inSPORTline Delavan RMB Kuntopyörä (Rekumbentti)

699,00 €

Tai erämaksulla alk. 25,96 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
inSPORTline Delavan RMB Rekumbentti on täydellinen, helppokäyttöinen ja monipuolinen kuntopyörä erityisesti aloitteleville kuntoilijoille tai liikuntarajoitteisille käyttäjille, jotka eivät halua lopettaa liikuntaa vain siksi, etteivät he pysty liikkumaan kunnolla.

Yhdistä tehokas harjoittelu huipputason mukavuuteen sekä monipuolisiin harjoittelumahdollisuuksiin. inSPORTline Delavan RMB Rekumbentti on loistava valinta, jos tavallinen kuntopyörä rasittaa liikaa lihaksia ja niveliä tai ei muuten vain istu omaan urheiluasentoon. Moni nauttii enemmän pyöräilystä, kun saa istua mukavasti satulan sijaan. Matala ja vakaa runko tarjoaa turvallisen harjoittelun sekä laitteeseen nouseminen ja poistuminen on tehty mahdollisimman helpoksi.
 • 8 manuaalisesti säädettävää vastustasoa tarjoaa kuntoilijalle sopivasti vastusta myös kunnon kehittyessä.
 • Kuuden harjoitteluohjelman avulla voit haastaa itseäsi ja monipuolistaa harjoittelua.
 • Sykkeen mittaus tapahtuu kätevästi käsiantureista.
 • Helposti luettavalla näytöllä voit seurata harjoitustietojasi ja asettaa harjoittelutavoitteita (aika, kalorit, syke - kahvoihin on rakennettu sykemittarit).
Säädä vastusta näytön alla olevalla säätönupilla. Jos haluat tehdä harjoituksestasi mielenkiintoisemman, aseta puhelin / tabletti pidikkeeseen ja kuuntele musiikkia tai katso videoita. Säädettävä istuin ja paljon tilaa keskellä mahdollistavat helpon nousun ja poistumisen. Ergonomisesti muotoiltu selkänoja mahdollistaa mukavan harjoittelun. Käyttäjän maksimipainoraja on 110 kg.

 Rekumbentti inSPORTline Delavan RMB:n avulla esteetön treeni on aina käden ulottuvilla!

Tekniset tiedot

Arvostelut


Yhteenveto

4.66666667     / 5
4,7
5.0000     / 5
5,0
4.0000     / 5
4,0
5.0000     / 5
5,0

100 % (1 / 1)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 4.6666666666667     / 5
  4,7
 • 5,0
 • 4,0
 • 5,0

Palvelu

Mulla kävi niin,että sain ensin pyörän jossa ei vastus toiminut.Sen jälkeinen palvelu palautuksineen ja uuden pyörän toimitus erinomaista.sain uuden pyörän valmiiksi kasattuna.siitä iso kiitos.Myyjä toimi erinomaisesti.tulen ostamaan tulevaisuudessakin tuotteitanne.Hyväää kesää kaikille.
RN 30.4.2021 , salo
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: