FitNord Cyclo 200R Kuntopyörä

FitNord Cyclo 200R Kuntopyörä

349,00 € 699,00 €

Svea -erämaksu alk.  12,88 €/kk

ALE 50 % 22.7.2024 asti

Heti varastosta, nopea toimitus 2-5 arkipäivässä

Yhteensopivat lisätarvikkeet

1 vuoden lisätakuu kotikäytössä
Avaimet käteen toimitus 100km etäisyydellä myymälästä
Avaimet käteen toimitus 50km etäisyydellä myymälästä

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Ei saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

FitNord Cyclo 200R on todella helppokäyttöinen ja kompakti, mutta tukeva nojakuntopyörä joka kotiin!

Etsitkö luotettavaa selkänojallista istuttavaa kuntopyörää (=rekumbentti), joka mahtuu pieneen tilaan? Cyclo 200R -kuntopyörä on vain 137 cm pitkä eli muita rekumbenttimalleja noin 30 cm pienempi. Kuntopyörä löytää siis paikkansa joka kodista ja sitä on helppo siirtää paikasta toiseen siirtopyörien avulla. Kuntopyörä ei vaadi verkkovirtaa, joten tämäkin helpottaa laitteen sijoittelua.

FitNord Cyclo 200R -kuntopyörässä on 7 kilon vauhtipyörä, joka yhdessä tukevan istuimen ja polkimien kanssa tarjoaa erittäin miellyttävän polkutuntuman. Tutustu tarkemmin FitNord Cyclo 200R -kuntopyörään ja tilaa omasi!

Näistä syistä kannattaa valita FitNord Cyclo 200R:

1. Nopea ottaa käyttöön

FitNord Cyclo 200R on helppo asentaa ja käyttää. Kuntopyörä toimitetaan osittain koottuna, ja mukana tulevien ohjeiden ja kasaamiseen tarvittavien tarvikkeiden avulla pyörän saa toimintakuntoon noin 30–60 minuuttia. Kun kasaus on hoidettu, pääset nauttimaan todella helppokäyttöisestä kuntopyörästä.

2. Helppo käyttää ja esteetön kulku

FitNord Cyclo 200R kuntopyörä sisältää manuaalisäätöisen kestomagneettivastuksen, jolloin saat säädettyä sopivan vastuksen näppärästi. Selkeä näyttö kertoo muun muassa ajan, matkan ja nopeuden. Tähän kuntopyörään istut yhtä helposti kuin penkille, ja nojakuntopyörä onkin erinomainen valinta ikäihmisille tai liikuntarajoitteisille.

3. Kompakti koko – ei vaadi verkkovirtaa

FitNord Cyclo 200R kuntopyörä on todella kompakti eli vain 137 cm pitkä. Se on noin 30 cm lyhyempi kuin monet muut rekumbenttimallit. Pieni koko helpottaa sekä laitteen varastointia että sijoittelua kuntoillessa. Pienikokoista kuntopyörää ei välttämättä tarvitse siirtää pois käytön jälkeen, jolloin se myös muistuttaa olemassaolollaan kuntoiluhetkien tärkeydestä. Tämä kuntopyörä on vapaasti sijoiteltavissa, sillä se ei vaadi verkkovirtaa. Mikäli haluat siirtää kuntopyörää paikasta toiseen, siirtopyörät ovat hyödyksi.

4. Tukeva kuntopyörä – sopii kaikenkokoisille kuntoilijoille

Pienestä koostaan huolimatta FitNord Cyclo 200R on erittäin tukeva ja monipuolinen kuntopyörä. Vahva rakenne tekee kuntoilusta miellyttävää ja turvallista. Erinomaiset säätömahdollisuudet tekevät tästä laitteesta erinomaisen vaihtoehdon kaikenkokoisille kuntoilijoille. Tukevaa istuinta voi siirtää helposti, jolloin 160–195 cm:n pituiset ihmiset löytävät miellyttävän ajoasennon.

Kenelle ja miksi?

FitNord Cyclo 200R on erinomainen kuntopyörä henkilölle, joka etsii kompaktia ja laadukasta vaihtoehtoa päivittäiseen kuntoiluun. Tämän kuntopyörän voi näppärästi sijoittaa vaikkapa keskelle olohuonetta, jolloin saat tehokasta liikuntaa televisiotakin katsellessasi.

Matalan rungon ansiosta istut tälle nojakuntopyörälle yhtä helposti kuin penkille. FitNord Cyclo 200R soveltuukin erityisen hyvin ikäihmisille tai liikuntarajoitteisille. Säädettävän ja mukavan istuimen ansiosta miellyttävä ajoasento löytyy niin pitkille kuin lyhyillekin käyttäjille.

Tutustu myös suosittuun FitNord Cyclo 300R -kuntopyörään, joka sopii kovempaankin treeniin.

Tilaa nyt kompakti ja helppokäyttöinen Cyclo 200R -kuntopyörä ja nauti todella vaivattomasta kuntoilusta! => Tarkista toimitusvaihtoehdot ja siirry tilaamaan tästä.

Tilaa nyt erittäin helppokäyttöinen ja pieneen tilaan mahtuva rekumbentti Cyclo 200R kotikäyttöön!
 • Malli: Cyclo 200R
 • Sykemittaus: Analoginen (5 kHz) sykemittaus
 • Vastustyyppi: Kestomagneettivastus
 • Vastustasot: 8
 • Vauhtipyörän massa: 7 kg
 • Matala runko: Kyllä
 • Satulan säätö: Satulan säätö (vaaka)
 • Poljintyyppi: Tavalliset polkimet
 • Virtalähde: Paristokäyttöinen
 • Näytön ominaisuudet: Näytön ominaisuudet (kalorit), Näytön ominaisuudet (matka km), Näytön ominaisuudet (harjoitusaika), Näytön ominaisuudet (syke), Näytön ominaisuudet (nopeus km/h)
 • Näytön ominaisuudet (kielet): Näytön kieli (englanti)
 • Näytön ominaisuudet (yhteydet): Näytön yhteydet (analoginen 5 kHz)
 • Tuotteen paino: 38 kg
 • Tuotteen pituus: 137 cm
 • Tuotteen leveys: 65 cm
 • Tuotteen korkeus: 104.5 cm
 • Tablettiteline: Kyllä
 • Siirtopyörät: Kyllä
 • Käyttöohje: Käyttöohje (ENG), Käyttöohje (FIN), Käyttöohje (SWE)
 • Luokka (EN957): Kotikäyttö (C-tarkkuus)

Takuu kotikäytössä: 24 kk

Takuuaika kotikäytössä on 24 kk, joka alkaa ostopäivästä.

Kuntopyörä toimitetaan tukevassa laatikossa osittain koottuna. Työhön menee mallista riippuen 30-60min mukana toimitetaan ohjeet sekä kasaamiseen tarvittavat tarvikkeet. Asennuspalvelua voi tiedustella asiakaspalvelun kautta (palvelun hinta riippuu laitteen mallista sekä paikkakunnasta).

Katso videolta ohjeet FitNord Cyclo 200R -rekumbentin kokoamiseen.

Oppaat

Kuntopyörä toimitetaan tukevassa laatikossa osittain koottuna. Työhön menee mallista riippuen 30-60min mukana toimitetaan ohjeet sekä kasaamiseen tarvittavat tarvikkeet. Asennuspalvelua voi tiedustella asiakaspalvelun kautta (palvelun hinta riippuu laitteen mallista sekä paikkakunnasta).

Katso videolta ohjeet FitNord Cyclo 200R -rekumbentin kokoamiseen.

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 349,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: