistaja tarjoaakin mittavan takuun: kuntosalikäytössä: 3 vuotta, kotikäytössä 5 vuotta.

Keiserin M3 Spinningpyörässä on wattimittari, joka toimii Bluetooth-teknologialla. Tämä mahdollistaa pyörän ajotietokoneen antamien tietojen langattoman siirron älypuhelin- tai ryhmäliikuntasovelluksiin. Bluetooth-teknologian avulla saadaan pyörien näytöstä kerättyä esimerkiksi watti-, syke-, kadenssi- ja kalorikulutustiedot, jolloin nämä voidaan hyödyntää erilaisissa ryhmäliikuntasovelluksissa. Harjoittelua voidaan ohjata tietyillä teemoilla ja näin saadaan lähestyminen wattipohjaiseen harjoitteluun tehtyä asiakkaille helpommaksi. Keiserilla on tarjota asiakkaille erilaisia verkko- ja mobiilisovelluksia, joilla asiakas voi seurata ja tallentaa harjoitustietojaan.

Klikkaa linkkejä saadaksesi lisätietoja erilaisista M3 Spinningpyörään yhteensopivista sovelluksista:
Keiser M Series
Bkool
GOInd
Spivi
Impowered

Jos haluat laajemman valikoiman kuntoilusovelluksia käyttöösi suosittelemme hankkimaan Keiser M Series konvertterin.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot:
- Mitat: Korkeus: 114 cm, Leveys: 66 cm, Pituus: 125 cm
- Paino: 38 kg
- Kuljetusrenkaat
- Juomapulloteline
- Neljään suuntaan säädettävä istuin

Näyttö:
- RPM
- Watit
- Syke
- Aika
- Vastus (välillä 1-24)
- Matka

Takuu: 5 vuotta kotikäytössä, 3 vuotta ammattikäytössä

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta:
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: