inSPORTline Gilavar Juoksumatto

1999,00 €

Tai osamaksulla alk 83,29 €/kk

Varastossa, lähetetään 1-2 arkipäivässä

inSPORTline Gilavar on korkealaatuinen ja ryhdikäs juoksumatto, joka sopii vauhdikkaaseenkin juoksutreeniin kotona. Tukeva runko, tehokas moottori ja erinomaisella vaimennuksella varustettu suuri juoksualusta tekevät inSPORTline Gilavar -juoksumatosta erinomaisen vaihtoehdon aktiiviselle kuntoilijalle.

inSPORTline Gilavar on varustettu erittäin tehokkaalla 3,5 hevosvoiman moottorilla, joka tarjoaa jopa 22 km/h juoksunopeuden. Suuri 140 x 53 cm juoksualusta on miellyttävästi vaimennettu ja turvallinen juosta kovaakin vauhtia. Juoksualusta on kooltaan sopiva myös pitkille juoksijoille ja 150 kg:n maksimikäyttäjäpaino takaa, että inSPORTline Gilavar soveltuu lähes kaikenkokoisille käyttäjille. Lähes äänettömän moottorin ja erinomaisesti vaimennetun juoksualustan kanssa Gilavar on erittäin hiljainen käytössä.

inSPORTline Gilavar -juoksumatossa on laaja valikoima valmiita harjoitusohjelmia, jotka tuovat treeniin vaihtelua. Käytössä on myös sykeohjelma, joka säätää vauhdin automaattisesti halutun syketason mukaan. Selkeä näyttö kertoo tarvittavat tiedot treenistä, kuten nopeuden, kuluneen matkan, ajan, sykkeen, kulutetut kalorit ja juoksualustan kaltevuuden. Kaltevuustasoa ja vauhtia voidaan säätää kätevästi pikanäppäimin.

Lisäominaisuuksina ovat ääniliitäntä ja kaiuttimet musiikin kuuntelua varten sekä teline tabletille ja puhelimelle. Treenin jälkeen inSPORTline Gilavar voidaan taittaa kokoon, jolloin se vie vain vähän tilaa. Alla olevien siirtopyörien avulla laitetta on myös helppo siirtää.

Valitse inSPORTline Gilavar, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

 • Hiljainen moottori ja hyvin vaimennettu juoksualusta
 • Suuri juoksualusta 140 x 53 cm
 • Mahdollisuus vauhdikkaaseen juoksuun 22 km/h
 • Helppokäyttöinen näyttö, pikanäppäimet ja runsaasti harjoitusohjelmia
 • Helposti kokoontaitettavissa ja siirrettävissä

inSPORTline Gilavar  on erinomainen vaihtoehto aktiivisille juoksijalle juoksumatoksi kotikäyttöön. Tilaa nyt edulliseen hintaan Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Arvostelut


Yhteenveto

4.33333333     / 5
4,3
4.0000     / 5
4,0
4.0000     / 5
4,0
5.0000     / 5
5,0

100 % (1 / 1)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

4.3333333333333     / 5
4,3
 • 4,0
 • 4,0
 • 5,0
Suht hiljainen, helppo käyttää ja säätää mattoa. Paljon erilaisia valmiita ohjelmia. Hintansa arvoinen!
Suosittelen!
Piia 6.8.2021 , TURKU
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: